, sekce: LCD, plazmy, CRT... |
|
LG60PH670S-SpárováníZdravím, vím že ji tu někdo má tak potřebuji poradit.Jde vám spárovat s tabletem nebo telefonem?Mě to jednu chvíli chodilo tak,že jsem dal třeba na tabletu youtube a po kliknutí na takovou tu obrazovku se to spárovalo a na televizi se objevilo youtube.Teď to nějak nechodí a vůbec nevím proč.Jen zčerná obraz televize jako by to mělo snahu se spárovat ale pak to zase skočí zpět na kanál který tam byl.Zkoušeno i s jiným tabletem či tel.,ale pořád nic.Asi reklamace, ale servis si měpřehazuje jako horký brambor.Prý mám nárok na servisního technika, který to má přijet omrknout a pak se uviďí, ale servisák od LG tvrdí že mám reklamovat u prodejce.Nevíte někdo jak to je a jak se to řeší s odvozem tv z domu když to je taková kráva a zda mám nárok po dobu reklamace na jinou tv.Díky |
labi
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 213 |
|
|
LG60PH670S-SpárováníAhoj,na velikost tv se kouká a servisák by měl přijet domů,tv bych reklamoval tam kde jsem koupil a náhradní tv asi nebude...2 x Vantage 8000S + 160 HDD, Vantage HD 7100,Technisat HD8SX ,T-90,Multibeam E 85,parabola 100 Al
|
karxyz
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 192 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|