Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Společný rozvod - výpadky 11875

Chci se zeptat,zde u nás v jednom věžáku je udělaný cca 5 let nový rozvod sat+TV,u jedné mé kamarádky,stále - denně třeba 3 hodiny nešel pozemní digitál,zjištěno že se tato závada projevuje i u jiných lidí,byla vyzvána firma,pomocí domovníka o nápravu tohoto problému,podle nich vše v pořádku!!Dále to nebylo řešeno a stále to nefungovalo,a v domě byl vyvěšen papír že je vše v pořádku,a že se s tím nedá nic dělat.Ať si lidi zajistí svůj příjem.Na to se tedy kamarádka rozhodla obešla pár sousedů,jestli jim jde satelit ze společného rozvodu - nikdo nemá s tím problém.Takže se zakoupily 2 přijímače,2 karty udělaly se nové kabely od zásuvky k přijímačům,v 11 měsíci 2014 do minulého týdne nebyl jeden problém.V sobotu mi volala že se nedá koukat na Novu HD a Primu HD že se to strašně seká,navštívil jsem ji,opravdu tomu tak je,má pouze základní nabídku,a sekají se všechny kanály z nového transpordéru 11875 - přijímače jsem si odvezl domů a vše v pořádku - závada se projevuje pouze na tomto transpordéru - když se zapnou oba přijímače - pokud je jeden vypnutý síťovým vypínačem vše v pořádku.Nemáte nějaký nápad?Ostatní HD nebo SD transpordéry to nedělají.

Honk76
Registrace: 6/2012
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

odkud

jsi,alespoň okres,to mě zajímá bez nároku na honorář R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: Společný rozvod - výpadky 11875

Královo hradecký kraj - Náchod,podle mě je problém v elektro instalaci a nebo v rozvodu sat-tv v paneláku

Honk76

no Náchod

mám asi 40km,budu o tom uvažovat,kdybych měl cestu okolo,to by ale nebylo hned,nebo možná jo,teď nevím,co bude zítra ,chtělo by to email,to tady nesmíme,napiš saxonovi SZ,dá ti na mě maila R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

Ahoj psal jsem Ti email,snad mi Saxon poslal správný email,už sem zkusil další věci ale stále nic.

Honk76

jo máš to

tam R^ :laughing: R^

pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra