Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

OSCAM ENIGMA 2 ALIEN

Zdravim všechny profiky.
Nejsem priliš zbehly v nastavovani enigmy, doporučili mi to a po nákupu najednou nikdo nic nevi a ja v tom litam. Mam SOS dotaz k prijimači AMIKO Alien, kde mam E2 a chci rozchodit kartu ICE od UPC. Mělo by to jit OSCA, ale nedaří se mi nají ani na ABFORu funkční. Ve SPARK jsem čtečku zakazal - tak aby to fungovalo v E2. Ctecka je CONAX a měla by umět pomoci OSCAM číst uvedenou kartu , ale nadaří se. Může mi někdo prosím poskytnout nějakou sadu ovladaču OSCAM pro E2 a uvedenou čtečku s návodem do jakých adresářů vše nahrát? Nejsem v tomto zběhlý a snažím se využít špatnou investici. Na ABFORU jsem zatim nic funkčního nenašel.
Diky moc - ideálně pokud jste někdo z Prahy 5, rad zaplatím instalaci.

arisat
Registrace: 1/2014
Odpověď v diskusním vlákně

RE: OSCAM ENIGMA 2 ALIEN

conaxová čtečka ani s oscamem nebude umět číst ice (cryptoworks).

Qquiderr
Registrace: 5/2014

Najdi si na netu firmu gsm... sídli ve stodůlkách p5 kousek od metra hurka ten Ti to nastaví,případně dohraje...

Fanyn
Registrace: 11/2007

Dej si do Aliena OpenATV , a ze softcam feedu si stáhni doscam, a je vymalováno, práce na 15 min a radu máš zdarma. Když je spuštěná Enigma, je jedno co máš nastaveno ve Sparku a naopak.

matchboxx
Registrace: 9/2012

@Qquiderr keď o tom nič nevieš tak nepíš, conaxová čítačka sa vypína v sparku a potom je s nej uni.Všetko je na AB stačí len hladať ;) .

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

Pokud máš aliena připojeného na netu,v pluginech si sáhni konfig oscamu a pak nejnovější binárku..

Famaval 110,E85,Andrew 180x200,Zero 4k,TBS 5927, Zlínský kraj - Kroměříž

Danny10
Registrace: 11/2012

oslov

toho,komu jsi dal vydělat R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

až oslovíš

dej vědět jak si dopadl ať si uděláme obrázek o prodejcích

Multifokus + motor

czRossi
Registrace: 7/2006

pierrepetr

ahoj no teda na to že jsi dlouholetým členem fora bych od tebe očekával lepší radu .Chudák arisat ,spoléhal že mu na tomto foru někdo poradí a nakonec jediný Danny10 mu poradil.Osobně enigmě 2 taky prd rozumím ale to že se má obrátit na prodejce bych mu určitě nenapsal .Já osobně na toto forum moc často nechodím ale když už sem jdu tak si všímám že velice málo lidí a jsou to pořád jedni a ti samí dokáží seriozně a perfektně poradit a potom jsou tací kteří sem chodí jenom plkat nesmysly a dělat si srandu .To už jsem za těch skoro 10 let registrace prokoukl.Každý není mistr světa přes satelitní problematiku a myslím že když nedokáži konkrétně poradit tak sem nebudu vůbec psát.Jinak je to věc každého To je čistě můj osobní názor.Jinak nic proti tobě .ahoj měj se. ;)

marksony
Registrace: 3/2006

Jako ten doscam co se dá stáhnout v OpenATV image je docela dobrej, samo se to nastaví a šlape jak hodinky. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

A akú E2 tam má vie len arisat a to čo radí Danny10 nie vždy pomôže ten config treba aj upraviť nie vždy je to nastavené pre naše karty.

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

Je doscam pre sh4 ?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Doscam pre sh4 nie je len pre mips

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Preto sa pytam, ale kedze sa arinet aj tak neozyva je to jedno. Na ABF to ma popisane ako na tacke.....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

marksony

Já to nemyslel zle ani ze srandy.Já kupoval muj první sat.s enigmou u gsmobil.net a opravdu když jsem potřeboval tak mi poradili.Proto mě zajímalo jak se zachová prodejce toho Alienu...ono je hezká rada tam a tam si to nastuduj ale když dotyčný nemá ani šajnu je lepší konzultovat vzniklé problémy přímo např.po skype...

Multifokus + motor

czRossi
Registrace: 7/2006

marksony

děkuji za názor,já sem chodím denně a protože už dokáži odhadnout z dotazu technickou zdatnost tazatele,dám mu nejlepší a nejrychlejší řešení,které možná i využil R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra