![]() |
|
Dvoutunerový přijímač (Twin tuner) nahráváníPoradí někdo jaký dvoutunerák na Skylink kolem 5000kč aby korektně nahrával jeden program a druhý se dal sledovat (Mcasu se nebráním) Moc jich není a nejlépe vychází HD Box 9200.Děkuji za případné rady.skohyFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
satman1To neviem ale jedna aj druha je irdeto a obe zatial slapu pod oscamom.Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)
|
dtnl
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 832 |
![]() |
|
RE: Dvoutunerový přijímač (Twin tuner) nahrává...Všechny jsou Irdeto jen některé mají emulaci na cw. (ice ) to celou dobu píší. Jen ty jsi do toho zamotal next příteli. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
satman1Nezamotal, pisal som všeobecne o kartách M7 a chcel som vedieť ktorá je tá najnovšia. Ale to je už jedno, len som chcel doplniť, že všetky karty či ICE či čisté Irdeto idú v uničítačkách. Aspoň u mňa a mojej rodiny, lebo máme také aj také karty, kolega.Proste len som reagoval na tvoju vetu že najnovšia karta nejde v čítačke. Možno ako píšeš, od nejakej série nejde-neriešim.Ja som ich kupoval minulý rok a mne idú. Pekný deň a dnešné zatmenie slnka.Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)
|
dtnl
![]() |
|
RE: Dvoutunerový přijímač (Twin tuner) nahrává...Díky. Budu koukat. Už mám připravenou kuklu. |
satman1
![]() |
|
RE: Dvoutunerový přijímač (Twin tuner) nahrává...Dotaz pro Satman1-taky přemýšlím o Iqonu a chci se tě zeptat,jaký HD máš namontovaný ve svém přístroji.Nebo jestli je nějaký doporučený typ,čeho se mám držet při nákupu.Velikost bych chtěl 1 tera,jako mám u stávajícího Mascomu.Děkuju za odpověď IQON Force 1,karta ICE,O2TV,TV Panasonic TX-P42S10E
|
daddy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 189 |
![]() |
|
dtnlposlední série M7 jsou uniblock,pokud víš,co to je v překladu![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
pierrepetrahoj, ked si o tom presvedčený ti to neberiem. Ja veru nie.Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)
|
dtnl
![]() |
|
RE: Dvoutunerový přijímač (Twin tuner) nahrává...@ladada, satman: dokázali byste poradit kam se podívat a něco nastudovat ať už ohledně E2 nebo IQONu? Já jsem stále ve fázi rozpačitosti, předinstalovaný PLI jsem vyměnil za 4, ATV jsem ještě nezkoušel ale zatím mě enigma trochu zlobí - zámrzy apod. a to jsem zatím jen pouze uspořádal bouquets a nastavil ccam aby se vůbec skylink rozeběhl...... |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
![]() |
|
RE: Dvoutunerový přijímač (Twin tuner) nahrává...500GB western Digital ten modrý |
satman1
![]() |
|
JantarsJá používám openatv. To je trochu složitější musíš více věcí doinstalovat a doladit ale je stabilnější prostředí se mi více líbí sedne do ruky.Zkoušel sem pli 4 ale nak se mi nezdálo bylo hodně restartu.. To pli 3 bylo dobré je tam skoro vše nastaveno . Jinak na abforum nebo na satdigitalne koukni tam ti poradí. A koukni i na v+ solo2 je to s pluginama a nastavením stejně. Mám ho od ledna jsem s enigmou zajíc. Vše se teprve učím. |
satman1
![]() |
|
JantarsPoužíj Google těch fór. Mi stačí tak jak to mám moc stim neoblbnu sem jen uživatel nahrávat koukat. |
satman1
![]() |
|
RE: Dvoutunerový přijímač (Twin tuner) nahrává...díky, pohledám. Abych mohl začít experimentovat tak musím umět alespoň zálohovat, zkoušel jsem image backup i zálohu nastavení ale nějak mi to nefungovalo....... |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |