, sekce: Linuxové přijímače |
|
Enigma 2(PLI) a měnící se seznam oblíbených stanicnováček, pomocí DreamboxEdit si udělám bouquets tak jak chci, naleju do boxu, zplatním a žádná změna. Musím restartovat enigmu a pak je vše ok, nicméně následující den je vše při starém, kde dělám chybu? |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
|
|
RE: Enigma 2(PLI) a měnící se seznam oblíbenýc...Jakmile to mas ok restartuj pres menu box ...T90, Octagon 8008
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 295 |
|
|
RE: Enigma 2(PLI) a měnící se seznam oblíbenýc...No ak robíš úpravy,akékoľvek cez DreamEdit,tak potom musíš zmeny najprv uložiť na symbol dyskety a až potom to poslať do STB.potom dať reloadet,alebo reštart Enigma2.Ešte niečo,v nastaveniach musíš mať aj povolené viacnásobné bukety,inak sa zmena neprejaví.Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
|
|
RE: Enigma 2(PLI) a měnící se seznam oblíbenýc...zkusím tedy znovu a uvidím díky... |
Jantars
|
|
jantrasako vladoholu popisal ked editujes ani sa neda poslat do bixu bez ulozenia ja niekedy ked editujem poslem do boxu co som upravil prepnem medzi buketom na druhy potom naspat a zvycajnu uz nacita aj s novymi upravami proste niekdy nie je ani potrebne restart ale ked do neho nasekas privela mozes ho zaparit vtedy je dobre dat restart napr. ked menis salelites setting timers a pod. |
forak
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 292 |
|
|
RE: Enigma 2(PLI) a měnící se seznam oblíbenýc...dobrý nápad, zkusím..........nicméně každý den musím nahrávat znova a znovu, žena mě chce přizabít protože místo pár desítek kanálů se jí v epg objeví několik stovek a je to nepoužitelné......... kde dělám chybu, nějaké nastavené fastscanu že by mi to každou chvíli přepisoval?Jinak trochu jsem pohledal, ale kde by se dalo nastudovat něco o enigmě 2 - v mém přípedě PLI a ATV? Těch otázek je spousta a rozumnější je si něco přečíst než otravovat na foru s desítkami otázek.... |
Jantars
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|