Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

DVB-T + DVB-C spoločne v jednom TV príjmači

Ahojte, neviete mi prosím poradiť TV prijímač, ktorý dokáže naraz pracovať v oboch normách ? Aby som bol presný, aby po naladení terestriálnych DVB-T programov bolo možné do toho istého zoznamu kanálov naladiť aj DVB-C programi bez toho, aby predtým naladené DVB-T zmyzli. Nemá s tým niekto skúsenosť ? Ja som našiel a dokonca aj vyskúšal tento TV, ale je to turecký výrobok model 2012 a nenašiel som žiadneho predajcu u nás a vôbec neviem čo je to za značka:
http://www.vestel.com/CMSResources/vdt.com.tr/pdf/Interactive-Hotel-TV.pdf

Dik

milken
Registrace: 5/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RK:DVB-T + DVB-C spoločne v jednom TV príjmači

Vestel se u nás prodává pod značkou MASCOM

konas
Registrace: 12/2014

RE: DVB-T + DVB-C spoločne v jednom TV príjmač...

A k čomu potrebuješ súčasne DVB-C i DVB-T? Sú tam v oboch normách odlišné kanály?

Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS

Dusan
Registrace: 9/2004

Áno samozrejme, v zásuvke je DVB-T aj DVB-C s odlišnými kanálmi. A nechcem to riešiť Setoboxom

milken

Hledej mezi Samsung TV

Mám doma dvě Samsung TV UE26D4003BW a UE27D5000NW, obě DVB T/C. Na obou lze mít současně pozemní i kabelové vysílání. Stačí jen přes DO přepnout volbu Anténa nebo Kabel (a mít na vstupu příslušný anténní přívod od kabelové TV nebo DVBT antény).
Pak mám ověřené, že SONY TV DVB T/C/S (Bravia KDL-40W605B a Bravia KDL-40EX706) umí současně naladit jen C/S nebo T/S. Naladit T/C u těchto SONY nelze, naladěním jednoho se druhé smaže.

Standa3
Registrace: 1/2006

Dobrá sprostosť,to ako by si chcel zmiešať jablká s hruškami.Toto je ozaj (nevhodné slovo)ný nápad,ale tak ti treba:Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

vladoholu

Nikdy nepochopím, proč se zde mnozí diskutéři nedokáži vyjádřit jen k otázce, nebo raději mlčí. Kurz slušného chování by mnohým neuškodil.

Standa3

Třeba nastudovat před koupí na stránkách výrobce nebo se poradit. Moje Sonka Bravia to taky neumí. Rv Rv

Ale k dotazu .... . do toho istého zoznamu ... tohle nepovažuju za rozumný cíl. Spíše bych hledal systém, jak píše Standa3 - možnost přepínat favorites podle vstupů. :laughing: :laughing:

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous

Myslim, ze aj Technisat robi telky s tymito moznostami, DVB-C/T/S

HornetF18
Registrace: 10/2011

Osobně bych volil stb s enigmou a více tunery.Potom nemáš problém s výběrem vstupu,společný seznam a pod..Já mám odzkoušeno DVB -S s DVB-T gigablue quad hd plus.Pottřeboval by jsi plnou konfiguraci - oba osazené T/C tunery.

JirkaKa
Registrace: 4/2008

To je právě to, co nechce :laughing: :laughing:

Morous

milken

Ještě na doplnění-ten televizor, co máš na něj odkaz, se tu prodával pod značkou Finlux a prodávali ho u Mascoma.

konas
Registrace: 12/2014

milken

mám predsne rovnaký prípad ako ty, v kábli ešte pozostatky analogu, DVB-T aj DVB-C a svoju parabolu...
LG to nevie - len kombinácie analog + T + S alebo analog + C + S
Sony to tiež nevie - analog + T alebo analog + C

použil som Technisat STC, v základe 2xDVB-S+2xDVB-T/C všetky programy samozrejme v rovnakom zozname + tvoje vlastné tematické programy ktoré si vytvoríš sám. keď ti je málo 4 tunery ďalšie dva C/T alebo S idú do šuplíka.
rovnako to ide na telkách od technisatu - ale tie asi kúpiš len na západ od hraníc.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Když už o tom mluvíme....dodnes nechápu, proč je potřeba v televizorech přepínat mezi dvb-t a dvb-s. Pro žádný kombo přijímač to problém není. Tam si na jednotlivé předvolby dám co chci...a je jedno, jestli z anteny, nebo satelitu.
Hlava mi to nebere....

0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel

palermo67
Registrace: 8/2011

Záleží na softu. A v televizorech jsou ty meníčka strochu pozadu. :laughing: :laughing:
Na druhé straně je tam víc vstupů a výstupů. U Scartu ti myslím např. vodič č8 přepne televizi automaticky na příslušný vstup, u HDMI to alespoň u mě nefunguje. Navíc se mi to hádá s ARC do domácího kina. * 13*
Já vím že odbočuju od tématu, ale vidím to asi tak, že tento směr je ve vývoji. Až budoucnost ukáže, jestli nebude lepší jenom TV panel-čistý zobrazovač a ostatní zvlášť v nějakým počítači s kartama a tunerama T/C/S, nebo jinak. Znám ale lidi, kterým smart televize se vším v jednom vyhovuje a počítají, že bude dotyková. :laughing: :laughing:

Morous

Morous

že by zvedli zadek z gauče asi nehrozí,spíš dotykovej ovladač,jako mobil R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

dakujem za podnetne prispevky. pomohli ste mi R^

milken

Tak už to fachčí ?? :laughing:

Morous

Pardon

to nepatří sem :laughing: :laughing:

Morous

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra