Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

diseq 1/2 in

zdravim pripojil som dva lnb cez diseq prepinac jednu parabolu mi prepne a druhu nie diseq mam 1 lnb out 1in a 2 in

jonn5
Registrace: 1/2015
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

RE: diseq 1/2 in

Ještě bych zkusil prohodit kabely. Jak naznačil výše kolega Pirrepetr, možno máš šluslou šňůru. Jestli máš k disposici nějakej měřák,zkusil bych to propísknout :laughing: :laughing:

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006

RE:diseq 1/2 in

Dám ti radu,všechno rozeber a začni od začátku!

zeze
Registrace: 5/2011

Možná je to k smíchu..

ale kdysi jsem měl podobný problém. Na diskotéku jsem si koupil novej prodlužovací kabel k mikrofonu. Když jsem to zapojil, tak to nešlo. Zkoušel jsem všechno možný, a když jsem to doma propísk, tak středový vodič neměl kontakt. Nemohl jsem příjít na to proč. Přeletoval jsem konektory, a pořád nic. Pak se mi to hnulo v hlavě, vzal jsem nůžky a kabel jsem uprostřed přestřihl. ;P ;P
A ejhle, závada byla na světě. Žádný středový vodič, pouze čistá bužírka. Ten drát tam prostě nebyl. Na začátku i na konci ano, uprostřed ne. Výrobní chyba. :laughing: :laughing:

Morous

Morous

možné je všechno,proto jsem psal vylučovací metodou,už mohl prohodit přívody od LNB mezi sebou,jestli tam nemá bužírku,kde jsi hrával? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

někdy stačí

ten střední vodič vzít do kombinaček a zatáhnout,vidíš jak to leze ven,drát je lepší než lanko R^ :laughing: R^

pierrepetr

Rierre

V Plzni na Doubravce jsme měli 2 sezony klub. Bylo to pod patronací města ještě za komančů. :laughing: :laughing:
Jednou tam přišel rodič zkontrolovat dceru a bylo zhasnuto, zrovna došel při promítání film. Tak žaloval a zavřeli nám to.. Rv Rv

Morous

morous

...čím jsi prosím tebe ten mikrofon připojoval??
Každej alespoň trochu solidní mikrofon se přece připojuje symetrickým kabelem, tedy dvě žíly(signál) a opletení(kostra). :(((

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Saxon

Jasně 2 žíly. A v jednej byla jenom bužírka. Setkal jsem se s tím ještě jednou, ale to už je dávno. :laughing: :laughing:
Jinak abych Ti odpověděl úplně přesně, tenkrát se to propojovalo přes konektory DIN. Já napsal středovej vodič, to byl jinej podobnej případ. Příběh ze života pro zasmání. :laughing: :laughing:

Morous

bol vadny diseq uz to jedeee

jonn5
Registrace: 1/2015

jonn5 diky, ze si nas informoval. Hlavne ze uz to maka jak ma. Myslel jsem si to, ze bude v haji prepinac. I to se stava. ;)

HYPER
Registrace: 11/2010

Hlavně

že se zadařilo. R^ R^

Morous

RE:jonn5

Teď budu moci klidně spát!

zeze
Registrace: 5/2011

A nikto si nevšimol ,že pohonič ferko,jannko atd., je späť s novým unikátnym menom... :))) :laughing:

Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.

marval450
Registrace: 1/2010

jonn5

jsem rád,že jsem se trefil R^ :laughing: R^

pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra