![]() |
|
DVB-T + DVB-C spoločne v jednom TV príjmačiAhojte, neviete mi prosím poradiť TV prijímač, ktorý dokáže naraz pracovať v oboch normách ? Aby som bol presný, aby po naladení terestriálnych DVB-T programov bolo možné do toho istého zoznamu kanálov naladiť aj DVB-C programi bez toho, aby predtým naladené DVB-T zmyzli. Nemá s tým niekto skúsenosť ? Ja som našiel a dokonca aj vyskúšal tento TV, ale je to turecký výrobok model 2012 a nenašiel som žiadneho predajcu u nás a vôbec neviem čo je to za značka:http://www.vestel.com/CMSResources/vdt.com.tr/pdf/Interactive-Hotel-TV.pdf Dik |
milken
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
RK:DVB-T + DVB-C spoločne v jednom TV príjmačiVestel se u nás prodává pod značkou MASCOM |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: DVB-T + DVB-C spoločne v jednom TV príjmač...A k čomu potrebuješ súčasne DVB-C i DVB-T? Sú tam v oboch normách odlišné kanály?Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 1 197 |
![]() |
|
RE: DVB-T + DVB-C spoločne v jednom TV príjmač...Áno samozrejme, v zásuvke je DVB-T aj DVB-C s odlišnými kanálmi. A nechcem to riešiť Setoboxom |
milken
![]() |
|
Hledej mezi Samsung TVMám doma dvě Samsung TV UE26D4003BW a UE27D5000NW, obě DVB T/C. Na obou lze mít současně pozemní i kabelové vysílání. Stačí jen přes DO přepnout volbu Anténa nebo Kabel (a mít na vstupu příslušný anténní přívod od kabelové TV nebo DVBT antény).Pak mám ověřené, že SONY TV DVB T/C/S (Bravia KDL-40W605B a Bravia KDL-40EX706) umí současně naladit jen C/S nebo T/S. Naladit T/C u těchto SONY nelze, naladěním jednoho se druhé smaže. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
RE: DVB-T + DVB-C spoločne v jednom TV príjmač...Dobrá sprostosť,to ako by si chcel zmiešať jablká s hruškami.Toto je ozaj (nevhodné slovo)ný nápad,ale tak ti treba:Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
vladoholuNikdy nepochopím, proč se zde mnozí diskutéři nedokáži vyjádřit jen k otázce, nebo raději mlčí. Kurz slušného chování by mnohým neuškodil. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
RE: DVB-T + DVB-C spoločne v jednom TV príjmač...Třeba nastudovat před koupí na stránkách výrobce nebo se poradit. Moje Sonka Bravia to taky neumí.![]() ![]() Ale k dotazu .... . do toho istého zoznamu ... tohle nepovažuju za rozumný cíl. Spíše bych hledal systém, jak píše Standa3 - možnost přepínat favorites podle vstupů. ![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE: DVB-T + DVB-C spoločne v jednom TV príjmač...Myslim, ze aj Technisat robi telky s tymito moznostami, DVB-C/T/S |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: DVB-T + DVB-C spoločne v jednom TV príjmač...Osobně bych volil stb s enigmou a více tunery.Potom nemáš problém s výběrem vstupu,společný seznam a pod..Já mám odzkoušeno DVB -S s DVB-T gigablue quad hd plus.Pottřeboval by jsi plnou konfiguraci - oba osazené T/C tunery. |
JirkaKa
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
RE: DVB-T + DVB-C spoločne v jednom TV príjmač...To je právě to, co nechce![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
milkenJeště na doplnění-ten televizor, co máš na něj odkaz, se tu prodával pod značkou Finlux a prodávali ho u Mascoma. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
milkenmám predsne rovnaký prípad ako ty, v kábli ešte pozostatky analogu, DVB-T aj DVB-C a svoju parabolu...LG to nevie - len kombinácie analog + T + S alebo analog + C + S Sony to tiež nevie - analog + T alebo analog + C použil som Technisat STC, v základe 2xDVB-S+2xDVB-T/C všetky programy samozrejme v rovnakom zozname + tvoje vlastné tematické programy ktoré si vytvoríš sám. keď ti je málo 4 tunery ďalšie dva C/T alebo S idú do šuplíka. rovnako to ide na telkách od technisatu - ale tie asi kúpiš len na západ od hraníc. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: DVB-T + DVB-C spoločne v jednom TV príjmač...Když už o tom mluvíme....dodnes nechápu, proč je potřeba v televizorech přepínat mezi dvb-t a dvb-s. Pro žádný kombo přijímač to problém není. Tam si na jednotlivé předvolby dám co chci...a je jedno, jestli z anteny, nebo satelitu.Hlava mi to nebere.... 0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
RE: DVB-T + DVB-C spoločne v jednom TV príjmač...Záleží na softu. A v televizorech jsou ty meníčka strochu pozadu.![]() ![]() Na druhé straně je tam víc vstupů a výstupů. U Scartu ti myslím např. vodič č8 přepne televizi automaticky na příslušný vstup, u HDMI to alespoň u mě nefunguje. Navíc se mi to hádá s ARC do domácího kina. * 13* Já vím že odbočuju od tématu, ale vidím to asi tak, že tento směr je ve vývoji. Až budoucnost ukáže, jestli nebude lepší jenom TV panel-čistý zobrazovač a ostatní zvlášť v nějakým počítači s kartama a tunerama T/C/S, nebo jinak. Znám ale lidi, kterým smart televize se vším v jednom vyhovuje a počítají, že bude dotyková. ![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
Morousže by zvedli zadek z gauče asi nehrozí,spíš dotykovej ovladač,jako mobil![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: DVB-T + DVB-C spoločne v jednom TV príjmač...dakujem za podnetne prispevky. pomohli ste mi![]() |
milken
![]() |
|
RE: DVB-T + DVB-C spoločne v jednom TV príjmač...Tak už to fachčí ??![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
Pardonto nepatří sem![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
![]() |