, sekce: Zkušenosti |
|
Pomoc s HBB TV na RTL (Astra 19st)Dobrý den, potřebuji poradit: mám tv SAMSUNG, fungující aplikaci hbb tv, při přepnutí na program RTL se mi otevře hbb menu, kde je videotext, počasí a apod. služby, které fungují..pak je tu ještě v menu ikona na stream hudebního kanálu DOOLOOP TV, když na něj v menu najedu, zobrazí se mi stiskněte OK, po stisknutí, ale kanál nenaběhne, jen si mi zobrazí v pravém horním rohu "1". Funguje vám to, nebo něco dělám špatně? |
andrew
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 224 |
|
|
RE: Pomoc s HBB TV na RTL (Astra 19st)To bude asi geoblokace, protože tohle už pozoruju dávno. Pro změnu na PC (přehrávač DVBViewer + HbbTV plugin). |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
|
|
RE: Pomoc s HBB TV na RTL (Astra 19st)to samé dělá mě téžHDbox FS-9105 +HD PVR fw 2.12.21 + DREAMSKY NXP 256 HD fw 1.60 - parabola 85 multifocus 28.2°E + 23.5°E + 13.0°E + 4.8°E + diseq 8/1 goto mm switch EMP+ motor 90stab HH ,karta skylink ICE + CA irdeto smit
|
v.h
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 412 |
|
|
RE: Pomoc s HBB TV na RTL (Astra 19st)někdy to šlo hacknout přes proxy, ale ted už to nejak nejde, musiš udělat php script a naskriptovaat a stahnout, což je problem, takže nějak obejit tu lokačku byva probem..... V pc na to existuji nastroje ale v přijimači nwm. |
Qquiderr
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 1 505 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|