![]() |
|
SEKÁ OBRAZ NA CTHD SPORT pri hokej,skylinkMám Vantage 7100 a kazdú chvíľu sa mi seká obraz pri hokeji jak na čthd,tak na RTVS.Máte Vantazisti tiež ten problém?Mám fw Bel digital. |
Peťas65
Registrace: 12/2013 Příspěvků: 131 |
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 131 | |
![]() |
|
RE: SEKÁ OBRAZ NA CTHD SPORT pri hokej,skylinkPrečo by som ho menil?Obraz jak víno a pre jeden kanál,čo seká u Ms v hokeji,ho nevymením!Aký máš stroj ty!?A české programy už makajú,jak majú!A napr.fotbal na RTVS hd bez chyby! |
Peťas65
Registrace: 12/2013 Příspěvků: 131 |
![]() |
|
Peťas65tak jo ,ale vidíš, že se ty přijímače řeší dost hodně,asi bude někde chyba,já mám skybox,dream 800,medialink BP,takový sra.č.k.y a nikdo to nikde neřeší,všem to jede OK,kde je tedy chyba?![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: SEKÁ OBRAZ NA CTHD SPORT pri hokej,skylinkpotvrzuji če ČT sport hd v pořádku, STV stále seká |
SID
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
RE: SEKÁ OBRAZ NA CTHD SPORT pri hokej,skylinkako odstranili dd tak obraz uz neseka nikdeopensat 9700 |
cony
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 109 |
![]() |
|
RE: SEKÁ OBRAZ NA CTHD SPORT pri hokej,skylinkDnes pozeram po nejakom case opat hokej cesi/nemci na stv2 hd a vidim ze sa nic nezmenilo. Sekanie obrazu pokracuje aj ked uz nie je take caste. Po prepnuti na CT SPORT HD je vsetko ok ziadne trhanie/zasek.Vantage HD 1100S
|
RAMIREZ
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE: SEKÁ OBRAZ NA CTHD SPORT pri hokej,skylinkNež si ty krámy vyměníte, bude konec MS :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 131 | |
![]() |
|
![]() |