Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Prišla už niekomu RTVS karta?

Podľa vyjadrenia našej "úžasnej" RTVS, sa jej podarilo distribuovať "až" 150 kariet ktoré už údajne dorazili k ich majiteľom a tak RTVS zverejnila postup aktivovania (oživenia) karty http://www.rtvs.org/a/78549_manual-na-pouzivanie-irdeto-karty-na-prijem-programu-rtvs-jednotka-hd-dvojka-hd-jednotka-sd-dvojka-sd

Zaujímalo by ma či naozaj niekto dostal objednanú kartu, alebo ich v RTVS rozdali len medzi zamestnancov?

Pekný večer :)

MinionJedi
Registrace: 3/2015
Stránka: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9 10
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 228
Odpověď v diskusním vlákně

jackino

ono je rozdiel ci pozeras hokej v SD alebo HD

mjamriska
Registrace: 4/2003

RE: Prišla už niekomu RTVS karta?

len pre porovnanie by som chcel poprosiť ľudí čo im už prišla karta, aby napísali kedy ju presne objednávali.

Ďakujem

MinionJedi

no objednal som ju v prvy den mhned rano a to 2 ks jednu mne a druhu mame na inu adresu....prvu na mna a predobedom druhu kedze ta druha neslo ten symbol sipa ....nebralo...a vcera mi prisla ta druha karta co som objednaval neskor a ta prva mi neprisla dodnes...zahada...a rozbehat ju som skusal v opticume 9500 hd bez uspechu a vitamin showbox..cez irdeto smith modul nabehla az dnes rano....po xy pokusoch..

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

ja som objednaval tiež dve karty. Taktiež jednu pre seba, a druhú pre rodičov. Ako som práve zistil, rodičom už včera prišla. Moju som objednával ako prvú a rodičom asi o polhodinu neskôr. V každom prípade v RTVS majú veľmi "zaujímavý" kľúč zasielania kariet :-/

MinionJedi

tak to nie je len moj pripad toto :8)

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen

mne tiez zatial neposlali, bratovi prisla vcera a on ju objednal az po mne :8)

Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600

Sanzi

Objednaval som asi 17.4. a zatial neprisla

pre alfasex: tu nejde len o dva programy, ludi rozculuje pristup RTVS a rovnako Skylinku. RTVS myslim ze je zrela na vysetrovanie hospodarskej kriminality. za statne peniaze vysielali dva ci tri tyzdne pre par VIP ludi, v normalnych krajinach by uz za to niekto sedel.

HornetF18
Registrace: 10/2011

HornetF18

ak sa nemylim tak do konca roku 2016 hradi vysielanie HD programov na Astre 23,5E Towercom, tak neviem co chces vysetrovat, ked to RTVS nestoji ani cent, prave mne sa to zda super ze to nedali SL zadarmo, nech na karty RTVS este pripoja CT-cky a mne to uplne staci

mjamriska

Karta RTVS

Srdečne pozdravujem!!!Mne prišla karta včera- ale "leží na stole"- stále čakám a dúfam, že sa so SKYLINKOM dohodnú!!!A bolo by ozaj super keby k 1.5. spustili aj KINO Barrandov aj STV 1,2 v HD!!!Prajem pekný deň!!!

Miroslav19
Registrace: 1/2015

@mjamriska

@mjamriska - zadarmo to určite nie! Z Towercomom RTVS podpísala dlhoročnú zmluvu, a určite za každú minútu vysielanie zaplatíme všetci! Snáď si nemyslíš že by to Towercom skutočne vysielal zadarmo??!

MinionJedi

MinionJedi

neviem presne aka je zmluva, ale mozno keby sa nevysielali HD programy by bola cena za sirenie iba SD programov taka ista

mjamriska

MinionJedi

mne sa stalo nieco podobne v obchode, kupoval som 50 metrov koaxu a majitelovi sa nechcelo odmotavat 50 metrov zo spulky na ktorej bolo 100 metrov tak mi dal za cenu 50 metrov kabla celu spulku 100 metrov, urcite aj tak na mne zarobil

mjamriska

MinionJedi

zabudol som este napisat, ze som nakoniec tych 50 metrov predal a defacto som mal koax zadarmo

mjamriska

Nechápu proč furt někdo motá HD RTVS do Skylinku??? RTVS je nějaká máma Skylinku nebo naopak jeho dcera, že to pořád někdo plácá dohromady? Že si nikdo nestěžuje, že ty HD RTVS nejsou třeba ve freesatu? Připojit CAID na freesat karty je stejně složitý, jako ho připojit na karty M7...

