Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

STV1 a STV2 HD

Dúfajme, že Sylink stíííha zaradiť tieto programy do začiatku MS v hokeji. Inak sa už fakt neoplatí mať túto nenažratú spoločnosť doma.

jklajban
Registrace: 2/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 63
Odpověď v diskusním vlákně

RE: STV1 a STV2 HD

jojcer,poukazujem len nato,že štatna TV platená štátom a signál musí byť dostupny všetkym.všetkym občanom štátu,nech to je aj 5xHD.je nato smernica,ktora nariaduje sledovať tieto dva programi v pripade ohrozenia.narušenia a použitia látok.nemôžem sa tu otom rozpisovať.vo vojenskych priestoroch sa používaju satality.bola by to dlha debata.vieš podla mňa to na mieste není.

sano1
Registrace: 4/2009

Antoš@ Jo, jo, bejvávalo. Dneska ani kabelovka takovou povinnost nemá. A paradoxně by ji chtěla zpátky, kdysi vehementně proti, dneska opak.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

sano1@ To krapet přeháníš, protože v mimořádný situaci si stát s přehledem zabaví všechny televizní a rozhlasový stanice bez výjimky a nemusí se spoléhat na státní TV, která má tak mizernou sledovanost, že by to stejně skoro nikdo neviděl :D

PoldaS

sano1

Není nic nad to mít důležité informace, které se nesmí šířit.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

myšáček67

jak ti dopadlo jimjam? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

objednali ste už niekto tú kartu RTVS? Prišiel Vám aj potvrdzovací email o objednaní? Mne nie :(

fish1
Registrace: 1/2006

PoldaS to je z roku 2009

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

100 kariet v jednom prijímači

Blíži sa doba, keď budeme mať 100 kariet v jednom prijímači. Jednu na STV 1 a STV 2. Druhú na Markízu. Tretiu na TV JOJ a podobne. Však to je otrasné, pritom budeme mať piatich poskytovateľov satelitného príjmu, ktorí v rámci konkurencie budú poskytovať rovnaké služby, ešte otrasnejšie. Pričom pravá ruka nevie čo robí ľavá, pretože Kto má platiť koncesionársky poplatok?
Platiteľ úhrady je fyzická osoba, ktorá je evidovaná dodávateľom elektriny v evidencii odberateľov elektriny v domácnosti ako odberateľ elektriny v domácnosti v odbernom mieste, pre spotrebu v byte alebo v rodinnom dome tak potom prečo iba jedna karta? Logické by bolo ak domácnosť má uhradený koncesionársky poplatok tak nech RTVS pošle zápisy na všetky karty ľubovoľného poskytovateľa satelitného príjmu, či to Skylink FreeSat alebo neviem ešte aký SAT, alebo si mám dať namontovať ešte ďalší druhý elektromer na satelitný prijímač aby som získal druhú kartu do domácnosti?

karamelka
Registrace: 2/2013

Proč by to mělo být otřesný? U mobilních operátorů je to jiný a stačí ti jedna SIM na všechny? Nebo má každej provider svoji? To druhý, že?

PoldaS

fish1

karty jsou v přípravné fázi ve výrobě,jen jako bububu na skylink,momentálně RTVS dělá průzkum,podle objednávek oveček,kolik jich bude tisknout,jestli 500,nebo 800 kousků R^ :laughing: R^

pierrepetr

Mám TV so sat. tunerom, kde je možnosť vložiť len jeden CA modul v ktorom mám Skylink kartu. Kde si mám dať kartu na STV1a2HD. To mám vždy, keď si chcem prepnúť na iný program, ísť k TV a vymeniť kartu v CA module? Kde to preboha ideme? Načo mi je TV s milion funkciami (3D, skype, youtube a xy ďalších), keď pri prepnutí z programu na program musím vstať, pracne vytiahnuť kartu z CA modulu (LED TV 50" mám zavesenú na stene) a vložiť doňho inú kartu. Veď to je ako pred cca 40-rokami, keď ešte neboli TV s diaľkovými ovládačami. Hurá vpred. Bolšaja technika.

Mil2
Registrace: 10/2008

pierrepetr, Mil2

Uvedomuje si managment RTVS, že kto si vloží kartu do slotu aby mohol pozerať iba dva programy? Ak chce RTVS odpíliť poskytovateľov satelitného prijímu tak v prvom rade poškodia seba, lebo vyrobia karty, ktoré nebudú k ničomu a dokonca ich zapaltíme vrámci poplatku, ktorý sa určie zvýši. Mne vôbec nubude chýbať STV 1 ani STV 2.

karamelka

Preco netlacite na M7 aby to zaradili? Co s tym ma RTVS?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

myšáček67

A co takhle pravidla čitat,co taqm je o capslocku! ? ! :zombie: :zombie:

korkoran
Registrace: 10/2006

karamelka

mě to psát nemusíš,navíc tady kopu za bratry slovenský a STV HD je mě úplně u čípku R^ :laughing: R^

pierrepetr

STV1 a STV2 HD

Toto je typická ukážka imperializmu ako najvyššieho štádia kapitalizmu. Nič v spločnosti nefunguje.

karamelka

karamelka

já mám radši nejvyšší stádium,než vedoucí jedinou stranu
a když už jsem dnes začal s Werichem,tak ještě jednu

"pořádek potřebuje jen b.l.b.e.c.,inteligent se vyzná v chaosu"

R^ :laughing: R^

pierrepetr

A co ako ma byt, ten Werich bol pupok sveta? Alebo pojedol mudru kasu? Nahodou nieco na tom je, vsade kam zasiahli diletanti demokrati je bordel.Staci len pozriet co sa deje v stredozemnom mori. A teraz hladaju vinnika? Zrkadlo nemaju? To je vysledok neoliberalnej politiky bezmozgov. :bomb:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Fňukáte tu nad tým, že chcete pozerať STV1HD a STV2HD ale RTVS vám kartu pošle ZADARMO tak čo? Ak platíte Skylinku tak tlačte Skylink nech ich zaradí do ponuky.
Glisník razantne vystúpil, že oni na to nedajú ani cent. Po tom ako RTVS začali ponúkať svoje karty tak hneď zmenil rétoriku.
Prečo RTVS by malo platiť distribúciu a Skylink za to inkasovať peniaze. Ako k tomu prídu ostatný operátori???

lacog
Registrace: 8/2012

rtvs kartu

mam objednanu cez net od 15.4.2015. ked mi prijde postou domov, odfotim a zavesim do albumu...zatial karta neprisla.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Ďakujeme

Ďakujeme Bohušu za oznam, to čo ty urobilo kopec ľudí a nikto to sem neoznamuje. To foto fakt nemusiš dávať, každý kto si kartu objednal ,ju aj uvidí. Ten kto si neobjednal kartu, môže ju vidieť na konkurenčnom webe v popoludňajších hodinách.P.S. Primitívnejší prispevok som dnes ešte nečítal :bigeyes:

Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.

Born
Registrace: 2/2014

Jak píše lacog, jak k tomu přijde takovej freesat, že ten by nedostal nic a Skylink bezplatně k programům přišel.

PoldaS

Mil2

existuje aj modul pre dve karty :8)

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

PoldaS

FreeSAT a i jiní mají zkrátka smůlu, že neposkytují služby na pozici A23.5, tedy na pozici, která je uznávaná coby neoficiální hlavní pozice pro CZ+SK základní programy.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

S tímto nemá pozice dávno nic společnýho a je to vidět u RTVS, která prostě nic zadarmo firmě M7 nedá a radši udělá sólo karty. A pokud by jim freesat přispěl na provoz, tak věřím tomu, že ten CAID klidně připojí i jim. V M7 by měli pochopit, že se časy mění a buď si budou celý vysílání táhnout ze svýho a nemusí se pak nikde o nic doprošovat, anebo některý programy prostě vypustit z nabídky.

PoldaS
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 63

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra