, sekce: Skylink |
|
Kino Barrandov ve skylinku?Nevíte kdy bude Kino Barrandov vysílat ve skylinku?? |
Shaggy
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 32 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
|
|
toothpickČemu říkáš dobrý film? |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
|
|
RE: Kino Barrandov ve skylinku?Tak předváděla se tam německá televizní romantika, to nepovažuju za dobré. Pak nějaké akční snímky z Hong Kongu, to docela můžu, ale tohle byly nějaké spíš staré. Potom jsem tam viděl céčkovou Sci-Fi produkci známou z Primy Cool. To jsou takzvané Asylum snímky. Tam rozhoduje především cena. Pod milión dolarů. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
|
|
RE: Kino Barrandov ve skylinku?Aha tak tomu říkáš pecka vysílání ( Hong Kong) . Tak to já zase vůbec nemusím. No každý má jináči vkus. A je dobře si to nechat pro sebe a nevnucovat to druhým. Ok? |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
|
|
RE: Kino Barrandov ve skylinku?Zatím se tady diskutuje jenom o tom, jestli mám nebo nemám právo na svůj názor. Co je tam tedy dobrého? |
toothpick
|
|
alfiku,vortikovi si napisal dobre, a vcelku rozumne informacie. avsak v jednej info ta doplnim. pretoze kedysi ked som obcas pozrel mbc2 kvoli dobremu obrazu a filmom v povodnom zneni, nezriedka rovnakej porodukcie ako hbo, tak dost dolezitra info je, ze mbc2 je fta a hbo platena tv stanica. to je niekedy dost podstatne...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
|
|
RE: Kino Barrandov ve skylinku?Je běžné, že Češi a Slováci velice přísně hodnotí zahraniční FTA stanice. Pak si pustí na Barrandově italský western a vrní u toho blahem. |
toothpick
|
|
no takteda, mbc2 je obrazovo aj produkcne o 2.triedy vyssie ako barandov...mbc2 sd by som prirovnaval skor k hbo hd...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
|
|
RE: Kino Barrandov ve skylinku?Já ani ne. Ale jejich program mi plně vyhovuje. Netoužím sledovat ve 20:00 film Vůně cibule :D Raději si pustím po 150-té nějakou tu bondovku. |
toothpick
|
|
stare bondovkysleduj na ct2hd...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
|
|
RE: Kino Barrandov ve skylinku?Jo, v češtině. To určitě. Ty originální bond girls jsou strašně roztomilý stvoření. |
toothpick
|
|
RE: Kino Barrandov ve skylinku?Skylink Digital = DVB-T + SK, a proč sakra doprdle ne? Lepší jedna parabola než deset antén na střeše...VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 013 |
|
|
RE: Kino Barrandov ve skylinku?Už nejaký čas v Skylinku vysiela. http://flysat.com/astra3b.php |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|