, sekce: Programy na orbitu |
|
Moskevská přehlídka live na RT HDPokud jste dnes ráno přepli na RT HD, tak jste mohli zaregistrovat, že moderátor potvrdil přímý přenos Putinovy moskevské přehlídky. Takže to bude skutečně v luxusním HD na pozicích 13E, 19.2E a 28.2E.K tomu je navíc v provozu i Youtube live stream v kvalitě 720p. https://www.youtube.com/watch?v=l-WtK5SiZxc |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 121 | |
|
|
RE: Moskevská přehlídka live na RT HDBohusu, k tym obycajnym ludom - ano, takoví obycejni Rusove zmasírovaní propagandou stojí dnes v Rusku z 90% za agresivní politikou Putina, právě takoví zmasírovaní "obycajní ludia" dostali k moci v Německu Hitlera, prave takoví "obycajní ludia" volili tu naši nynější OSTUDU na Hradě... atd... V demokracii, ktera u nas at chcete nebo ne v soucasnosti nejaka je, prave tito "obycajni ludia" svymi "ne-mozky" rozhoduji ve volbach, a prave proto je mi z nekterych diskuzi treba i zde na nic... |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 396 |
|
|
RE: Moskevská přehlídka live na RT HDTazko v strednej europe, vam sa nepacil Stalin ani Adolf,ani Dubcek ani Gusto ani nikto. Len bordel vzdy vyhovuje....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
RE: Moskevská přehlídka live na RT HDliguere - tak to máš teda pravdu, z těch cos jmenoval sa mi teda nepáčil žiaden |
lance
|
|
RE: Moskevská přehlídka live na RT HDlance - Hitlera k moci dostali obycajni ludi preto, lebo vitazi prvej vojny uvalili na nemecko chudobu a vojnove reparacie. Takze places na nespravnom hrobe. Dobre si to uvedomili a tu istu chybu po druhej vojne uz neopakovali, ale rychlo sa snazili nemecku pomoct, aby neprisiel druhy Adolf za par rokov. Takze kto ma propagandou co vymlete by som nepisal....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
RE: Moskevská přehlídka live na RT HDlance - Hitlera k moci dostali obycajni ludi preto, lebo vitazi prvej vojny uvalili na nemecko chudobu a vojnove reparacie. Takze places na nespravnom hrobe. Dobre si to uvedomili a tu istu chybu po druhej vojne uz neopakovali, ale rychlo sa snazili nemecku pomoct, aby neprisiel druhy Adolf za par rokov. Takze kto ma propagandou co vymlete by som nepisal....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
tak istosom bol tiez v moskve...kratos, zrejme si v sojuze nikdy nebol. bolo tam podobne ako v cssr. na tovar sa cakalo v radoch a ludia mali prachy, avsak to co clovek chcel bolo pod pultom. pivo sa v moskve nikdy necapovalo za komancov na ulici. dokonca bol zakon o zakaze pouzivania alk. napojov na verejnom priestranstve a za gorbacova bola dokonca prohibicia. na ulici som obcas kupil capovany kvas, avsak ten mal od piva a alkoholu daleko...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
|
|
RE: Moskevská přehlídka live na RT HDAko decko vedel gulove co tam capovali ....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
RE: Moskevská přehlídka live na RT HDJasně, za vším zlem jsou nakonec amíci... |
lance
|
|
RE: Moskevská přehlídka live na RT HD@liquere: nenadávám ale asi myslíš i mě. To jsi vyšil naslepo a je to trapný omyl. Ovšem tvoje dlouhodobě sledovatelné postoje mohou svádět, pokud to tedy stojí za to, k odhadům, jak dlouho po převratu trvalo než sis troufnul začít otevírat papulu tak, jak známe.@kanon69: zatím nejsem (nevhodné slovo), já ne a proto hádali. A nemotej tu nic o kapitalizmu a systémech, o ty nejde, natož o objektivitu. Objektivní nejsi stejně jako já. Nemám rád režim, ve kterém se se vším čeká na příkaz nebo aspoň souhlas jednoho týpka, ve kterém se pěstuje atmosféra vhodná pro vraždění kritiků týpkovy politiky, režim, který nedodržuje slušné zahraniční vztahy, ba co hůř ani dohody. Válčí se sousedy, vyhrožuje světu a skoro nikdo, s výjimkou patologických skupinek ho nemá rád. Režim, co se chce udržet i za cenu podvádění vlastních občanů, kterým nalhává, jak jsou kdekým ohrožovaní s ujišťováním, že rusko je velmoc, což už čtvrtstoletí neplatí. Rusové, žijící staletí ve sra.kách tomu, chudáci věří. Jo, venkoncem mají p.d, vořech a zbraně, zvláště jaderné. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
|
|
RE: Moskevská přehlídka live na RT HDAmci s tym nic nemaju, keby si vedel nieco z historie aj ine ako kedy vydali prvy windows, vedel by si, ze amerika bola proti reparaciam, ale nakoniec sa presadili francuzi a anglicania.No a po druhej vojne to uz nedopustili v pripade nemecka, len vychodna europa bola predmetom kseftu a na tom uz teraz nic nezmenime. Preto nechapem zaslepenost ludi, ktorí vidia len jednym smerom, ako kone ked maju klapky na ociach ......samozrejme pokial je vypocitavost potom plati to co som pisal hore, dufam ze maju bumazky v igelite....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
RE: Moskevská přehlídka live na RT HDknawi |
lance
|
|
RE:bohus31Nevím kde si v 80. letech v SSSR byl, ale co já si pamatuji, tak strava obyčejných rusů obsahovala brambory a červené zelí. Na náš lovečák koukali jak z jara. Ale nic proti tvé zkušenosti...Jinak ta slavná krasnaja armija nevypadá celá tak jako gardové jednotky na přehlídce. Zbytek okopává brambory.... Jinak proti rusům nic nemám a Rusko je krásná země. Doufám, že jsem moc neurazil příznivce našich osvoboditelů.Gibertini 155 Du,polární závěs Gibertini, QARL 3636+, Super Jack V-Box II., Vantage HD 8000, VU+ Solo2, LNB Inverto Black Ultra 0,2db.
