![]() |
|
televizor samsung UE55JU7002ahojte mám dva problemy po prvé tento televizor má na boku dva konektore na satelit ten jeden má názov miene satelit a ten na druhý má názov satelit in. Napájal som koaksial od satelitu do koncovky satelit in a vobec mi neukazoval signál . Keď som to dal do druheho maine satelit signál ukázalo ale nešlo ladiť stanice zvolil som si tam skylink a nič neviete kde je problém prosím? |
mar331
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 197 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: televizor samsung UE55JU7002Co treba vim kdyz jsem kupoval tv tak jsem cetl ze samsung ze Slovenska byl ok a z tusim Madarska mival clouding...lide si ho ale pres net casto objednavali protoze byl o neco levnejsi i za cenu rizika ze budou reklamovat a dostanou horsi DO-jednalo se o radu D8000 |
universe
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 285 |
![]() |
|
Samsung TV kvalitaNo tak treba ja jsem aktualne na Samsung neskutecne nastvanej.Samsung UE55ES8000 zacal cca 1 mesic po zaruce znicehonic samovolne restartovat. Nejdrive jen jednou a pak byl klid, ted uz se casto jedna o neustaly restart po nekolika desitkach vterin od zapnuti TV. Fakt super, kdyz zvazim, ze televize stala v unory 2013 temer 60.000,- Kc a hned po zaruce bude potreba patrne dost draha oprava nebo mozna rovnou poprava. Dve staricke LG plazmy stale slouzi i po letech a novy Samsung se zacne sypat hned po zaruce. Takze pro mne je to tudiz posledni Samsung, ktery bude v baraku ![]() |
Czecho
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
RE: televizor samsung UE55JU7002Psal jsem to tady již několikrát. Při koupi dnešní spotřební elektroniky je nutné si cenu výrobku rozpočítat na 24 měsíců, popř. 36, dle délky záruky. Je to holt tak. Osobně bych za bednu do 50 palců nedal více než 20 klacků. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 292 |
![]() |
|
RE: televizor samsung UE55JU7002Nech vas reklama a marketing manipuluje a od samšunt kupujte aj rohliky!!!! |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE: televizor samsung UE55JU7002Souhlas se Saxonem. Taky se celkem dostávám mezi lidi a jen mohu potvrdit co napsal. Nelze dělat závěry podle rodiny a pár kamarádů, to je klasický problém většiny názorů zde- dělají se závěry a radí se na základě zkušeností s pár kusy , v lepším případě pár desítkami strojů. Do toho reklama, momentálně vede Samsung a LG a hold nejprodávanější jsou přístroje, které opravdu technicky nejsou žádný zázrak . |
Dolfino
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 98 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |