, sekce: Jiné placené TV |
|
diseq 1/2 inzdravim pripojil som dva lnb cez diseq prepinac jednu parabolu mi prepne a druhu nie diseq mam 1 lnb out 1in a 2 in |
jonn5
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 93 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
|
|
RE: diseq 1/2 inJeště bych zkusil prohodit kabely. Jak naznačil výše kolega Pirrepetr, možno máš šluslou šňůru. Jestli máš k disposici nějakej měřák,zkusil bych to propísknoutI když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
|
|
RE:diseq 1/2 inDám ti radu,všechno rozeber a začni od začátku! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
|
|
Možná je to k smíchu..ale kdysi jsem měl podobný problém. Na diskotéku jsem si koupil novej prodlužovací kabel k mikrofonu. Když jsem to zapojil, tak to nešlo. Zkoušel jsem všechno možný, a když jsem to doma propísk, tak středový vodič neměl kontakt. Nemohl jsem příjít na to proč. Přeletoval jsem konektory, a pořád nic. Pak se mi to hnulo v hlavě, vzal jsem nůžky a kabel jsem uprostřed přestřihl.A ejhle, závada byla na světě. Žádný středový vodič, pouze čistá bužírka. Ten drát tam prostě nebyl. Na začátku i na konci ano, uprostřed ne. Výrobní chyba. I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
|
|
Morousmožné je všechno,proto jsem psal vylučovací metodou,už mohl prohodit přívody od LNB mezi sebou,jestli tam nemá bužírku,kde jsi hrával? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 495 |
|
|
někdy stačíten střední vodič vzít do kombinaček a zatáhnout,vidíš jak to leze ven,drát je lepší než lanko |
pierrepetr
|
|
RierreV Plzni na Doubravce jsme měli 2 sezony klub. Bylo to pod patronací města ještě za komančů.Jednou tam přišel rodič zkontrolovat dceru a bylo zhasnuto, zrovna došel při promítání film. Tak žaloval a zavřeli nám to.. I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
|
|
morous...čím jsi prosím tebe ten mikrofon připojoval??Každej alespoň trochu solidní mikrofon se přece připojuje symetrickým kabelem, tedy dvě žíly(signál) a opletení(kostra). On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
SaxonJasně 2 žíly. A v jednej byla jenom bužírka. Setkal jsem se s tím ještě jednou, ale to už je dávno.Jinak abych Ti odpověděl úplně přesně, tenkrát se to propojovalo přes konektory DIN. Já napsal středovej vodič, to byl jinej podobnej případ. Příběh ze života pro zasmání. I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
|
|
RE: diseq 1/2 inbol vadny diseq uz to jedeee |
jonn5
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 93 |
|
|
RE: diseq 1/2 injonn5 diky, ze si nas informoval. Hlavne ze uz to maka jak ma. Myslel jsem si to, ze bude v haji prepinac. I to se stava. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 779 |
|
|
Hlavněže se zadařilo.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
|
|
RE:jonn5Teď budu moci klidně spát! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
|
|
RE: diseq 1/2 inA nikto si nevšimol ,že pohonič ferko,jannko atd., je späť s novým unikátnym menom...Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 463 |
|
|
jonn5jsem rád,že jsem se trefil |
pierrepetr
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|