Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

showbox pluginy

zdravím chlapi ,mám Showbox vitamin 5000HD s enigmou 2 a openpli img.,mám nainstalované pluginy jako např. ts media,mediaportal a samozřejmě archiv czsk.Dnes se mi stalo že jdu do menu a tyto pluginy tady vůbec nemám a ani v pluginech nejsou a přitom v mašině a ve správě doplnků nainstalovány jsou.Přiznám se ale že jsem se v tom trošku rýpal a asi jsem něco podělal.Zkoušel jsem to znova natáhnout přes flešku ,přijímač ji detekuje i s pluginem ,normálně stahuje ,dám restart a stejně plugin zase v menu nemám .a vždy mi to stejným postupem šlo.nevím já vůl co jsem s tím provedl ,tak to je když se v tom štourám .Poradte mě někdo prosím co s tím .díky moc všem za radu. :(

marksony
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE:showbox pluginy

A co záloha nastavení,zkoušel si?

zeze
Registrace: 5/2011

zeze

díky za reakci ,no zkoušel jsem ale furt nic ,když dám menu a plugins tak me to vypíše že některé pluginy nejsou dostupné a je tam napsáno :extensions archiv czsk a v závorce je :no module named decoder.Ato je u každého pluginu který mi zmizel z menu.Tak nevím no .Zkusím si ještě pohrát a snad to nedodrbu ještě víc.zatím díkec měj se. :(

marksony

marksony

Ve zprávě doplňků to máš?

zeze

zeze

jojo tam jsou všechny ty co mi chybí v menu a vždycky je u toho to kolečko zelené což značí že v mašině jsou ale jak to udělat abych je měl zobrazené v menu a v pluginech to fakt nevím.moc ti dík.

marksony

RE: showbox pluginy

Chybajuce moduly- niejakym spôsobom si ich odstranil. Bud ich niejakym spôsobom doplnis (vytiahnes zo zalohy, instalacky...), alebo reinstall systemu.

Kasr
Registrace: 8/2008

RE:showbox pluginy

Zkus dát tovární nastavení!

zeze

Aha- a tovarne nastavenie vrati chybajuce moduly!

Kasr

zeze

no to jsem taky dal a pořád v menu nejsou ,akorát že ted musím všechny družice od 5 west až po 46 east jednu po druhé znovu skenovat programy. :((

marksony

no to už ty továrka dělají :-) a nějká záložička settingu by to nespravila? :-)

pf09
Registrace: 8/2010

nevím už co s tím tak zítra brnknu na sapro at mi poradí .díky moc všem a dobrou. :(

marksony

nejrychleji je asi udělat novou instalačku , a pak jak budeš mít celou konfiguraci hotovou a pluginy znovu stažené , pak si udělej "backup"
Obzvlášt backup se hodí jak píšeš kdž rád experimentuješ .

Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.

lubos3nec
Registrace: 10/2007

Ked nieco rozrypes v enigme, co je velmi jednoduche, tak uz rady od predajcu. Daj tam origo fw a potom sa obracaj na predajcu!!!

Kasr

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra