![]() |
|
RTVS HD na SKY LINKUuž dnes http://www.zive.sk/clanok/104343/rtvs-sa-dohodla-so-skylinkom-prida-jej-hd-verzie |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 386 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 123 | |
![]() |
|
toothpickneboj slovak zatiahne vsetko....a bez reptania...ma poddansku naturu..necha si ukradnut aj stolicku spod zadku...a je spokojny![]() skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
toothpickbabiš nereprezentuje typickeho slovaka...skor moskovsku kgbacku školu..ulisny had "podnikatel" putinovskeho razenia...pračka spinavych penazi...mate dost svojich...narodnost myslim nerozhoduje...ak u teba ano si zaslepeny a nacionalista...radsej by si sa nechal okradat roduvernym čechom? nemas to jedno??![]() ![]() skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
toothpickVed to vyhostit alebo nie? Mat tam Babisa alebo nejakeho svojho ozrana?Vidim ze ani u vas to nie je bez problemov. ![]() |
bobsk
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 287 |
![]() |
|
RE: RTVS HD na SKY LINKUno len kam vyhostia Zemana? 12 ci kolko rokov sme trpeli pri pohlade na prezidentsky palac..Rudo anakonda schuster kovany (nevhodné slovo)..ktory sebe daval a zo spolocneho bral a gašparkovič..ktory zapreda aj vlastnu materkonečne sme sa ich zbavili a vy si tam nainstalujete ožrana a burana ktory kade chodi hanbu robi..nuž ....vasa volba... skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: RTVS HD na SKY LINKUSa to ale zvrtlo. Nech radsej zapoja to kodovanie skylinku nech mozme nadavat na tu kvalitu obrazu a precitat si komu to ide a komu este nie. A tie karry rtvs budu posielat dalej co si myslim ze je dobre, nie kazdy potrebuje nase takmer nesledovatelne komercne tv ( vcetne zahranicnych teliek a smichovov![]() |
bobsk
![]() |
|
RE: RTVS HD na SKY LINKU- Kto nechce platit serpo skylinku a uspokoji sa s STV1, STV2 plus vsetko ostatne co je free na orbite, moze vyuzit kartu RTVS- Komu to nevyhovuje, vyuzije Skylink alebo nieco ine. - Podla mna je uplne v poriadku, ze karta RTVS existuje |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
RE: RTVS HD na SKY LINKUstv hd je v pohode obraz....viac som necakal uz mi to hra tri dni v HD..cez rtvs kartu.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
bobskna Smichov mi nesiahja to je snad jednia stanica ktora u nas hra...deti pozeraju rozpravky na tom kazdy vecer..najpprv tucniaci z madagaskaru potom Barnyho s jabadabadu:DD a potom spongeboba a na zaver este Scoobydoo![]() skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
tulenSamozrejme obraz tiez uz mam cez kartu rtvs (ved si ju predsa dlhodobo mesacne platim![]() |
bobsk
![]() |
|
RE: RTVS HD na SKY LINKUAko tak čítam niektoré príspevky, tak poviem pravdu že mi je až do smiechu...Na jednej strane sme bojovali o to aby sa RTVS konečne dohodla so SkyLinkom nakoľko sa blížia MS a na druhej, ked už je dohoda na správnom mieste, tak Vás trápi, kto to zaplatí a ako je možné že sa dohodli. Je úplne jedno ako znie dohoda a kto to zaplatí, lebo detailné informácie z takýchto rokovaní sa aj tak nikto nedozvie. Budme radi že sa teda dohodli a to, že to aj tak v konečnom dôsledku zaplatíme my, Vám môže byť úplne jedno, lebo či sa jedná o SkyLink, RTVS, Váhostav alebo sociálne dávky pre našich spoluobčanov aj tak ide všetko z penazí nás všetkých. Tak že ja som rád že sa dohodli. Prajem všetký príjemné pozeranie MS. ![]() |
stanowat
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 227 |
![]() |
|
tulenNesiaham. Nechal som sa uniest. Chapem ze kazdemu vyhovuje nieco ine a preto aj karta rtvs aj ked iba s dvomi stanicami (kedze je bez dalsich poplatkov) ma opodstatnenie a svojich uzivatelov. |
bobsk
![]() |
|
bobsktak su na nej 4 x stv vsd a v hd....niek azdy satelitny fanda ma skylink ci upc...a ak mu staci stv a nehodla platit nic viac tak preco by taku moznost nemal ked si plati koncesie ..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: RTVS HD na SKY LINKUJasně, a když to Skylink zatáhne, tak proč ne. Pak se ovšem nemůžeme divit, že tam není například SPORT 1 HD. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
