![]() |
|
Inkaso jen na měsícChtěl bych si aktivovat Skylink kartu na MS v hokeji, můžu inkaso po měsíci zrušit?Vložte TEXT podpisu
|
linc
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 262 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 76 | |
![]() |
|
RE: Inkaso jen na měsícDíky pánové, samozřejmě je lepší bavit se s váma, než s markeťákama od Skylinku. :-)Vložte TEXT podpisu
|
linc
![]() |
|
RE: Inkaso jen na měsícBavit se s VÁMI pane mudrlante...s i na konci .![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
linc..ještě k tomu pravopisu,co mě kritizuješ,no byl to překlep,chápu"nesmysli...",už jsem dávno ze školy ,jaký to je vzor? ![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
Morouskdo jinému jámu kopá,sám do ní .....![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
MorousHovorová mluva a nářečí se v diskusích běžně používá, nejsme v oficiální korespondenci, ale za tu hrubku předtím se červenám, útěchou mí alespoň může být, že na rozdíl od tebe vím, co to je interpunkce. ;-)Vložte TEXT podpisu
|
linc
![]() |
|
lincto souhlasím,že jsi to nevěděl ještě před chvilkou,než jsi spustil zbytečně kritiku ,na pravopis tady máme jiné odborníky![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrNo vidíš, že ani to poděkování nestačí. :-)Vložte TEXT podpisu
|
linc
![]() |
|
RE: Inkaso jen na měsícO interpunkci se rád nechám poučit... Čekám.![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
MorousTady to máš:http://cs.wikipedia.org/wiki/Interpunk%C4%8Dn%C3%AD_znam%C3%A9nko Vložte TEXT podpisu
|
linc
![]() |
|
lincněkterá vlákna,kde není co více řešit,jsou v závěru využívána k volné diskusi,třeba o holkách a jiných neřestech![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Inkaso jen na měsícDíkes.![]() ![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: Inkaso jen na měsícOk, tak příjemnou zábavu, dám pak vědět, jak to funguje.Vložte TEXT podpisu
|
linc
![]() |
|
lincNic ve zlým. Víš, člověk se snaží poradit, ale některý dotazy jsou trochu off. To neznamená, že dotyčný je v.ů.l. Jenom je profesně někde jinde, třeba doktor nebo právník a ptá se trochu zvláštním způsobem. No a potom je z toho třeba i legrace. Nechci se Tě dotknout, ber to jako srandu. A ty smajlíky dáváme jako podpis.![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
podpora lincovitaky jsem měl dotaz ,jak zaplatit serpop kartou na měsíc jako on,do teď nikdo nedokázal slušně odpovědět ,jen rejpat |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
Morousdíky,nechtěl jsem to po několikáté vysvětlovat,spíš se mě stává,že dostávám dotazy,když zapomenu na podpis![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
MorousTak tady se s každým mluvím, jak kdyby byl právník, já přitom dělám do počítačů, taky jsem tu žadný bludy nepsal. Platit něco premium SMS je krajně neefektivní, jelikož cca 60% prostředků sežere poskytovatel služby. Takže to byl normálně legitimní dotaz, zda to lze nějak předplatit na měsíc.Vložte TEXT podpisu
|
linc
![]() |
|
korkopřečti si moje reakce a máš to na tácku,no co byste ještě chtěli?,no co byste ještě chtěli?(já to tedy beru,šéfe)![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Inkaso jen na měsícTen dotaz byl vznesen na jakou adresu?![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: Inkaso jen na měsícA čím víc smajlíků si dám do podpisu, tím víc budu hustej? :-) Za mých mladých let jsme si teda dávali do podpisu vlastnoručně vyrobené arty.Vložte TEXT podpisu
|
linc
![]() |
|
linckoukám,že pod čarou máš menstruační kalendář ,to je hustý![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Inkaso jen na měsícAle chybí pětka a osmička![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
no to jedobrý postřeh,my hlu.pá.ci to nechápeme![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Inkaso jen na měsícTo jsou asi neplodné dny...I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
Morousnějak moc u chlapa![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Inkaso jen na měsícMeduzka a Zdenička je taky chlap..![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 76 | |
![]() |
|
![]() |