Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Magio Sat

MAGIO SAT V SPANIELSKU

zdravim,
potreboval by som poradit, ci je mozne naladit magio sat v spanielsku.
Mam parabolu 80ku, konvertor s dvoma vyvodmi, parabola natocena na juh. Podla mojich informacii by som mal ladit na thor 6, cca 173 stupnov a 47,5 elevacia. Mam priamy vyhlad na ocean, ziadne prekazky.
Moja poloha: 36.428340, -5.133217

Skusam som ladit, intenzita mi skace od 0-75 a cca 75 najdem v tom smere ako by som mal mat natocenu parabolu, ale kvalita je stale na 0.

Dakujem za pomoc :)

zawinac
Registrace: 3/2015
Odpověď v diskusním vlákně

zawinac

Ešte treba doladiť LNB, zadaj svoju adresu: http://www.nastavsatelit.sk a presne ti vyhodí údaje, ktoré potrebuješ vedieť.

milosza001
Registrace: 2/2013

zawinac

a určite budeš potrebovať väčšiu parabolu

milosza001

milosza001

aku velku parabolu budem podla teba potrebovat? podla tej stranky som vsetko naladoval, ale ziaden signal. Ide o to ze satelit tu uz bol nainstalovany aj s jednym konvertorom a dvoma vystupmi

zawinac

MAGIO SAT V SPANIELSKU

Myslím, že to nebude o velikosti paraboly celé Španělsko má mít z Thoru 6 (Evropský svazek K2) EIRP level = 48.7 dBW a na to 80cm parabola stačí. http://www.satbeams.com/footprints?position=16

konas
Registrace: 12/2014

MAGIO SAT V SPANIELSKU

Podle mně ladíš nějaký transponder na Intelsatu 10-02, který je na stejné pozici jako Thory, a ten je ve Španělsku čajový.

konas

zawinac

Skus nastavit to LNB ešte a dolad presne satelit podla toho, co ti vyhodila ta tabulka na tvojej adrese, ako píše konas, z Intelsatu to bude slabšie, preto som ti aj odporučil vacsiu parabolu

milosza001

konas

Magio má prednastavene vyhladavanie z 12054 a to je na Thore...

milosza001

RE:MAGIO SAT V SPANIELSKU

Už blbnu Intelsat 10-02 by tam měl chodit taky na 80. Omylem jsem koukal na C-band. Najdi si referenční FTA kanál a zkus ho ručně naladit.(sloupec Služby)

konas

zawinac

prijimac bol pouzivany na slovensku a su tam ulozene vsetky programy, skusal som pomocou ct24, ale ziaden uspech, este vyskusam kupit novu LNB lebo napajam na povodnu a moc sa mi nezda, je nejaka polamana :)
riesil som to aj so svojim znamym technikom, co to zapajal na slovensku, ale tu mi to nejde naladit. ste si na 100% isty ze to odtialto dokazem naladit?
diky za pomoc :)

zawinac

Já používám ČT24, z Thoru 6 - 12525V SR 28000 FEC 7/8
Intelsat 10-02 12687V SR 27500 FEC 3/4
Omlouvám se za tolik kliků ale ruka je rychlejší než hlava :-/

konas

Koukni na web satbeems.com co jsem Ti posílal nahoře a tam se praví, že oba uvedené satelity lza na západním pobřeží Španělska přijímat na paraboly 70 -75 cm.Ovšem neudělej tu volovinu co já, hledej Ku band.

konas

Intelsat 10-02 -SPOT 3,Thor5 T2, Thor6 K2

konas

RE: MAGIO SAT V SPANIELSKU

po mesiaci som sa vratil opat k pokusu nastavit satelit, ale 0 bodov. Intenzita skace, ale kvalita ziadna. Ked som v MENU - NASTAVENIA - INFORMACIE O SYSTEME - NASTAVENIE ANTENY, tak vidim len toto:http://tinypic.com/r/2vinl0p/8, a ako vidite je tam napisane THor 6, ten v mojich koncinach asi nechytim
Podla tohto linku a podla mojej pozicie je pre mna vhodny satelit Thor 5, beam T2
https://www.parabola.cz/satelit/thor-5/

ak mi viete poradit co dalej, tak vopred dakujem :)
Pista

zawinac

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra