![]() |
|
nova sport hd fresatnevite nekdo proc nejde cesky komentar uz dva dny na normalni jde |
brumla
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 289 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
bretahSouhlasím. |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
RE: nova sport hd fresatTak koukam jak se to tady rozjelo volal jsem na fresat tam mi rekli ze je to jejich chyba a ze s tim neco udelaji. Tak diky vsem co se zucastnili |
brumla
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
brumlaDíky že jsi tam zavolal.![]() ![]() |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
RE: nova sport hd fresatŽe by tygr? Byla to z mé strany doměnka na zjištěný stav věci. Krom jízlivých keců to nikdo nebyl schopen vysvětlit. Tak asi tak, pardálové. Kritizovat umí každý.![]() |
silesian
![]() |
|
RE: nova sport hd fresatDIGI a SD UPC jde...![]() ![]() Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
RE:nova sport hd fresatNavolená česká stopa a zvuk anglicky,už dva dny.Je zajímavé,že někomu to idě! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
RE: nova sport hd fresatsilesian ale ty jsi vedl ty jizlive kecy. Tak vklidu Kamo. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
satman1Promiň mi, že jsem se nepřímo dotkl Tvého SkyLinku. Promiň mi, že jsem jen vyslovil jméno této firmy. Promiň mi, že vlastním přístupovou kartu pro příjem tohoto providera a mám ji vloženou ve svém přijímači spolu s jinými. Promiň mi, že jsem takto znesvětil ...svůj přijímač. |
silesian
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |