![]() |
|
Anténa na pozemní vysíláníMohl by někdo doporučit nějakou kvalitnější anténu na pozemní digitální vysílání?Lokalita Letohrad,okres Ústí nad Orlicí Díky |
aries
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 534 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 66 | |
![]() |
|
RE: Anténa na pozemní vysílánídoporučuju českou colorku od kovoplastu, najdi ci color xl bl 72 neb otak nějak, už si to přesne nepamatuju ale mam ju taky a hrajou mi na ní i němci. |
Qquiderr
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 1 505 |
![]() |
|
RE:Anténa na pozemní vysiláníJedu na starou colorku na půdě,š(nevhodné slovo)! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
RE:Anténa na pozemní vysiláníJestli je špička nevhodné slovo,tak nazdar babi! |
zeze
![]() |
|
Aries tady ji najdeš a vyberešhttp://www.televiznianteny.com/anteny-uhf-c12690.html |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Anténa na pozemní vysíláníTo je dobrý téma, tazatel mimochodem zabrousil s dotazem i na vedlejší fórum, nu což třeba mu tam poradí nějakej místní "pan Lorenc". |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
asi bych začalpřed dotazem zadáním síly pole,podle toho lze na dálku něco doporučovat,anténa se všeobecně volí podle naměřených výsledků,nebo v nouzi podle sousedů co mají na střeše a jak jim to chodí i za zhoršených podmínek,pak uděláš to samé,co mají na střeše a je pravděpodobné,že by to mohlo chodit podobně![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: Anténa na pozemní vysíláníTo je ale zadnice!Vznese dotaz na poz. vysílání, potom nazve x lidí blbci a nakonec z něho vyleze, že kus drátu bude asi nejlepším řešením. |
bubenin
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 39 |
![]() |
|
RE: Anténa na pozemní vysíláníNiekedy staci aj v antennom konektore zapichnuty tenky skrutkovac (sroubovak).![]() |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
nebo jehlicena pletení![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Anténa na pozemní vysíláníSkrutkovač a jehlice fungují pouze ve spojení s širokopásmovým zesilovačem. Na to bacha hoši![]() |
bubenin
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 39 |
![]() |
|
bubeninnemáš pravdu,zesilovač ti jako z ho.v.na uplete bič?![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
PierrKolko instalací Ti dneska pofoukal větříček ?![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE:Anténa na pozemní vysiláníNejlepší antena jsou hrábě HD! |
zeze
![]() |
|
Morousdneska tedy mojich instalací nepofoukal,uvidíme zítra,dnes jsem měl několik několik objednávek na DVB-T z důvodu nasran.ců na skylink,no rozmlouvat jim to nebudu,přeci jen, je to kšeft a zrušení platby serpo přes sipo prý horor na dva měsíce nekomunikování skylinku![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Anténa na pozemní vysíláníJá před větrem začal něco předělávat a v noci jsem běhal po balkoně, jednu parabolu jsem musel schovat do obejváku.![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
Morousno uvidíme,je před braním,lidi teď řeší daně,tak vítr a škody odkládají k řešení na jindy,toto jsem řešil vždy při montáži,žádný paraboly na střechu,proto to všem snad jede OK![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Anténa na pozemní vysíláníMoje řeč. Parabola na střechu![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
vždyckya každému jsem říkal,na střechu to dává jen b.l.b.ec,nebo vyc.hca.ná firma,která ví,že bude práce do budoucna,pak jsem to rozšířil o neznalost projektantů,kteří naplánují všechny rozvody na střechu a montážníkům už nezbývá,než to na střechu prsknout,pár procent to opravdu jinam dát nemůže kvůli zastínění výhledu na družici,mých vlastních montáží na střechu je asi jedno %![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Anténa na pozemní vysíláníLidi s bojí, že jim to ukradnou nepřizpůsobiví. Tak si to dej na stožár. Prý to potom ukradnou i se stožárem. Hlavně na vesnici.![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
dnes tonemá cenu ani do šrotu,jo když jsem začínal,tak jsem si parabolu dával do obýváku denně,jen LNB fuba 13000kč,tehdy tak 6 měsíčních platů![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Anténa na pozemní vysílání10 litrů na jednom šroubku /2x LNB, T-kus, polarizer a ozařovač./To znám![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
koukám,žejsi taky z rodu netopýrů,co naděláme,doktorka říká ráno na lačno,odpovím,já mohu na lačno i ve dvě odpoledne![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Anténa na pozemní vysíláníVečer je klid. Poslouchám přitom radiožurnál, jak vítali Američany.![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: Anténa na pozemní vysíláníMinulej víkend jsem koukal v Uhercích na střechách na to krátký logáro, jak se tu bavíme. Antenáři tomu říkají rybí kost.![]() ![]() To je taky nádhera. Bidýlko pro holuby. ![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
jasnějá zase starý desky,po dlouhé době jsem se dokopal spustit gramofon,zjistil jsem,že už některé desky,které jsem měl v paměti,už slyšet nemusím,tak přemýšlím,kde to slušně prodat,zadarmo to zase dát nechci,tehdy 300-500kč LP,to byla téměř čtvrtina mojí vejplaty![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 66 | |
![]() |
|
![]() |