![]() |
|
GoSAT GS7056HDi dotovaný od SkylinkuDobrý den dámy a pánové,prosím opět o jednu radu a to jestli je možný na tomto příjmači po uplynutí doby závazku (počítám že to je jeden rok?) využívat jinou kartu než s kterou je příjmač spárovaný na začátku. Nebo jestli je nutný přehrát na něm SW, popřípadě jestli to vůbec na tomto příjmači jde? Jestli není nějak upravený apod. Mě jde nyní o stanici Sport2 kvůli formulím a protože se mě nikdo neozývá ze stanice Sport (už jsem tam psal email jestli neuvažují o vydání vlastní karty pro příjem jejich dvou stanic jak je tomu třeba u erotických stanic kde je možnost si třeba koupit kartu s platností na 1.rok) tak budu asi donucený jen kvůli jedný stanici si pořídit balíček Flexi 7 a protože se tady v ČR dějí věci nevídaný, tak je možný že bude třeba za rok nebo dva lepší přestoupit k Feesatu, tak jestli bych potom mohl na příjem použít tento příjmač. Díky za odpovědi. |
jexxx
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
RE: GoSAT GS7056HDi dotovaný od SkylinkuTak si přečti toto:https://www.parabola.cz/forum/topic-84610/1/ Ať víš, do čeho půjdeš a co si ti pak může také stát! ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE:jexxxTak si raději vyber freesat hned. 269 Kč. za flexi 7 nebude dobrá volba.Gibertini 155 Du,polární závěs Gibertini, QARL 3636+, Super Jack V-Box II., Vantage HD 8000, VU+ Solo2, LNB Inverto Black Ultra 0,2db.
|
mog1993
Registrace: 4/2005 Příspěvků: 255 Galerie: mog1993 |
![]() |
|
RE: GoSAT GS7056HDi dotovaný od Skylinkufreesat už nikdy více.Hlavně, že je free - za pouhých 269 Kč |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
zdrk15včera jsem byl u kamarádky a plati za UPC Freesat taky 269,-. Něco na tom bude. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 670 |
![]() |
|
jexxxjestli ti jde o akci ziskani prijimace za 999,- Kc, tak tam to u Skylinku zacina az od baliku Kombi tzn., ze zaplatíš Kombi na rok za 4257,- + 999,-. S balikem Flexi7 nebo s jinym balikem uz to nejde od jistého datumu jako to slo drive. |
HYPER
![]() |
|
RE: GoSAT GS7056HDi dotovaný od SkylinkuDa se to ještě udelat, ze zaplatíš 999,- plus platba dvou nebo tri mesicu baliku Kombi, ted uz presne nevim a pak postupne doplacis az na 12 mesic za balik Kombi. To je moznost pokud nemas tolik penez v hotovosti zaplatit najednou při uzavreni smlouvy na akci za prijimac za 999,-. |
HYPER
![]() |
|
RE:HYPER a ostatní přispěvateléTady nejde o to že nemám peníze na jiný příjmač i když jak se říká o peníze jde vždy až na prvním místě, takže jistě uvažuji jak ušetřit. Jen si myslím že na Sport 2 by mě zatím stačil balíček Flexi 7 protože tam je v HD. Já používám ke sledování tv převáže Dvb-t protože na platformě Digi Tv je ČT Sport nekoukatelný a jak už teď jistě správně tušíte, tak si tuto službu i platím. Nyní nabízí Eurosporty v HD, ale mám ji hlavně kvůli Digisportu z důvodu Anglický fotbalový ligy. Takže mě jde opravdu jen o ten Sport 2 a pokud jsem se správně díval, tak Freesat nemá Sport 2 v HD v balíčku za 199 Kč ale je k tomu ještě potřeba přikoupit za 150 Kč balíček takže ta cena je tam nyní větší, ale je mě jasný že to tak nemusí být pořád a nechci se vázat panu Glisníkovi protože asi všichni víme že činí jinak než slibuje! Proto se ptám jestli je možný na tomto příjmači později přehrát SW a přejít s příjmačem k Freesatu? Příjmač už znám protože chodím občas kamarádům poradit pokud to zvládnu a nejeví se mě obrazově špatný i menu a odezva na dalkový ovladač není špatná za ty peníze. A co se týče toho že to nejde na balíček Flexi uplatnit, tak to si taky nemyslím, protože já nemám zatím přístupovou kartu a nový zákazník si může na dotovaný příjmač pořídit balíček Flexi 7 tedy pokud jsem to dobře pochopil? Díky za reakci všech. |
jexxx
![]() |
|
jexxxtak pokud budes kupovat novou kartu Skylink, tak tam to jde i na balik Flexi7. Tu variantu co jsem ti napsal, tak jsem pocital, ze jiz kartu vlastnis od Skylinku. S tim prijimacem GO-SAT by karta od UPC Freesat mela jit normalne. Musí byt typu ICE. Coz urcite bude, protože momentalne UPC vymenuje starsi karty v Cryptoworks za nove karty Irdeto ICE. |
HYPER
![]() |
|
RE:HYPERNo prosím to je odpověď![]() |
jexxx
![]() |
|
jexxxpo odparovani karty Skylink M7 Irdeto jde pouzit karta Irdeto ICE od UPC Freesat v prijimaci Go-Sat 7056 HD. Není potřeba prehravat sw pokud vse jede jak ma. Prijimac ma integrovanou ctecku s codovacim systémem Irdeto. Tu kartu UPC Irdeto ICE muzes pouzit v prijimacich nebo CAM modulech typu Cryptoworks nebo Irdeto, pripadne v nekterych prijimacich s UNI cteckou, která podporuje kodovaci systém Cryptoworks. Kartu Skylink M7 Irdeto po odparovani muzes pouzit pouze v prijimacich se cteckou v kodovacim systemu Irdeto nebo v CAM modulech typu Irdeto. |
HYPER
![]() |
|
K čemu sat??za 269 Kč máš sportovní balíček v HD + internet od O2![]() |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 691 |
![]() |
|
RE: GoSAT GS7056HDi dotovaný od SkylinkuŽe by třeba SAT tam, kde není to, co zmiňuje ty?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE:miniNejsem i jistý že by u mě doma televize od O2 šla? Když jsem to zkoušel cca před dvěma roky zjistit u jejich operátorky (kvůli SlovakSportu na kterým se tehdy vysílala angl.liga) tak mě řekla že jsem daleko od ústředny a takže mě tv nepůjde. Nevím jestli se něco změnilo? |
jexxx
![]() |
|
Nejsem i jistý, že ...Je velký problém zjistit dostupnost?? Je problém kliknout na https://www.o2.cz/osobni/adsl-vdsl-internet/#_il=cz-osobni-footerlink-internet_na_doma ???![]() |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 691 |
![]() |
|
jexxx,pokud postavili tel.ústřednu blíž,tj asi max do 2km,tak se to v tvém případě změnilo a mělo by to jít.Mně každou chvíli někdo nabízí televizi O2,ale přitom si ti troubové ani nezjistí dle mé adresy,že jsem asi 5km od ústředny a tím pádem je to technicky memožné. |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
RE: GoSAT GS7056HDi dotovaný od SkylinkuNějak jsem nepochopil proč by po odpárování v tom Gosatu fungovala jen karta ICE když má Irdeto čtečku.![]() Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
BIDLOto je ale prece jasny ze, tam jede i karta v kodovacim systemu Irdeto, když tam bude mit tu kartu od Skylinku Irdeto M7 IR s kodovacim systémem Irdeto, která bude sparovana ve ctecce prijimace, který ma integrovanou ctecku Irdeto. Napsal jsem mu to hlavne k te karte od UPC Freesat Irdeto ICE, která je hybridni a jde jak v prijimacich se cteckou s kodovacim systémem Irdeto, tak v prijimacich se cteckou Cryptoworks nebo UNI cteckou, která je po prislusnem sw upravena pro kodovani třeba prave v Cryptoworks. Popsal jsem mu v cem muze pouzit tu kartu od Skylinku a hlavne od UPC Freesat, to kdyby se rozhodl si poridit ještě jeden prijimac k tomu co by chtěl pro pripad, ze by vyuzil akce od UPC na dve TV. Po dobu sparovani karty Skylink M7 v prijimaci Gosat 7056 pokud by vyndal kartu ze ctecky, nepujde pouzit jina karta a navíc ta sparovana karta se pak slozite opet zprovoznuje po nechtenem vyndani ze ctecky. To ale urcite vis jak to všechno je. |
HYPER
![]() |
|
HYPERMě šlo o použití čisté Irdeto karty ať už od Skylinku či od Freesatu po odpárování přijímače, čili až po tom roce.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
![]() |
|
RE: GoSAT GS7056HDi dotovaný od SkylinkuJasne. Obe karty v cistem Irdetu tam pujdou taky. Pokud ma UPC Freesat v nabídce i karty v cistem Irdetu, tak ta pojede v GO-SAT prijimaci tez. Takze bude jedno kterou mu poslou, jestli IR nebo ICE. |
HYPER
![]() |
|
BIDLOoni mají ještě karty v kodovacim sytemu Nagravision, tu ale pouzivaji myslim s jejich prijimacema HD s nahravanim a je to sparovany taky. Mam pravdu? |
HYPER
![]() |
|
RE: GoSAT GS7056HDi dotovaný od Skylinkumyslim tim Freesat UPC. |
HYPER
![]() |
|
RE:HYPEROK, snad už to chápu? Každopádně díky všem za reakce. |
jexxx
![]() |
|
HYPERTak o té Nagře se přiznám že skoro nic nevím.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
![]() |
|
![]() |