![]() |
|
showbox 650 hdProsim vas mam cryptobox 650hd vie niekto ci to ma emulacie a ako sa knym dostat.Showbox to mal zadal som 2589 a mohol som zastavit otvorit.Tu to vobec neviem a nema mi kdo poradit.Alebo kde sa mam na to pytat? dakujem xxxxxxxxxText zeditoval moderátor Mego. Datum editace: 24.03.2015, 11:13.37
|
lubsad
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: showbox 650 hdShowbox měl pod 2589 sdílení, Emulace byla pod 2580. A za ten mail ti asi daji blok.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Cryptobox 650 HDZákladem je nahrát do přijímače patch firmware, který je běžně k mání na sat fórech.Poté zadáš na dálkovém ovládání Menu - X-tras - 0000. Rozjede se ti poté skryté menu, tzv.submenu. Zde si nastavíš, co potřebuješ... Výborné přijímače za málo peněz a opravdu s kvalitní softwarovou podporou. Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.
|
BBS
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 394 |
![]() |
|
RE: showbox 650 hdDreamsky NXP256HD najlepsi prijimac ten tvoj ab cryptobox 650 sa ani nahodou nechyta a nehovorym co vsetko ide nanom cez gshare kopec peciek a sportu |
jonn5
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
Re: Dreamsky 256Nic proti Dreamsky 256, ve své době celkem solidní strojek, ale dnes již dávno za zenitem. Nechodí v něm korektně karty, hardwarově již slabý(přece jen je rok 2015), softwarová podpora - dnes již de facto žádná.Co se týká G-Share apod. srandiček, kvůli tomu určitě nebudu kupovat Dreamsky. Dnes je již spousta jiných a mnohem lépe vybavených přijímačů, hlavně z uživatelského hlediska. Co se týká Cryptoboxu, všeobecně(starší řady 4xx, 5xx) jako druhý nebo třetí přijímač do domácnosti bohatě vystačuje. Opravdu jednoduchá obsluha, nastavení sharingu, atd. Doslova za pár korun. Pokud jsi zkušený a náročnější uživatel(ne každý si utírá zadek novinami, raději použije mnohem lepší toaletní papír), rád si hraješ, požaduješ perfektní podporu, aj., tak šáhneš úplně někde jinde...např.VU+, X-Trend, ... Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.
|
BBS
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 394 |
![]() |
|
omylJa som sa zmylil.Ne showbox ale cryptobox 650 HD.Potrebujem poradit Kartove emulacie ako to otvorim a cislo |
lubomir72
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: showbox 650 hdProsim Vas na cryptobox650hd ako sa sdo stanem ku kartovym emulaciam?vobec nemam skusenosti.poradte mi.dakujem xxxxxxxText zeditoval moderátor petr33. Datum editace: 24.03.2015, 17:09.07
|
lubomir72
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: showbox 650 hdposlal som ti mail |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
loop12mám taky 650ku,velmi Tě prosím pošli mi taky ten mail,než toto vlákno zruší. |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
![]() |