![]() |
|
showbox pluginyzdravím chlapi ,mám Showbox vitamin 5000HD s enigmou 2 a openpli img.,mám nainstalované pluginy jako např. ts media,mediaportal a samozřejmě archiv czsk.Dnes se mi stalo že jdu do menu a tyto pluginy tady vůbec nemám a ani v pluginech nejsou a přitom v mašině a ve správě doplnků nainstalovány jsou.Přiznám se ale že jsem se v tom trošku rýpal a asi jsem něco podělal.Zkoušel jsem to znova natáhnout přes flešku ,přijímač ji detekuje i s pluginem ,normálně stahuje ,dám restart a stejně plugin zase v menu nemám .a vždy mi to stejným postupem šlo.nevím já vůl co jsem s tím provedl ,tak to je když se v tom štourám .Poradte mě někdo prosím co s tím .díky moc všem za radu.![]() |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
RE:showbox pluginyA co záloha nastavení,zkoušel si? |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
zezedíky za reakci ,no zkoušel jsem ale furt nic ,když dám menu a plugins tak me to vypíše že některé pluginy nejsou dostupné a je tam napsáno :extensions archiv czsk a v závorce je :no module named decoder.Ato je u každého pluginu který mi zmizel z menu.Tak nevím no .Zkusím si ještě pohrát a snad to nedodrbu ještě víc.zatím díkec měj se.![]() |
marksony
![]() |
|
marksonyVe zprávě doplňků to máš? |
zeze
![]() |
|
zezejojo tam jsou všechny ty co mi chybí v menu a vždycky je u toho to kolečko zelené což značí že v mašině jsou ale jak to udělat abych je měl zobrazené v menu a v pluginech to fakt nevím.moc ti dík. |
marksony
![]() |
|
RE: showbox pluginyChybajuce moduly- niejakym spôsobom si ich odstranil. Bud ich niejakym spôsobom doplnis (vytiahnes zo zalohy, instalacky...), alebo reinstall systemu. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
RE:showbox pluginyZkus dát tovární nastavení! |
zeze
![]() |
|
RE: showbox pluginyAha- a tovarne nastavenie vrati chybajuce moduly! |
Kasr
![]() |
|
zezeno to jsem taky dal a pořád v menu nejsou ,akorát že ted musím všechny družice od 5 west až po 46 east jednu po druhé znovu skenovat programy.![]() |
marksony
![]() |
|
RE: showbox pluginyno to už ty továrka dělají :-) a nějká záložička settingu by to nespravila? :-) |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 405 |
![]() |
|
RE: showbox pluginynevím už co s tím tak zítra brnknu na sapro at mi poradí .díky moc všem a dobrou.![]() |
marksony
![]() |
|
RE: showbox pluginynejrychleji je asi udělat novou instalačku , a pak jak budeš mít celou konfiguraci hotovou a pluginy znovu stažené , pak si udělej "backup"Obzvlášt backup se hodí jak píšeš kdž rád experimentuješ . Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
RE: showbox pluginyKed nieco rozrypes v enigme, co je velmi jednoduche, tak uz rady od predajcu. Daj tam origo fw a potom sa obracaj na predajcu!!! |
Kasr
![]() |
|
![]() |