![]() |
|
diseq 1/2 inzdravim pripojil som dva lnb cez diseq prepinac jednu parabolu mi prepne a druhu nie diseq mam 1 lnb out 1in a 2 in |
jonn5
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 93 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
RE: diseq 1/2 inJeště bych zkusil prohodit kabely. Jak naznačil výše kolega Pirrepetr, možno máš šluslou šňůru. Jestli máš k disposici nějakej měřák,zkusil bych to propísknout![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE:diseq 1/2 inDám ti radu,všechno rozeber a začni od začátku! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
Možná je to k smíchu..ale kdysi jsem měl podobný problém. Na diskotéku jsem si koupil novej prodlužovací kabel k mikrofonu. Když jsem to zapojil, tak to nešlo. Zkoušel jsem všechno možný, a když jsem to doma propísk, tak středový vodič neměl kontakt. Nemohl jsem příjít na to proč. Přeletoval jsem konektory, a pořád nic. Pak se mi to hnulo v hlavě, vzal jsem nůžky a kabel jsem uprostřed přestřihl.![]() ![]() A ejhle, závada byla na světě. Žádný středový vodič, pouze čistá bužírka. Ten drát tam prostě nebyl. Na začátku i na konci ano, uprostřed ne. Výrobní chyba. ![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
Morousmožné je všechno,proto jsem psal vylučovací metodou,už mohl prohodit přívody od LNB mezi sebou,jestli tam nemá bužírku,kde jsi hrával?![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
někdy stačíten střední vodič vzít do kombinaček a zatáhnout,vidíš jak to leze ven,drát je lepší než lanko![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RierreV Plzni na Doubravce jsme měli 2 sezony klub. Bylo to pod patronací města ještě za komančů.![]() ![]() Jednou tam přišel rodič zkontrolovat dceru a bylo zhasnuto, zrovna došel při promítání film. Tak žaloval a zavřeli nám to.. ![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
morous...čím jsi prosím tebe ten mikrofon připojoval??Každej alespoň trochu solidní mikrofon se přece připojuje symetrickým kabelem, tedy dvě žíly(signál) a opletení(kostra). ![]() On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
SaxonJasně 2 žíly. A v jednej byla jenom bužírka. Setkal jsem se s tím ještě jednou, ale to už je dávno.![]() ![]() Jinak abych Ti odpověděl úplně přesně, tenkrát se to propojovalo přes konektory DIN. Já napsal středovej vodič, to byl jinej podobnej případ. Příběh ze života pro zasmání. ![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: diseq 1/2 inbol vadny diseq uz to jedeee |
jonn5
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
RE: diseq 1/2 injonn5 diky, ze si nas informoval. Hlavne ze uz to maka jak ma. Myslel jsem si to, ze bude v haji prepinac. I to se stava.![]() |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 670 |
![]() |
|
Hlavněže se zadařilo.![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE:jonn5Teď budu moci klidně spát! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
RE: diseq 1/2 inA nikto si nevšimol ,že pohonič ferko,jannko atd., je späť s novým unikátnym menom...![]() ![]() Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 463 |
![]() |
|
jonn5jsem rád,že jsem se trefil![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |