![]() |
|
ruske programychcem pozerat ruske programy neviete mi poradit na ktorom satelite vysiela najviac volnych ruskych hovoriacich programovdakujem / bratislava/ mam multibea parabolu |
maxis
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 116 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
RE: ruske programyA Karusel je pre malé ufňukance...![]() |
kappybar7
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 514 |
![]() |
|
Zvezdanedávno jsem tam zaregistroval film 4 v tanku a pes, černobílý Šarik tam srdnatě naháněl Germány, docela jsem se pobavil.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
ruske programyKeby sa dalo,hned otocim parabolu na 36E a ostatní baydreambox 800 hd
|
lubo540
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 956 |
![]() |
|
MorousJa by som sa nepobavil... |
kappybar7
![]() |
|
RE: ruske programyRusové jsou hrozně přecitlivělí. Spousta lidí věří tomu, že Putin je schopen rozpoutat nukleární Armagedon. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: ruske programyAcestream je pekna vec, ale jenom pro pc, v Enigme 2 mas smulu. |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
toothpickneřekl jsi to přesně,správně je to:Jsem ten který jsem a prokáži se ještě být !![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: ruske programyJo hoši, nacionalismus je riziková věc, když sedíte na Everestu nukleárních náloží. Tohle nemusí dopadnout pro svět dobře. |
toothpick
![]() |
|
RE: ruske programynetreba to vidieť čierno a šíriť paniku...![]() ![]() Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
za zmienkustoja tieto obsahovo zaujimave ruske tv stanice s dobrym SD obrazom na druzici jamal - 55Ehttps://www.parabola.cz/album/foto-545/ https://www.parabola.cz/album/foto-546/ ![]() ![]() Popis fotografií: [1] boks tv na druzici Jamal-55E [2] nebiset tv 55E/ 11345/ V/ 30000 Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: ruske programyJá šířím paniku? Putin se nedávno s úsměvem přiznal, že ty svoje krásky už před časem uvedl do stavu pohotovosti. To bylo kolem toho zabrání Krymu. |
toothpick
![]() |
|
toothickTazatel se ptal na ruské programy a ne na tve politicke uvahy |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
ma v niecompravdu vortimond...tak isto som zaregistroval na rossija1 zmienky o tom ze situacia na ukrajine moze vyustit k 3. svetovej vojne, ak USA neprestanu provokovat a NATO zasiahne na ukrajine, tak rusi sa uz nedaju klamat a oslobodia ukrajinu od nepriatelov...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: ruske programyJednou se možná bude slavit, kdo zastavil Rotchilda a spol..![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
toothpickTáhni s tou tvou politikou, tohle je satelitní fórum!Čím tupější je oko, tím dále sahá dobro!
|
Paulus
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
RE: ruske programyTo není moje politika. Všechny ruské hlavní programy nevysílají celý večer nic jinýho![]() |
toothpick
![]() |
|
RE: ruske programyA napadlo Tě, co se bude vysílat, až začne docházet ropa ?I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: ruske programyUž zas sú tu tieto plodné debaty o Rusku...![]() ![]() |
kappybar7
![]() |
|
RE: ruske programyVšechno je použitelnější, než tenhle tvůj příspěvek. Co s ním?![]() |
toothpick
![]() |
|
RE: ruske programyTo je zájmu o ruský programy, v době, kdy by bylo lépe o nich ani neslyšet. Ale viděl jsem, že se tu v lednu objevil u podobného topic-u výsadek páté kolony. Oni jsou teď všude, od Hradu po Parabolu.Ahoj Ty, který jsi nebo maličko a uzříte mne a opět maličko a neuzříte mne. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
Rossija1 v HDVysiela teda niekde v HD ako FTA ??? |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
RE: ruske programyno, ani si nemyslím. Ale naladíš jí každopádně přes net na těch stream torrentech.http://s7.postimg.org/5a5814b6z/rossiya.jpg |
toothpick
![]() |
|
viem o ruskejtv stanici 1 HD, FTA na 75E. avsak je to ina stanica ako rossija1 alebo pervyj kanal. o rossija1 HD, FTA neviem. da sa vsak cez share...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: ruske programyTak to už je lepší ten net stream. Protože share není zadarmo. Nebo respektive je zadarmo, ale musíš čtyřikrát denně přepisovat C line. To leze na nervy. |
toothpick
![]() |
|
Tady máš Rossiahttp://www.lyngsat.com/tvchannels/ru/Rossiya-24.htmlale která je v HD si najdi sám ![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
![]() |