![]() |
|
velikost parabolydobrý den, prosím o radu poslední dobou se mě seká a kostičkuje na satelitu Eurosport HD, Eurosport 2 HD Markíza HD Slovak Sport 1 ostatní programy jedou ok mám parabolu průměr 60cm děkuji. |
force
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: velikost parabolyBohužel už to nestačí, příjem na 60cm je s malou nebo žádnou rezervou. Může to bejt jedna z příčin, stejně jako to, že není dobře doštelovaná. |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
příjem se výrazně lišíza deště a za suchého počasí. Tak malá anténa patří pod vhodné nadstřešení, pokud je větší parabola manželkou přísně zakázána.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: velikost parabolyNejspis mas hnutou mirne parabolu. Doladit parabolu a pripadne skew konvertoru. 60 parabola je pro prijem TP v norme DVB-S2/8PSK z Astry 23,5E spis nevyhovujici. Doporucuje se pro prijem Astra 23,5E spise parabola 80 cm pro lepsi signálovou rezervu při zhorsenych prijmovych podmínkách (dest,snih..). Doporucuju technika s merakem pro presnejsi nastelovani tve paraboly pokud chces zustat u 60, ale pocitej s drivejsim výpadkem signalu na TP v DVB-S2/8PSK na Astre 23,5E vzhledem technisckym parametrum TP DVB-S2 u Skylinku. 60 parabola se hodi spis na prijem pozice Astra 19,2E. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 670 |
![]() |
|
RE: velikost parabolyJdi do většího talíře, jak píše hogofogo. Jestli začínáš, tak za chvíli budeš chtít šilhat na další družice a tam se bez větší paraboly těžko obejdeš.![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE: velikost parabolyKúp si túto a môžeš potom kludne pozerať aj spávať![]() http://www.satelity.ellano.sk/satelitna-parabola-gibertini-op-85l-al_9601.html T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: velikost parabolyVšechny rady tu jsou správné. Poznal jsem to když mi družstvo povolilo na fasádu jen 45 parabolu. (Na balkoně mám 85). Našteloval jsem signál podle bargrafů a pak mi to nedalo a přinesl jsem z práce měřák. No byl jsem hustě vedle a zjistil jsem že ladění malých parabol je bod na krystalce a sebemenší úchylka je průšvih. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: velikost parabolyDo buducna sa informuj ci nebudu nejaku vyradovat v Bajkonure, ked planusej dalej prijem z 23.5E......tam este budu deformovat parametre TP.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: velikost paraboly60 tku pouze hodně kvalitní a špičkově nastavenou1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
kefftaky záleží na místě příjmu VČ 60tky jakékoliv jedou OK,za běžného počasí,rezerva malá pro hnusno![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
![]() |