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

HornetF18 a ostatni

normalne zacinam v duchu hesla sluzby Skylink otvarat oci, RTVS nema s danou sluzbou prapodiv nic spolocne, toto si neako tu vazeni prestavate uvedomovat, opakujem NIC ... na trhu je x poskytovatelov sat televizie, a bez ohladu na pocet uzivatelov RTVS nie je nicim viazana aby poskytla HD channels, pokial nie je vzajomna dohoda ... a tej ako iste viete zatial neprislo, krom Magia Telekom kde STV1HD ak sa nemylim je

nenariekajte tu ze Skylink nema STV1,2 v pseudoHD ...

a k tomu hokeju, ano je rozdiel pozerat v SD a HD, ak niekto chce mat v HD RTVS, tak nech si tu karticku objedna, je to zadarmo :-) takze klud, snad nebudeme na parabola.cz riesit taku zalezitost ako je datum dorucenia karty ... to sme sa uz kam dostali ... je to tu normalne psycho ...

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Alfasex, prepac, ale asi si trochu mimo....nechapes ze za nase !!! štátne peniaze vysiela RTVS skoro tri tyzdne kodovanu tmu? Ze sa navonok nechcu dohodnut zo Skylinkom nie je pre mna podstatne.
mjamriska - ty si fakt myslis, ze Towercom to pre RTVS vysiela zadarmo ? srandista :)))

HornetF18
Registrace: 10/2011

Tak nedá mi aby som neprisiel ;) Nechápem prečo si hneď všetci objednanajú kartu na (iba dve TV) keď jedna je v dvb-t,a na druhej je veľké h.o.v.n.o :laughing:
Tomu poviem davová psychóza :laughing:

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO

Aaa už viem,vlastne prečo nie keď to je zadarmo! Slováci :laughing:

THXKO

Poldo

.....to bude nejspíš tím, že zde převažují klienti Skylinku...na Freesat ti prdí bílý tesák. ;)

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

To mají fakt b-l-b-ý, holt každej má takovýho poskytovatele, jakýho si zaslouží :D

PoldaS

Poldo

.... špatně. Každý má takového poskytovatele, jaký mu vyhovuje a jakého si sám dobrovolně vybere. ;)

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

HornetF18
Ak mas pocit ze Rtvs spreneverila statne peniaze daj podnet organom cinnym v trestnom konani. To ze skylinku nechce hd programy spristupnit zadarmo je problem samotneho skylinku ktory by chcel signal zadarmo avsak od svojich zakaznikov vybera za to poplatok. Ak nechce prispiet za distribuciu, nie je problem aby si tie programy dostal na satelit sam na vlastne naklady ako ostatni operatori. Doba kedy sa skylink prizivoval na tv ktore si signal sirili na vlastne naklady a zadarmo signal poskytli skylinku je uz prec. A ak ti ide o tie dva hd programy, ako platitel konceionarskeho poplatku si o nu zadarmo poziadaj alebo svoju nespokojnost adresuj svojmu poskyovatelovi satelitnej televizie.

bobsk
Registrace: 3/2007

Když mu vyhovuje, tak ať si ho užije a svoje problémy adresuje na jeho zákaznickej servis :-)

PoldaS

@THXKO

@THXKO - myslím si že drvivá väčšina si ju objednala z dôvodu MS v hokeji. Len preto že hokej nepozeráš, nemusíš znevažovať dôvod objednania karty.

MinionJedi

Ale ja to myslel z humorom ;)

THXKO
Stránka: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9 10
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 228

Zpět Zpět na předchozí stránku