Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Modul Smit, TV LG, Skylink

Zdravim,
Pouzivam TV LG LB700V spolu s dekodovacim modulom Smit Irdeto CI+ skylink ready. Karta je skylink Irdeto.
Stretavam sa tymito problemami spoluprace tv s modulom Smit a kartou skylink
1. 3-4 sec je cas prepnutia medzi jednotlivymi programami. Da sa s tym zit. Uz by som po tejto skusenosti dekodovaci modul nekupoval, ale bolo by to externe zariadenie. Pomohol by modul TECHNISAT TECHNICRYPT CI+?

2. Pri rychlejsom prepinani medzi programami pomocou magic dialkoveho ovladaca niekedy vypadne obraz, resp vypise, ze program je kodovany. 2A)Po vypnuti/zapnuti TV je vsetko znova ok. 2B)Ked idem cez nastavenia/kanaly/ladenie kanalov/ a na informacie CI tak program znovu nabehne. Naco to vyrabaju ked komunikacia medzi zariadeniami viazne (TV-modul-karta) a potom to mrzne.

3.Na STV1,2, CT D/ART, CT 2HD mi pri aktualnom nastaveni nejde zvuk. Aby mi na danom programe siel zvuk, tak vzdy musim ist do menu-nastavenia-kanaly-jazyk zvuku, napr.:.
Pri STV 1 a 2 mi funguje nastavenie miscellaneous (dolby digital)
Pri CTV2HD ... povodny(mpeg), ale v tomto pripade mi pri filmoch pojde povodny zvuk (eng.,)
Pri CT D/ARt....mi pri aktualnom programe pri moznostiach jazyk zvuku cesky 1 alebo 2 nejde vobec zvuk. Zvuk by mozno siel, ak by som zmenil zvuk jazykovej stopy, ale toto by sposobilo vypadok zvuku, resp nejaku zmenu pri osttatnych programoch
Po prepnuti na iny program a spat musim vsetko navolit opat aby siel zvuk.
Aktualne nastavenie
&=nastavenia/vseobecne/jazyk:
jazyk primarnej zvukovej stopy slovensky
jazyk sekundarnej zvukovej stopy cesky
&=nastavenia/zvuk/DTV audio nastavenie=automaticky
Vsetky programy su naladene iba cez satelit (skylink)

Viete mi nejako pomoct eliminovat nedostatky satelitneho prijmu?

Prody
Registrace: 3/2015
Odpověď v diskusním vlákně

LG a smit mdoul

LG TV nie su kompatibilne s modulmi smit, kup si modul neotion a ten ti pojde v LG bez problemov. To plati aj pre plustelku, tam chodia korektne iba moduly Strong

krteczek
Registrace: 8/2013

RE: Modul Smit, TV LG, Skylink

krteček soused ma LCD LG a tam mu SMIT IRDETO fialovy jede. Na typ oznaceni si ale nevzpominam.

HYPER
Registrace: 11/2010

Soused má LG 32LN575S a Smit mu šlape R^

snoop69
Registrace: 8/2006

Odpoved od SKYLINK:
1. prodleva 3-4 sekundy u přepínání je pro dekodovací moduly běžná. Nejedná se o chybu karty. Pokud je karta používána v TV, je načítání o něco delší než v přijímači s integrovanou čtečkou. A to proto, že Tv ověřuje modul a modul ověřuje kartu, pak teprve spustí obraz. Pokud je karta vložena v integrované čtečce, přijímač ověřuje přímo kartu a načtení je rychlejší.
2. Pokud přepínáte "magic" ovladačem, je přepínání rychlejší. Toto rychlejší přepínání ale nestíhá karta dekódovat (jako když na mobilním telefonu/pc začnete spouště více aplikací za sebou - taky se zpomalí nebo "zasekne").
3. na těchto programech funguje zvuk v pořádku. Přepněte zvukovou stopu na dálkovém ovladači tlačítkem OPT/LANG/znak repráčku/Audio. Pak bude vše fungovat.

Budete-li mít v Tv nastaven Dolby Digital, vypněte jej a nastavte na PCM. Protože pak přijíamč/Tv upřednostňuje stopu Dolby Digital ať už je v jakémkoliv jazyce (ruština, angličtina, čeština,..).

Prody

Co sa tyka modulu NEOTION. Ten sa mi vidi odporuca aj LG. Na forach som nasiel odporucania na TECHNISAT TECHNICRYPT CI+, pri tomto je vraj rychlejsie prepinanie.

Prody

Krteček

Fialový Smit CI+ v LG TV naprosto bez problémů.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Tak tak... s Neotion problémy, už ho neberu. Technicrypt v LG s novým WebOs s ptákem dobrý, ve starším softu někdy vypadává. Fialový Smit vyzkoušen snad ve všech značkách. Dokonce i pralesní Čannghong ho zbaštil. Jediná telka, která ho nevzala, byl nějaký Philips, ale vzhledem k jeho soft výbavě se není čemu divit.. :razz:

koaxial & utp

Diaboltp
Registrace: 3/2006

Teraz mam novu TV , ale keď som mal pred časom LG používal som tento modul a bol v pohode.

http://www.pentask.sk/ca-modul-irdeto-ci-smit-cslink-i-skylink-kompatibilni_d70153.html

Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)

dtnl
Registrace: 12/2014

Tento běží v LG TV bez problémů
http://www.tipa.eu/cz/satelitni-modul-smit-irdeto/d-127480/

satman1
Registrace: 9/2010

LG F..K OFF

kuldan
Registrace: 11/2006

SMiT CI i CI+ fungují v pohodě.

Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS

Dusan
Registrace: 9/2004

Smit v podstate aj mne funguje v pohode, pokial cloveku nevadi 3-4 sec pauza pri prepinani, ked pouzijem tu "magic" ovladacku a pomocou kolecka prepnem (zrolujem) z 1 na 40ty program tak to niekedy zamrzne (potom pomoze restart alebo ked cez menu idem na info o CAM, vtedy nabehne) a na zaver problem so zvukom, ktory pozorujem posledeny mesiac. Najprv na stv 2 a teraz aj na inych programoch. Neviem to doladit aby to bolo ok.
Parametre mojho modulu:
CAm SW: IRD-SCL3SECPLUSGRC-4.2.4.4 m2
CAM HW: 4.0.3
Datum zostavenia: Aug 10 2011 :fuming:

Prody

Takze vymenili mi v predajni modul smit za iny a vyzera to ok. uz len naozaj sporadicky zmrzne, takze uz to nevadi. Jedine co este nemam doriesene je ta zvukova stopa...

Prody

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra