![]() |
|
freguson ariva 200HD - nastavení čtečky karetAhoj, poraďte mi prosím někdo jak nastavit čtečku karet na Arivě aby neblokovala programy na kartě. Chci nastavit Smart card management/ Modify maturity rating/ tam by se mělo zadat 0000, píše mi to Disable MR. Nevím co to znamená a nevím proč mi to nenabídne zadat kod 0000, předem díky |
333
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 505 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
vladoholuale na ab fore máš dvojitú registráciu. stačí sa tam dobre prehrabať.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
vladoMna u usals nulovy bod nezaujima. Ten sa najde sam. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
To oneeeee,to Kasr.Na žiadnom fóre nemám a ani som nemal dvojitú registráciu,to je dezinformácia,neviem kam na také (nevhodné slovo)iny chodíš?To Kasr Nultý bod sa nájde sám,tak to mi je novinka,že by som niečo prehliadol?Vieš ty vôbec čo je nultý bod a na čo slúži?Pre mňa v Usals je nultý bod staelit na ktorom budem mať NULU ako najblišší bod satelitu na ktorom budem nastavovať parabolu z motorom,ale tebe to netreba,tebe to nájde sám Usals,ty to zmakneš ľavou zadnou,že.No nestačím sa čudovať niektorým odborníkom tohoto fóra.Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: freguson ariva 200HD - nastavení čtečky ka...vladoholu-zbytečně složitě,při usals stačí nastavit venku na jakékoliv družici ,na kterou vidíš a máš na ni vybavení k příjmu,žádné 19.2.žádné16E,kdekoliv ,třeba 30W,předem dáš přijímačem otočit a nastavíš venku naplno,jsou případy,kdy na nultý bod není výhled,přesto jede vše ostatní |
marakesh
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
vladoUz raz som davno v nejakej teme ti to vysvetloval. No nepochopil si to do teraz. |
Kasr
![]() |
|
RE: freguson ariva 200HD - nastavení čtečky ka...Sam sa samozrejme nenajde, ale mojimi rukami, ale nezaujima ma kde je. Je tam kde je. |
Kasr
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |