Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

ORF Digital

Poprosil by som o radu ako sledovať ORF cez prístupovú kartu. Myslím tým kúpa, registrácia, cena, modul alebo uni čitačka v Linux - enigma 2. Je možné túto kartu kúpiť a sprevádzkovať trebárs na rakúskeho občana?
Ďakujem za info.

efly
Registrace: 10/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27
Odpověď v diskusním vlákně

Orf digital

Zdravím. Kartu lze koupit v každém elektru v Rakousku, stojí 29€, registrace na rakouského občana je za 18€, je to na 5 let. Já ji mám v mascom easy twin, v irdeto od skylinku mi nešla. Snad někoho najdeš, kdo Ti jí zaregistruje.

teruna10
Registrace: 7/2007

ORF digital

Niektoré typy sat.prijímačov odkódujú ORF a netreba kartu.Treba vyskúšať!

garbanka
Registrace: 8/2009

garbanka

S EMU bude KONEC ;)

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

RE: ORF Digital

Ono je to malinko problematičtější, pokud máš někoho s trvalým pobytem v Rakousku, platící TV poplatky, tak toho využij a ať ti ji on u ORF objedná. Vyjde tě to nejlevněji 45,- €.
Pokud si ji budeš chtít koupit v obchodě, těžko budeš hledat prodejce, který ti prodá samotnou kartu, jsou smluvně vázáni to prodávat s CI+ modulem. Ceny se pohybují kolem 70,- €. Pokud se ti přesto podaří někoho přemluvit a prodá ti ji bez modulu, zaplatíš mezi 37,- - 42,- €, k tomu připočti 18,- € registraci a jsi na nějakých 60,- €.
Jde o to, co a jak zamýšlíš a kolik mdo toho chceš vrazit, taky sehnat člověka s adresou v Rakousku, který tenhle teátr bude chtít absolvovat.

DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta

Kibicak
Registrace: 8/2010

..ďakujem za každe info, R^

efly
Registrace: 10/2008

Uz aby tí darmozraci v europarlamente presadili aby spolocny trh neplatil len pre kamiony a presuny voj. techniky........ Rv

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Sehnat Rakušáka není problém. Ale pro toho Rakušáka je to trochu dilema. Protože on jí může snadno prodat do Německa za dvojnásobnou cenu, kterou mu žádný Čech nezaplatí.

toothpick
Registrace: 11/2014

V juznom Tirolsku pokial niekto byva na mieste, kde nema moznost ter. prijmu rakuskej alebo svajciarskej TV ma narok si poziadat legalne o kartu ! To len na konto toho, ze sme vraj jedna EU a jeden trh.Ale asi blbí ostblok bol dobry len na rozkradanie a privatizaciu . To vraj ta sloboda.Tu je link kto neveri.
http://www.ras.bz.it/de/tv_radio/dvb-satellit.htm

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Co do toho motáš politiku? To si zařizuje každá veřejnoprávní televize sama! Oni by nemuseli ověřovat důsledně každého koncesionáře. Stejně jako Česká televize nic neprověřuje. Pak by sis kartu normálně koupil a zaregistroval na nějakou fiktivní adresu.

toothpick

Preco fiktivnu, preco nie legalne za peniaze? Preco v tomto rezime sa neda normalne nieco legalne kupit, ked inde to ide? ňtu ide o politiku, lebo je to dohoda tychto statov, tak ako rakusko ma zmluvu s talianskom ohladne nemecky hovoriacej mensiny v juznom tirolsku. Politici musia uvolnit prijem vramci EU, nikto iny to nezmeni.

liquere

Francouzská karta TNTSAT ani žádnou registraci nemá :D Polskou "NC+ na karte" si zaregistruješ přes SMSku z českýho mobilu v Čechách. Každá televize si to určuje sama! Politika s tím nemá nic společnýho.

toothpick

Ja som ju normálne objednal cez net na Rakúsku adresu,zadal pri registrácii GIS a cez kartu zaplatil a bolo.

Power150
Registrace: 3/2009

Problém je ten GIS. To není jako italský "Codice Fiscale", který si můžeš vypočítat podle svýho jména na internetu.

toothpick

toothpick

Znamy mi dal vsetky udaje,vyplnil na nete a bolo.Nie je to problem,ak je ochota a dovera.

Power150
Registrace: 3/2009

Problem je, ze ten pocet kariet je tiez obmedzeny na domacnost. Ak je viac tv uz mas problem, aj ked je znamy.

liquere

Orf digital

Nevím jak kdo, přijel jsem do Schremsu, do elektra, na otázku, zda mají ORF kartu a kolik stojí, mi prodavačka odpověděla, že ano a za 29€. Tak jsem ji koupil, jen mě upozornila, že v ČR ji nezaregistruji. Sehnal jsem di tady na fóru člověka, co mi jí zaregistroval, poslal jsem mu 18€ a jede to. Bylo to loni v listopadu.

teruna10
Registrace: 7/2007

Je to asi kolem šesti karet nebo tak nějak. Já osobně Rakušáka mám, ale kartu od něj zatím nepotřebuju. Nejlepší je to s nima vyměnit za Skylink. Oni většinou vůbec nevědí, že Skylink se dá snadno oblafnout, takže vás nepotřebujou.

toothpick

Neviem, nieco sa mi zda ze som cital, ze 3 karty bez problemov a potom to uz musis zdovodnovat ze na co chces dalsie. A)le hladat to teraz nebudem, niekde tusim na ich stranke to bolo.
Kupit nie je problem, to tu nerieste.

liquere

efly zapni si

Soukromé zprávy,ja ti poradím rakušáka

korkoran
Registrace: 10/2006

To nemusi byt jen Rakusak, to muze byt i treba nejaka au pair, nebo nejaky cech, ktery ma trvale bydliste v Rakousku. Vim, ze tam maji i 6 ORF karet. Maximum je 10.

JardaD
Registrace: 7/2011

V Rakousku můžeš mít 4 karty pro rodinu, a dělají s tím mavíc pěkné ofuky, zejména jestli ji ztratíš.

matchboxx
Registrace: 9/2012

To je nesmysl. Můžeš jich mít klidně i více, jenom musíš udat důvod. Nemusí to být jistě ani žádný vážný důvod :D

toothpick

koupí jednu a udela siu přes oscam homesharing, "camdata" na ird/eto se najdou na netu, a plati 1 kartu na všecky tv, nebo si udela home server, kde vklidu jede skylink, orf a tak.

Qquiderr
Registrace: 5/2014

karta sa vzdy da kupit na eBayi bez problemov, avsak nespecifikoval si, ci ti to staci mat v CI module, alebo to chces nacpat do unicitacky (tam funguju iba starsie ORF ICE karty, ktore momentalne stoja 250-300eur...)

Gibertini 125cm na polarmounte (30W - 50E) + IBU LNB, SuperJack 18" HARL 3618+, pozicioner Amiko GBOX V2000, Vu+ Solo2, Open BlackHole image.

seattle
Registrace: 11/2013

irdeto jede taky, i v oscamu, ale potřebuje na to box a rsa key, pak jede i sharing :D

Qquiderr
Registrace: 5/2014
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra