Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Filmboxlive

Funguje dnes někomu filmboxlive při zakoupeném Mixboxu od skylinku?
Rv

januvia
Registrace: 4/2013
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Filmboxlive

Ano, na TV LG mi dnes funguje. Ale v pondělí mi to též nešlo. Po přihlášení jsem na svém účtu měl napsáno že nemám předplacený žádný balíček. V úterý jsem volal do Skylinku a operátorka mi řekla ať kontaktuji technické oddělení přes webový formulář. Než jsem to stačil napsat. tak mi to začalo jít.

Bufka
Registrace: 10/2014

RE: Bufka

Dík za info,mám asi podobný problém.

januvia

ake su parametre prijimu

jonn5
Registrace: 1/2015

Filmboxlive

Zablokovaný přístup na Filmboxlive u předplaceného mixboxu a skylink mlčí,nějak se v přístupu k zákazníkovi zhoršili! Rv

januvia

A už Ti Filmboxlive dříve fungoval a nebo máš balíček mixbox předplacený poprvé? Pokud ho máš poprvé, tak se musíš na stránce filmboxu zaregistrovat a použít registraci s operátorem a zvolit Skylink a přihlašovací údaje ze zákaznické zóny Skylinku u karty na které máš balíček předplacen. Jinak kontaktovat Skylink. Mě to od telefonátu na Skylink funguje pořád.

Bufka

RE:Bufka

RE Bufka:Filmbox mi dříve fungoval,nyní mi i po správném přihlášení na účet nejdou spustit filmy přes adobe flash player?
Nevím co je špatně,na androidu funguje,ale přes win7 nic!

januvia

Mě to pod Win7. funguje. Používám prohlížeč Operu a Chrome. Asi to bude chtít aktualizovat flash player nebo zkusit jiný prohlížeč.

Bufka

Re:bufka

Zkoušel jsem různé prohlížeče,aktualizoval jsem adobeflash a stejně nic,prostě nevím-neustále mi to hlásí :
cannot load M3U8 404 not found?dělá to pouze u filmboxlive,tak nevím.

januvia

cannot load M3U8 404 not found u Filmboxu

mám stejný problém, jak je zde uvedeno, už 14 dní si e-mailuji se Skylinkem a stále není náprava.Aktualizovala jsem Flash, zkusila stáhnou Chrome, ale nejde to ani v něm.Mám Wid.7 a používám Firefox.Na smart TV to funguje,ale na PC ne rovněž nemám problém s přehráváním na Voyo a i na HBO GO. Ví si někdo rady....díky..!!!!

Janice
Registrace: 2/2014

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra