Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Enigma 2(PLI) a měnící se seznam oblíbených stanic

nováček, pomocí DreamboxEdit si udělám bouquets tak jak chci, naleju do boxu, zplatním a žádná změna. Musím restartovat enigmu a pak je vše ok, nicméně následující den je vše při starém, kde dělám chybu?

Jantars
Registrace: 2/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Enigma 2(PLI) a měnící se seznam oblíbenýc...

Jakmile to mas ok restartuj pres menu box ...

T90, Octagon 8008

ivo2001
Registrace: 4/2006

No ak robíš úpravy,akékoľvek cez DreamEdit,tak potom musíš zmeny najprv uložiť na symbol dyskety a až potom to poslať do STB.potom dať reloadet,alebo reštart Enigma2.Ešte niečo,v nastaveniach musíš mať aj povolené viacnásobné bukety,inak sa zmena neprejaví.Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

zkusím tedy znovu a uvidím díky...

Jantars

jantras

ako vladoholu popisal ked editujes ani sa neda poslat do bixu bez ulozenia ja niekedy ked editujem poslem do boxu co som upravil prepnem medzi buketom na druhy potom naspat a zvycajnu uz nacita aj s novymi upravami proste niekdy nie je ani potrebne restart ale ked do neho nasekas privela mozes ho zaparit vtedy je dobre dat restart napr. ked menis salelites setting timers a pod.

forak
Registrace: 7/2009

dobrý nápad, zkusím..........nicméně každý den musím nahrávat znova a znovu, žena mě chce přizabít protože místo pár desítek kanálů se jí v epg objeví několik stovek a je to nepoužitelné......... kde dělám chybu, nějaké nastavené fastscanu že by mi to každou chvíli přepisoval?

Jinak trochu jsem pohledal, ale kde by se dalo nastudovat něco o enigmě 2 - v mém přípedě PLI a ATV? Těch otázek je spousta a rozumnější je si něco přečíst než otravovat na foru s desítkami otázek....

Jantars

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra