![]() |
|
platby u skylinkuTak jsem zaplatil teď sms na 10dní a odpověď stojí za to:Vážený zákazníku,servisní poplatek byl zaplacen do 10.1.2100 co si o té společnosti myslet,na dotazy ,proč nejde platit kartou ještě dnes-neodpovídají kdo chce mohu mu SMS o nich v PM přeposlat |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
korkoranno vidíš a máš klid to ještě budou mít i tvoji potomci to jsi měl štěstíUclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: platby u skylinku![]() |
tnt
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
RE: platby u skylinkuco nejde platit kartou? |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 976 |
![]() |
|
RE: platby u skylinkuto není špatné snad to tak i zůstane.. Před zaplacením Serpa jsem se podíval na stav karty a k mému úžasu byla karta změněna na VIP s uhrazeným servisním poplatkem do roku 2099. No nehlásil jsem to a proto je to asi krádež. Horší bude až to budou chtít po dětech mích dětí zaplatit zpětně. |
Modřina
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 369 |
![]() |
|
korkoranA v jakém prohlížeči platíš kartou? Explorer má problémy.Zkus Google nebo Mozzilu. Přes google platby procházejí ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
Delta1Explorer má problémy? A má je pořád nebo jen dnes? Já platil kartou včera (stejně tak jako v minulosti), mám Explorer a problémy jsem neměl.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
SMS výměnaNebojte za 5 dní Vám přijde účtenka na SMS výměna a doplatíteAž nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
s prohlížečem nemám problemale se skylinkem,nechce mi dát možnost zaplatit serpo na 2 roky T-mobil karty,kdežto další ICKy jsem zaplatil,přesto ,že jsou oboje jejichSMS se platí mobil kartou ! ! |
korkoran
![]() |
|
joscerNěkdy a zrovna dnes dopoledne. V předposledním kroku platby uvázne ve smyčce a nehne se z místa přes platební bránu Go.Ale Google to jistí ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
Delto1mluvíš o T-mob kartě,mě zák.zona nepustí do pladby poplatků12/24dva skylink-ready obchodní parťáci se tam taky nedostali |
korkoran
![]() |
|
RE: platby u skylinkuZasadně platím vše u skylinku přes tipsport,např.dnes prodloužení serpo o rok v posledním možném termínu,reakce je do minuty!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
korkoranV první příspšvku 31.03.2015, 09:57.17 jsi napsal...proč nejde platit kartou ještě dnes..Tak jsem reagoval, že dopoledne to nešlo přes explorer. Teprve až ve druhém příspěvku jsi napsal o T-mobile a 2 roky SP. Tam to fak nyní uhradit nelze! ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
![]() |