Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

freesat lichva

Už se Vám taky stalo, že jste si zvolili el. vyúčtování a platbu inkasem? Já jsem o to zažádal a v dobré víře jsem doufal, že to bude fungovat.Prvé 2 měsíce jsem platil z GE Money, kde jsem ale rušil účet a přešel k FIO bance, kde jsem hned při zakládání nahlásil na freesat změnu účtu a inkasa. Napsala mi jakási paní, že změna byla provedena a at to nahlásím na bance s novými údaji pro inkaso, to jsem udělal. Další měsíc mi přijde zpráva, že jim nepřišla platba, protože si nestrhli za inkaso, tak že mám zaplatit tedy příkázem, a tak jsem to udělal tak jak mi řekli. Další měsíc, že jim dlužím 50 kč za nezaplacenou včas fakturu, říkám sakra, však jsem zaplatil včas. Psal jsem tam,nic. Volal jsem na skype, to už vůbec nic. A na infolince drahé jako cyp to zvedl čobol a nevěděl, co po něm chci. Takže můj názor na freesat - v životě poprvé a naposled! V listopadu u těchto lichvářů odcházím! Skylink je sice taky bordel, ale člověk ví, zaco platí! Ne jak u freesatu - nesmyslené poplatky Rv

ToZla93
Registrace: 7/2014
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

RE: freesat lichva

Mělo tam být jsem u nich 14.5 let.

Stipe
Registrace: 2/2009

ToZla už je v kompotu, ale hádáte se tu zbytečně, pravděpodobně on nemůže za to, že i poté co Freesatu nahlásil změnu své banky tak si Freesat stahoval platbu stále z té původní (neúspěšně)... je to bohužel běžná věc v mnoha institucích, po telefonu vám pipka potvrdí akceptaci změny a kde co ... ale ve skutečnosti houno houno... bor.del je dnes všude

lance
Registrace: 10/2008

Stačilo jim tu změnu dát vědět přes kontaktní formulář na webu (dojde potvrzení o přijetí) a ne to komplikovat nějakým voláním a kdesi do telefonu hlásit číslo novýho účtu.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Ale víš prd jestli by to stačilo nebo ne, ani s nějakým potvrzením o přijetí nemáš jistotu že to tam u nich někdo nepos.re, sám jsem měl problémy např. při změně své adresy i u takových institucí jako pojišťovny a banky, musel jsem to řešit opakovaně, písemně a dokonce i návštěvou pobočky... než vzali všude moje změny fakticky na vědomí, i přes sliby že to mají OK - neměli... takže s tím rezolutním hodnocením co měl nebo neměl někdo (ToZla) udělat bych byl opatrný, nikdo nevíme kde byla chyba

lance
Registrace: 10/2008

RE freesat lichva

Mne tiež urobili chyby vo vyúčtovaní, ale po dohode to zohľadnili v ďalších. Inkaso no problem ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra