![]() |
|
Panasonic LedAhoj ,chcel by som Vas poprosiť ake mate skusenosti,resp ako prestne mate nadstavenie obrazu jas,farby a pod stale sa mi zda nejaky tmavši moj obraz za prispevky dakujem |
minko
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 171 |
![]() |
|
RE: Panasonic LedMáme LED tv Panasonic a naprostá spokojenost s obrazem,nastavil jsem v sekci VLASTNÍ NASTAVENÍ... ke své spokojenosti...![]() |
esik33
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 183 |
![]() |
|
Jestli jsi šeřiltak máš možná horší panel.![]() ![]() Obecně na telce nastavuješ režimy, např. živě, theater a tak nějak, a potom máš možnoskusu ručního nastavení pro každou položku, jako je jas, sytost, barvy a další... Takže jak je libo podle přání a vkusu každého... ![]() ![]() Osobně mám Sony, ale slovo Panasonic mnoho neříká. Napiš sem přesně model a možná se Ti někdo ozve a můžete o problemu podiskutovat. ![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE: Panasonic LedJá osobně mám Panasonic plasma a obraz je oproti Ledkám zdaleka nejlepší.Jen si musíš pohrát s nastavením obrazu. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: Panasonic LedA co polotóny ve stínech ?![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE: Panasonic LedNa panasonicích je opraveno ivysílání na ČT,celkový čas+posun/přetáčení/,jede to už pár dní!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE:Panasonic LedNemáš zapnutý režim ECO? |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
Kdo z vás BFU má skutečně LED TV?Přiznejte se že máte všichni jen odpadovou technologii LCD LED!!!!!VU+ Ultimo4K, PurE2, parabola MBeam 85 a LCD Panasonic TV TX-L39E6E. Karta T-Mobile ICE, Tunery 2x4SAT + 2xDVB-T2/C Dříve také a Solo4K, Xtrend ET8000, Clarke Tech ET9000, HDBOX9200,.....
|
Jjezevec
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 253 |
![]() |
|
![]() |