Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink Test

Dnes som ladil skylink a naslo mi to" test t cz". Mozno novy program.

marianst
Registrace: 2/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink Test

Nechybí tam "r"? :D

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Není to Travel Channel na novém TP? Jaké TP?

pf09
Registrace: 8/2010

marianst na ktorom TP? dik..

sano1
Registrace: 4/2009

Zistim jak budem doma.

marianst
Registrace: 2/2008

Je to Travel

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

ta "SEKANá" S.L - kedy skončí, nie je na to rozvrh??? R^ :) ,je to teda sila,čo všetko sa musí platiť... :scared:

Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,

mat
Registrace: 1/2006
Galerie: mat

marianst je to test pozice pro Travel Channel, který by se mel preladovat na ten TP 11914/H DVB-S2 od Holandanu. Puvodne mělo k tomu dojit uz při preladeni 13. ledna letošního roku. Je tam ještě jedna pozice Test HD.CZ. Ta je mozna pro program Food Network HD, který se objevil na tomto TP, ale doslo k technicke chybe a vysilani bylo preruseno. Puvodni pozice po Food Network hd.cz zmizela z TP a objevil se tam ten Test HD.CZ. Uvidíme. Mozna ze dojde ke spusteni uplne jiného programu v HD.

HYPER
Registrace: 11/2010

Jsem čekal, že mě třeba Joscer pochválí, že jsem to "dal", ale člověk se vděku nedočká :-) To si pište, že naladil Travel-trst v HD na novém TP. FoodCh-HD zmizel jak pára nad hrncem už před pár dny. Kdo má furt prolaďovat a zjišťovat - půjde SVK HD, nebo jak je to s Food-HD a ten travelCh-HD už jede na novém TP? Fakt se v tom ještě někdo vyzná? Lituju všechny lidi, kteří mají přelaďovat x-STBoxů aby byl zákazník spokojený. Minulý týden jsem překopal nějakou chytrou TV a místo děkuji jsem slyšel - "ale na tom RiK mluví chvíli slovensky a chvíli americky a místo toho americkýho vaření je tam napsáno není signál". :8)

pf09
Registrace: 8/2010

Proč lítost? Zadarmo to nedělaj. A jestli jo, tak je to jejich problém.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra