![]() |
|
HBO - promo akcia pri uvedení Hra o trónySpoločnosť Digi Slovakia na svojej facebookovej stránke priniesla informáciu, že dňa 13.4. sprístupní v službe Nová Digi vysielanie HBO HD všetkým zákazníkom služby. Bude to pri príležitosti uvedenia seriálu Hra o tróny. Bude zaujímavé sledovať, či Digi Slovakia bude pri tejto akcii osamotená, alebo pôjde o väčšiu akciu, pri ktorej bude HBO sprístupnené všetkým zákazníkom aj u iných operátoroch či už satelitnej, alebo káblovej či IPTV televízie. |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 928 |
![]() |
|
RE: HBO - promo akcia pri uvedení Hra o trónyHmm a to este niekto pozera? Z filmoveho kanala sa stane serialovy a to skrz vsetkymi programami vratane hbo2 a hbo comedy... a toto promo je tomu plny dokaz.az sa to trapne zacina podobat na history hd ktory uz s historiou nema spolocne nic okrem nazvu HBO bol dobry filmovy program cca max do 5 rokov od jeho vzniku. ![]() Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.
|
dvbinfo
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 468 |
![]() |
|
RE: HBO - promo akcia pri uvedení Hra o trónyHBO je stále dobrý program za situace, kdy Nova s Primou vysílají americké filmy a seriály v hnusné SD kvalitě a bez možnosti volby zvukové stopy. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: HBO - promo akcia pri uvedení Hra o trónyNa Nově i Primě si vůbec pořádně nejde užít reklama,vždycky do toho jebnou kousek nějakýho filmu.![]() HBO mám předplacené a jsem s ním spokojený. IQON Force 1,karta ICE,O2TV,TV Panasonic TX-P42S10E
|
daddy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 189 |
![]() |
|
RE: HBO - promo akcia pri uvedení Hra o trónyA kde vysílá ta Nova a Prima ? Na to někdo kouká ?AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: HBO - promo akcia pri uvedení Hra o tróny@dvbinfo: tvl to je snuska kecu :-) lol HBO je stale tim nejlepsim co na nasem trhu mame i pres to, ze vysila serialy, spickove, trend ktery je nezastavitelny, proste se smir s tim, ze kvalitni filmova produkce se presunula pred lety k vyrobe serialu (divaci je zadaji cim dal vice), je to trend poslednich minimalne deseti let (hollywood uz neumi tocit nic jinyho nez komisksy a remaky davno remakovanyho, neni to nic nenermalniho producenti se proste boji investovat) a nic s tim neudelas, maximalne muzes remcat@ostatni: IMHO v threadu o HBO srovnavat s Nova a Prima je cista perverze skleb to sem si ulevi, nic ve zlym ;-) T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 795 |
![]() |
|
RE: HBO - promo akcia pri uvedení Hra o trónyKludne môzem hbo zrovnat s hocicim, nie len s novou. Smejd. Nikdy v zivote by som si ho nepredplatil. Syn, co dost holduje filmom, vsetko co ide v hbo uz davno videl, pripadne ma na hdd!!! |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE: HBO - promo akcia pri uvedení Hra o tróny@Kasr: Hádam nechceš aby na HBO už bežal film napríklad 50 odtieňov sivej. Na to dnes televízne práva nie sú. Ani u nás, ani v Nemecku, ani v USA, no nikde na svete. Ja si myslím že je pekný úspech keď je film na HBO do roka po premiére v kinách a podobne to je aj inde.@dvbinfo: Seriály dáva HBO aj na iných trhoch, v severnej Európe, v Holandsku, samozrejme aj v USA. A myslím že seriály z produkcie HBO patria medzi tie lepšie. A seriály dávajú aj iné filmové stanice v Európe, napríklad Film 1 v Holandsku či C more v Škandinávii. No a ak Ti vadí seriál na jednom kanáli, pozri si film na inom, prípadne si film daj nahrať, ak teda k HBO nemáš HBO GO či HBO OD a môžeš si jeden film pozrieť aj v čase, keď HBO dáva reálne len seriál |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 928 |
![]() |
|
RE: HBO - promo akcia pri uvedení Hra o trónyStaci pozriet na epg hbo pre nas (menejcennych z niektorych krajin vychodnej europy) a normalne hbo!!!!!!!!!! |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE: HBO - promo akcia pri uvedení Hra o tróny@Kasr: zase ten pocit menecenosti, cim to asi bude ;-) specielne pro tebe: obsahova stranka nema co delat s tvymi pocity, je dana regionalnimi zakonitostmi, licencnimi pravy apod., pevne verim, ze tvuj syn vsechna dila co ma na svem HDD radne zakoupil :o) a na zaver, byl bys prosim od te dobroty a definoval mi pojem "normalni"? dikyT90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 795 |
![]() |
|
![]() |