Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

SEKÁ OBRAZ NA CTHD SPORT pri hokej,skylink

Mám Vantage 7100 a kazdú chvíľu sa mi seká obraz pri hokeji jak na čthd,tak na RTVS.Máte Vantazisti tiež ten problém?Mám fw Bel digital.

Peťas65
Registrace: 12/2013
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 131
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SEKÁ OBRAZ NA CTHD SPORT pri hokej,skylink

to neřeš,je to všechno jinak,počkej,až se to vyjasní za co atd..

marakesh
Registrace: 11/2013

na zdar soudruzi :))) :))) :)))

popo123
Registrace: 2/2013

Takze aj po vlozeni modulu IRDETO SKYLINK obraz po chvili sledovania seka/trha na STV2 HD+CT HD SPORT :fuming: Rv Rv Rv

Vantage HD 1100S

RAMIREZ
Registrace: 8/2009

Vorti

Ještě jsem neviděl zloděje který by dávno předtím než byl odhalen, do poslední koruny všechno vrátil. Pokud ty ano, tak sem s ním.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

Co tady řešíte nějaké sekání obrazu?To už jste měli mít vyřešené dávno.Vantage 8000 jsem dal už dávno cigánům.ZADARMO.

garrrry
Registrace: 3/2009

SEKÁ OBRAZ NA CTHD

Potvrzuji,na 7100 TS se skylink sekal, na digitálu ok,mám taky jepsen.

bulon
Registrace: 6/2009

Na 02.52.01T-0 se mi nic neseká.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

garrrry

Uz davno? Este v case ked problem so sekanim obrazu na stv hd a ct hd nebol? Mohol by si sem hodit aj ten dovod ktory nas mal k tomu viest davno? Alebo si nam chcel len dat vediet aky si macher a socialne citiaci. :bigeyes:

bobsk
Registrace: 3/2007

S tímto přijímačem jsem měl před rokem problémy s nahráváním fmw.Prostě se nechoval standardtně.Je možné,že jsem měl jenom smůlu na vadný kus.Prostě jsem ho daroval...

garrrry

garrrry

Ja som bol doteras spokojny tak som nemal potrebu menit. Ale teraz ma to vytaca.

bobsk

Tak moje Vantage 8000 i 1100 zcela identicky sekají s firmware 02.52.01T-0. Karta ICE sdílená v SMART-WI (karty smartwi jsou v modulech ne ve čtečkách).
Když přepnu na jiný program a vrátím se, tak se chvíli - 10-15 sec neseká a pak zase začne. Je to nesledovatelné.

tnt
Registrace: 1/2006

presne tak ako pises je to aj u mojej 1100 . :-/

Vantage HD 1100S

RAMIREZ

tak dnes mi volal kamos a dela mu to taky na Vantage 8000. Jak zde bylo receno, tak to muze byt pohnutou parabolou a napada me, ze by mohl byt problém taky s EMU, kdy je spustene a nyní skončila podpora CRW u ORF. Mozna by pomohlo vymazani keys CRW na Skylink a ORF pokud uz není pristup na emulacni keys v CRW. Další fakror který muze způsobovat problém se sekanim obrazu na zminovanem TP 12363/V 29500 DVB-S2/8PSK jsou začínající vadne filtrace na hlavni desce nebo ve zdroji prijimace. To muze byt také pricina proc se zacne obraz sekat. Muze někdo zkusit vymazat v EMU tabulku keys s CRW Skylink Cslink co to bude delat? Zajimave je, ze když je zaber ze studia, tak je to ok.

HYPER
Registrace: 11/2010

Asi je to tím, že do studia nemají dveře na klíče, ale dveře s otevíráním na kartu(zaměstnaneckou)😎

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Saxon

:))) S tou verzi s EMU me to napadlo, protože jsem si vzpomel na podobny problém u prijimace Golden Interstar, kdy se musely vymazat nefunkcni keys CRW Skylink/CSlink u urcite verze sw, aby karta chodila korektne v prijimaci. Dochazelo k občasnému sekani nebo vypadavani obrazu. Tohle bude ale asi jiny kafe. Precijenom je to uz taky veteran a stari je minimalne 5 let a podpora sw uz asi zadna.

HYPER
Registrace: 11/2010

Po vypnuti emu cez menu 9999 obraz zatial neseka. Predtym som skusil vymazat kluce cryptoworks a irdeto co ale nepomohlo.

bobsk

to bobsk

pls popis presnejsie ako to vypnut . bude to fungovat aj pre hd 1100s ? R^

Vantage HD 1100S

RAMIREZ

Stlači som menu a potom 9999,urobilo to reštart a emu sa vyplo!Tak som zvedavý,či sekanie teraz pri hokeji nenastane na mojom Vantagi 7100TS!?

Peťas65

Takže to nepomohlo,po 7minútach to seká zovu!

Peťas65

Vyhoďte ty šmejdy do popelnice.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

sekání obrazu

Seká se to nejen na čtsport ale na čt1 i na čt2. ostatní hd programy bez problémů.Mám novou Arivu S300. Ale neřekl bych, že za to můžou sat přijímače, a už vůbec ne nastavení paraboly, jak tady někteří z vás píšou. Dělá to totiž stejně í na pozemním vysílání. Tedy jen HD vysílání. Jsem v Brně 47. kanál.

cestmírek
Registrace: 3/2008

Zajímavé, že mě neseka nic. ČT 1, 2 i sport naprosto v pořádku. A to jak na HD boxu tak i na Opticu. 9600 , tak na LG TV se sat tunerem.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Seká se obraz.

wladys. Tak to ti teda závidím. A hlavně to nechápu. Moc by mě zajímalo, kde je tedy problém. Myslíte, že by mohl být problém v TV? to snad ne. Sat přijímaČ je do tv zapojen přes HDMI vstup, tak potom je tv v podstatě jen jako monitor. aspoň myslím. A proč to dělá i v DVBT, a jen na všech HD programech ČT? Je to záhada. A není to klasické sekání celého obrazu ale třeba jen rozkostičkování několika řádků.Zvuk je stále v pohodě. A ještě něco. Dělá to až letos asi tak od začátku roku.

cestmírek
Registrace: 3/2008

Vantage 800 S HD-bez problému,DM-500-bez problému,ZEBRA(používám pro skylink)-bez problému,BIG BROTHER-dovezený z USA-BEZ PROBLÉMU,CLARKE jsem nezkoušel R^

garrrry

Potvrzuji sekání programů z TP 12363H na Arivě S300, Ariva 200 na stejném svodu bez sekání. Příjmové parametry(MER, C a VBER) toho transponderu byli v poradku.
Ostatní TP i na S300 bez záseků.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 131

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra