![]() |
|
čt sport HD v pozemnímKoukám na hokej Pardubice s Litvínovem a obraz je na 94 úhlopříčce strašný.Mám OpenAtv a informace o programu mají tyto hodnoty 1080p50 , 1920x108025 , MPEG4.Proti hokeji v Servusu jsme někde v rozvojovém státu jako je asi......Nevíte někdo o nějakém plugínu,který by řekl pravdu o vysílaném programu?![]() |
pedro
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 450 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
pravda jepouze jediná,ta co vidíš![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
pravda jedíky za info,tak v česku se nejenom kecá v politice,ale i pravidelně v čT HD,fakt není plugin na pravdu?![]() |
pedro
![]() |
|
RE: čt sport HD v pozemnímna satelitu jede bez problému. |
Qquiderr
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 1 505 |
![]() |
|
RS7 - CT SportHDVideoID: 2011rozlišení - 1920x1080 počet snímků za vteřinu - 25 formát 4:2:0 H264 - MPEG4AVC On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: čt sport HD v pozemnímMyslíš Bitrate viewer ?Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: čt sport HD v pozemnímbitrate videa u CT SportHD se pohybuje v rozmezí 7-11Mbit/s.Měřeno nyní po dobu cca 10min. Měřeno pomocí SW 4T2 Content Analyzer a HW TBS 5881 On Air!
|
Saxon
![]() |
|
čt sport HD v pozemnímku-va ted je tam golf,obraz jako břitva a informace o programu stejný jako při hokeji,kterej jsme Pce konečně prohráli.![]() |
pedro
![]() |
|
pedrono vidíš,že ti píšu pravdu,můžeš mít parametry jakkoliv vysoké a když to bude z VHSky,tak je to stejně hnus fialovej,tedy znovu,jedině oči,žádné zařízení ti nic víc nezjistí,ale jestli se řídíš parametry,tak hodně štěstí![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: čt sport HD v pozemnímTyhle přenosy lze sledovat na feedech CT, tam je obraz vždy lepší.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
pierrepetrpřidej svůj názor https://www.parabola.cz/clanky/5532/skylink-bude-dodavat-karty-next-uz-jen-typu-irdeto/komentare/#vlozit_komentar Je to normální platit serpo 938 kč a balíčky mini,multi,kombi atd. nebyly podraženy ?![]() |
sat amatér
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 349 |
![]() |
|
sat amatérto bych se znovu opakoval poněkolikáté,co by tě zajímalo?,že je to bor.de.l,to už víš![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrMáš sympatickou přezdívku-když jsem byl několikrát na Martiniku v Saint Pierre,kde sopka Sufier zavalila celé město lávou,ale jinak tam bylo pěkně,docela by mě zajímalo, mají tam SD nebo HD nebo ULTRAHD vysílání![]() |
pedro
![]() |
|
pierrepetrJen jsem tě chtěl zapojit do diskuzí pod články kam nechodíš a získat další hlas proti bezdůvodnému zdražování servisního poplatku,ale nejlepším argumentem bude odliv zákazníkú![]() |
sat amatér
![]() |
|
pedrou mě to vzniklo jinak,už jsem to tady několikrát vysvětloval,já jsem za mlada žvejkal pedro![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
sat amatérnaše hlasy jsou k ničemu,to jsi ještě nepochopil?![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
no petřeja jsem Pedro koupil před týdnem asi za 2 kačky a byl to stejnej hnus jak před 40lety ,jak ta guma ze skleněnéch konzerv, co sme žvějkali v 60tejch letech |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
pierrepetrno tak proč tu vysedáváme a diskutujeme,když je to na nic tak at´tuhle hlasnou troubu jak zde někdo psal zruší,jestli dostanu ovoce již sem nepáchnu zastánce boháčů nemíním podporovat![]() |
sat amatér
![]() |
|
korkoranno já pedro pamatuji jako skoro srovnatelné s Donaldem,pedro bylo za kačku,donald za 2.5okč![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
pedrožvejku Pedro![]() ![]() ![]() |
pedro
![]() |
|
sat amatérno je tady dost vláken vyplakávačů,když napíšu,že je to k ničemu,tak mě jiní nazvou agentem![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrnejsem vyplakávač,nenazývám tě agentem...ale těm co nás obyčejné zákazníky odírají doporučuji aby si uvědomily že podrazy se počítají a boží mlýny melou sice pomalu ale jistě,snad to čte i pan glisnik ,kterého neznám a doporučuji mu přečíst si jak dopadl člověk co rychle nehorázně zbohatl....jeho jméno je stanislav gros . |
sat amatér
![]() |
|
sat amatérto máš pravdu,je to tak křišťálově čistý,že to nemůže být křišťálově čistější,jenže boží mlýny nestíhají postihnout všechny na světě,je málo mlýnů![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrno ale já věřím že ten pan glisník,není žádná nula a má nečisté svědomí....a ty boží mlýny jsou mu v patách a to je konec jeho dobrých vzkutků ...no jo na nepoctivce se již vaří voda ![]() |
sat amatér
![]() |
|
sat amatérpochop to,že p.Glisník je jen loutka s velkou vejplatou,za nitky tahají jiní a on,ač ho nechci obhajovat,dělá tu špinavou práci a musí to obhajovat a obhájit na veřejnosti,pokud na to přestane mít žaludek,bude tam jiná loutka místo něho,M7 tu firmu skylink jistě nekoupila za velký prachy jen proto,aby veřejnosti přinášela programy zadarmo jako charita,jistě chtějí vydělávat,na kom,to záleží už jen na nás,kolik jim dovolíme a kolik nás zbude,věř tomu,že to mají dobře spočítáno i s tím,že jim někdo odejde![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: čt sport HD v pozemnímkouřit ,chlastat ,nesportovat .....Sir Winston Leonard Spencer-Churchill, KG, OM, CH, TD, DL, FRS, RA (30 November 1874 - 24 January 1965) was a British politician who was the Prime ...![]() |
VYDRA004
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 729 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |