![]() |
|
Fanda HD (SD) - (nevhodné slovo)ní obrazu?Při přepnutí na Fanda nyní - pořad Bílí vlci, na mne jde nevolnost, vypadá to jako nějaký malý výřez obrazu, zvětšený do formátu 16:9 :(Tedy evidentně nekompletní obraz a k tomu dost mazanice... |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
RE: Fanda HD (SD) - (nevhodné slovo)ní obrazu?Když je to hnusný v SD,tak v HD to musí být podobný.....nekoukej na to!Pust si motorky na Eurosportu 19,2E.Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Fanda HD (SD) - (nevhodné slovo)ní obrazu?Mo merastilo do oci, jak je to orezane, chybejici hlavy a tak vubec - zkratka hrozny zasah do dila...Takovy Standa Kubrick si zakazal i nadabovat sve filmy, zajimalo by mne, ktery pa-ko tohle v CET21 nebo ktery ko-kot tohle dokaze vypustit ven, to uz je lepsi orezany 4:3 v puvodnim formatu a ne z 4:3 orezu vyrobit dalsim orezem 16:9, to uz je dvojita cunarna... ----- Dalsi faux pas: Na Skylink Fanda SD vidim EPG do 13.4.15 3:50 Na Skylink Fanda HD vidim EPG JEN do 6.4.15 1:30 !!! Ach jo, kde je chyba? Ve skylinku nebo v TV Fanda? Copak nende pouzit stejny EPG ID kdyz jsou oba programy na jiném TP (multiplexu)? Asi ne... Ne ze by me to trapilo, no kratke EPG mi znemoznuje nastavit pohodlne PVR v E2 na delsi dobu dopredu (kdyz me upozorni CSFD na porady, ktere chci videt). |
Hollys
![]() |
|
RE: Fanda HD (SD) - (nevhodné slovo)ní obrazu?mě na satelitu tak blbne epg, ale u dost programů. |
Qquiderr
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 1 505 |
![]() |
|
RE: Fanda HD (SD) - (nevhodné slovo)ní obrazu?V tomto pripade spise pro jeden kanal je epg na vice dnu dopredu (14) a u druheho (shodou okolnosti stejneho, jen HD verze) je nastaveno jen 7 dnu. |
Hollys
![]() |
|
![]() |