![]() |
|
přestal fungovat satelitz 17 na 18. 3.nefunguje satelit,večer jsem ho vypnul a ráno na všech programech není signál.Přijímač mám OPTIOBOX pony,programy jdou posunovat,ale neni signál.Může být špatný přijímač.Děkuji za rady. |
balatka
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 9 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
RE: přestal fungovat satelitTak příště raděj nemysli,![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE: přestal fungovat satelitVzhledem k Optiboxu Pony je temer jiste vadny menic co dela napeti pro LNB. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
přestal fungovat satelitDěkuji všem za pomoc. |
balatka
![]() |
|
RE: přestal fungovat satelitOptibox asi nebude moc kvalitni prijimac? |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
balatkaje hezké,že jsi se ozval,což se nedá říci o jiných,ale kde byla chyba bys mohl utrousit,aby tady zítra zbytečně někdo nepsal o pomoc se stejným problémem![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
přestal fungovat satelitZdravím,špatný zdroj napětí pro LNB.Měnič DC/DC |
balatka
![]() |
|
Hurá, tedyplatil bod 1. mého přehledu možných závad a další kvalifikované odhady!!!Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
přestal fungovat satelitDagy, ty si obyčajna trubka.a ostatny s tebou. Tak ako odide PC , mobil,TV,tak isto aj satelit. Ved to je obyčajny softver.Ze sa to stalo pri prepnuti tp 12109 ,tak taka je pravda.A premna zamna si vysvetlujte čo chcete.mudrci. |
sano1
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 439 |
![]() |
|
RE: přestal fungovat satelitPodobnou závadu jsem měl u DM500, hádal bych se, že je to měnič, ale pro sychr jsem si půjčil na vyzkoušení zdroj 12V a ejhle. Zázrak se mnou začal mluvit.![]() ![]() To jen na okraj. Kolik jsi za opravu zaplatil ? ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
přestal fungovat satelit4 měsíce po záruce,mě pozáruční servis odmítl,že nemá součástky a prodejce taktéž.Opravil mi to za 700 Kč.místní radioamatér. |
balatka
![]() |
|
divíš se?Zájem prodejců je co nejvíce prodat, prodejci ovlivňují servisy, pokud je přímo nevlastní. Nová doba, nová doba,...Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: přestal fungovat satelitA byl to opravdu ten měnič, nebo zdroj ?![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
přestal fungovat satelitJá tomu nerozumím,ale říkal že má měnít napětí z 12 v na 22 v pro konvektor.Snad jsem dobře rozuměl |
balatka
![]() |
|
RE: přestal fungovat satelitJo tak měnič, přece. Bod 1.![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |