![]() |
|
Neprovedené inkaso 05 M7 GROUP S.APlatím inkasem z účtu servisní poplatek pro dvě karty. Každý měsíc tam naběhne 66 Kč.Dnes se mi zobrazilo "neprovedené inkaso 05" ... 0 Kč Asi je to ta sleva Skylink z vlákna níže v praxi ![]() |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
RE: Neprovedené inkaso 05 M7 GROUP S.Azačaly si inkasovat o měsíc dřív 55kč , nemáte nastaveno inkaso na 55kč a tak to nebylo provedeno, na moji reklamaci nereagují, má to být až od dubna |
vladnaico
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 445 |
![]() |
|
vladnaicoDík, už mi to zapálilo. Mám nízký limit pro inkaso na novou cenu Serpo. Nějak to napravím. |
Standa3
![]() |
|
inkasoprotože skylink chce platbu předem,jako mnozí jinítřeba na tu připomínku odpoví J.Glisník,co sem kouka občas |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
inkasoJá mám taky neprovedené inkaso. Platim za jednu kartu a limit mám na 66kč.TV Samsung 7 Series (55),AV Receiver Yamaha RX-V861,CD Technics SL-PG400A
|
Peri
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 140 |
![]() |
|
korkoran" protože skylink chce platbu předem,jako mnozí jinítřeba na tu připomínku odpoví J.Glisník,co sem kouka občas " to platba za březen , má být 33kč a ne žádná platba předem |
vladnaico
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 445 |
![]() |
|
vladnaicoPlatbu na březen si zinkasovali už v únoru.![]() Na únor v lednu, na leden v prosinci ... Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Neprovedené inkaso 05 M7 GROUP S.APoslal jsem ráno dotaz na zákaznický servis, jak doplatit neuhrazené inkaso z důvodu nízkého limitu po zdražení Serpo.Odpověď přišla odpoledne. Inkaso pro Skylink nelze v jednom měsíci opakovat. Je nutno doplatit Serpo samostatně pro každou ze dvou karet ve výši platby inkasem. Další měsíce již platba inkasem proběhne, pokud jsem si již limit upravil. |
Standa3
![]() |
|
RE: Neprovedené inkaso 05 M7 GROUP S.Aje to tak, inkaso si stahují jen jedním pokusem, při nezdaru je daný měsíc nutno doplatit ručně (převodem z účtu, sms...) anebo nahodit bloker...![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Neprovedené inkaso 05 M7 GROUP S.AMyslím, že převodem z účtu nejde SP platit. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 941 |
![]() |
|
SirdaSkylink mi napsal, že za neuskutečněné inkaso mám zaplatit přvodem z účtu. Specifický symbol 100, variabilní symbol posledních 10 číslic karty. Takže při aktivním inkasu to asi v tomto případě je jednorázově možné. |
Standa3
![]() |
|
RE: Neprovedené inkaso 05 M7 GROUP S.AJasně Stando, je to tak, nenech se znervóznit, natlač jim to tam na SS 100 a bude světlo![]() |
lance
![]() |
|
Standa3OK stando, když ti to Skylink napsal, tak to platí protože všechno, co Skylink prohlásí tak je to pravda. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 941 |
![]() |
|
RE: Neprovedené inkaso 05 M7 GROUP S.ANo kdyby Skylink halasně zveřejňoval, že lze jednoduše zaplatit serpo na 1 měsíc převodem přísl.částky na jejich účet se spec. symbolem 100 tak co by se asi stalo..? Dost stačí, že tady o tom tlacháme![]() |
lance
![]() |
|
RE: Neprovedené inkaso 05 M7 GROUP S.AVe fio bance najedu v prevodech na zamitnute inkaso a dam Opakovat a poslu to se ´vsemi jejich symboly ´ - to je dulezite - manualne...Jestli nekdo tvrdi, ze to NEJDE, tak keca :-) prijemce |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
joscer"Platbu na březen si zinkasovali už v únoru. :)))Na únor v lednu, na leden v prosinci ..." ...a nemal byť pri zriadení inkasa prvý mesiac grátis a až následne platby? To v druhom mesiaci si následne stiahnu dve platby? Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 656 |
![]() |
|
RE: Neprovedené inkaso 05 M7 GROUP S.ANo, první měsíc zdarma ještě nemusí znamenat, že hned v tom prvním měsíci nemohou provést inkaso na ten následující. Tedy při ukončení plateb by mělo být zaplaceno do konce následujícího měsíc od posledního inkasa.Ale vyzkoušené to nemám. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Neprovedené inkaso 05 M7 GROUP S.Akeby som si teraz objednal inkaso (píše mi to 1,2€) ale reálne by bolo treba už zaplatiť 2€ za 17.4.-17.5.2015?Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 656 |
![]() |
|
RE: Neprovedené inkaso 05 M7 GROUP S.AOni jsou fakt divná parta... Slušný dodavatel do SIPO napíše PŘDPLATNÉ a období a všem je jasné za jaké období platí. Skylink napíše od dubna budeme chtít 55,-, ale snaží se to strhnout už v březnu aniž by nás upozornil... Jejich pravda je zase poněkud ohnutá.Copak někdy někde deklarovali, že serpo je předplatné služeb? A mimochodem, jsou už schopni vystavit daňový doklad za serpo? Nebo zase jen tlachají, že v serpo je obsažená DPH? Pojďme jim všichni napsat, že chceme daňový doklad. Máme na něj právo. Jsem pro svobodu slova.
|
P.C:
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
RE: Neprovedené inkaso 05 M7 GROUP S.AStrhli to v březnu,protože se platí předemDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
P.C:A mimochodem, jsou už schopni vystavit daňový doklad za serpo? Nebo zase jen tlachají, že v serpo je obsažená DPH?minulý týden jsem platil pro zákazníka serpo v jednom obchodě,dostal jsem doklad skylinku,kde je napsáno "není daňovým dokladem",k tomu jsem dostal účtenku z pokladny s označením ""platba za služby skylink""",je to daňový doklad se vším všudy ![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Neprovedené inkaso 05 M7 GROUP S.AP.c. - na danovy doklad nemas zadne pravo, precti si poradne zakon o DPH :-) |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
![]() |