toothpickDufam ze nechces tvrdit ze sport 1 hd v skylinku nie je koli rtvs hd a s tym spojenych nakladov skylinku. Vsak sport 1 hd tam mohli pridat uz davno, sport 1 hd by bol sucast plateneho balika a skylink za rtvs hd do konca roka 2016 nic platit nebude. To by som potom ja ako slovenky nacionalista mohol tvrdit ze musim platit servisny poplatok koli nove, prime, baradovu a podobne. |
bobsk
![]() |
|
RE: RTVS HD na SKY LINKUtak to máte co oslavovat![]() ![]() ![]() ![]() |
pussycat
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 592 |
![]() |
|
RE: RTVS HD na SKY LINKUViete niekto aká je skutočná dohoda medzi Skylinkom , Towercomom a RTVS ? Ak ano, čo pochybujem , tak to sem napíšte. Ak nie tak sú úplne zbytočné reči že skylink niečo zatiahne, že češi budú trpieť a platiť aj za slovákov, alebo skylink nebude mať peniaze na priradenie iných programov.![]() Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)
|
dtnl
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 832 |
![]() |
|
RE: RTVS HD na SKY LINKUsport1HD tam nie je preto ze oendlho sa ukaze ake sutaze ma nakupene a ak nebude mat nakupene nic len turecku druhu ligu a kuželkovu ligu tak sdkylink nebude za to vyhadzovat peniaze do luftu ako onehdy za nova sport hd..na ktorej okrem nhl sa nedap ozerat nič..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: RTVS HD na SKY LINKUPodívej se, já si myslím, že i Nova s Primou by si měli platit za svojí distribuci. Pak by ten poplatek byl třeba jenom 10 Kč. |
toothpick
![]() |
|
RE: RTVS HD na SKY LINKUmyslis si ze serpo sa niekedy znizi? srandista...bude rásť....a abonenti budu odpadavat ako nacucane kliešte...ostane tam skalnych 10 tisic platiacich ludi...ktorym skylink potom este zvysi poplatky kedze pride o vela ludi ktori im uz odmietnu platit neustale rastuce serpo![]() skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: RTVS HD na SKY LINKUPřesně tak to bude. Ale třeba za to můžou spíš ty vyčůrané CZ/SK televize, než Skylink. |
toothpick
![]() |
|
RE: RTVS HD na SKY LINKUJá bych se moc neradoval, co mě z toho vychází je to, že bude akorát dražší SerPo, to je jistý. Jestli ovšem tyhle mazanice s logem HD stojí za to, tak to silně pochybuji a je kolem toho takový cirkus.DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
RE: RTVS HD na SKY LINKUserpo bude drahsie tka ci tak..skylink len testoval ci abonent prežrie zvysovanie zistil ze moze teraz uz ich nezastavi nic pojdu ako namazany stroj..kym sa preberiete budete platit za zaklad 10 eur mesacne..a vsetci do nohy..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: RTVS HD na SKY LINKUtulen:jj, taky to tak vidím ![]() DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
toothpickNesuhlasim s tebov. Ktora televizia si plati za to ze ju vysiela digi, magio, freesat, ( ak je to malo moze niekto doplnit aj ine ako poobiace v cr a sr). Vycurany tu je skylink, nakolko doteraz vyuzival, ze vysiela z druzice s ktorej si televizie sirili vysielanie na vlastne naklady. Treba sa pripravit na to, ze je len otazkou casu kedy sa sucasny serpo premenuje na poplatok za zakladny balicek, ten sa samozrejme zvysi na pribliznu uroven ako u konkurencie, zo skylinku sa stane standardny poskytovatel satelitnej televizie a my budeme spominat ako sme si kupili karty za 4900,-Sk na tri zakladne programy ktore vtedy vysielali a naivne si mysleli ze budu navzdy zadarmo tak ako to slubovali. |
bobsk
![]() |
|
RE: RTVS HD na SKY LINKU2 roky to mam za serpo..garantovane..a ked zdvihnu privelmi vytiahnem dvb t antenu dovtedy sa mi investicia do satelitneho pristroja a kariet splati tak 3 x ..za sledovanie reklam davat mesacne peniaze mi pride ako cisty masochizmus..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 123 | |
![]() |
|
![]() |