|
mog1993
Registrace: 4/2005 Příspěvků: 255 Galerie: mog1993 |
|
|
RE: Moskevská přehlídka live na RT HDUž jste to tu šikovně napsali líp. Dodám jen, že prostě nemám rád stát, který je neslušný. Vím, že si proto putin na zadek nesedne, musím ale dát najevo, že nejsem jako ti trollové, makající pro putina jak mourovatí. |
knawi
|
|
jednoduchokazdy nech si zvoli svoj uhol pohladu na rusov aj americanov...mne osobne je ruska povaha blizsia. my v strede europy niesme pupok sveta a o svetovych dejinach a buducnosti nerozhodujeme a rozhodovat nebudeme...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
|
|
jednoduššejito ještě neznamená, že se budeme chovat jako urvyk, iracionálně nenávidějící ty, co nám neublížili a stejně nesmyslně milující ty, kterým na nás vůbec ale skutečně vůbec nezáleží kromě toho, že by nás chtěli schlamstnout. Už to udělali, vy děláte jakoby nic. |
knawi
|
|
RE: Moskevská přehlídka live na RT HDknawi ja som hubu otvaral aj za minuleho rezimu. Rozdiel je v tom, ze dnes mozes nadavat na politiku, ale musis drzat hubu v robote. Vtedy to bolo opacne. Kvalitativne je clovek vzdy v prde li, pokial si ju otvori na nespravnom mieste. Holt kazdy nebol pomocni delnik a vraj disident, komu posielali peniaze zo zapadu. Slusny stat musi akceptovat nazor svojich obcanov, nie cudzich politikov, potom to sedi.....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
RE: Moskevská přehlídka live na RT HD@lance: dobře píšeš, děkuju ti za to. Není to sranda se s těmi mastodonty hádat ale oni si myslí, že je jich většina a že jsme blbí!Pravdou tedy je, bych potřeboval a měl se věnovat drýmboxu |
knawi
|
|
mog1993bol som v sojuze na stazi a studijnom pobyte v 80-tych rokoch. moskva, tula, leningrad. k ruskej strave som nemal vyhrady, podobna ako v cssr s tym rozdielom ze ku vsetkym chodom podavali aj chlieb a v jedalnicku bolo nadmieru rybiciek. rozdiel bol tiez maly stakan vodky a velky stakan. u nas MALY frtan v rusku MALY stakan 100gramov. u nas VELKY poldeci vodky v rusku VELKY 200gramov vodky...rozdielov by sa dalo najst vela, ruska povaha je mi blizsia ako americka s umelym usmevom. nakoniec v amerike som bol koncom 90-tych rokov a praskove fastfoody mi liezli hore krkom...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
|
|
RE: Moskevská přehlídka live na RT HD@liquere: je-li tomu tak, promiň. Máš pravdu, souhlasím, v práci může být člověk ohrožený, když se postaví proti někomu, často takovému, koho jsem myslel a ty asi taky. Ale jazyk máš ostrý, to sleduju roky. V každém případě, ačkoliv jsem v mnohém nespokojený, nikdy bych nevzpomínal na mizerný komunistický režim a nekoukal s nadějemi na Východ, k "medvědovi na hliněných nohách". |
knawi
|
|
RE: Moskevská přehlídka live na RT HDPánové,popletli jste vše dohromady a k ničemu to není,je to oboustraná propaganda,ten kdo mozek používá si to uvědomuje,proto nechci ,aby mi kterýkoliv politik hustil do hlavy lži,v 89 jsem věřil,že se změní aspoň něco málo,bohužel se vše překrucuje zas,jen z opačné strany,jen kníže blekota je na tom nejhůř-rád by se vrátil až do feudalismu,a to už je pro mě moc daleko!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 924 |
|
|
RE: Moskevská přehlídka live na RT HDbohus: to je právě ono - nikdo tě nenutí navštěvovat práškové fast-foody, můžeš si dobrovolně vybrat stravu restaurační, domácí a nebo ty rychložrádelny za pár baků. Nevybrat si ze všech světových kuchyní a nadávat na Mekáče....huš :-)A ještě k rozdílu US a RU. Já se přiznám bez mučení. Je mi sympatičtější ten "z(nevhodné slovo)ělý" amerikanismus, který se ze svých výdělků podělí na charitu a dobročinnost (viz.Gates,sportovci...), než ten rusko-slovanský všeobjímající dobrosrdečný oligarchismus, který si jen nahrabe a na ty dole sejří (viz.Janukovič a celá Vovkova Parta od rybníka, pardon od jezera). A náš národ si z jednoho takového ještě udělá strážce státní kasy |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
|
|
RE: Moskevská přehlídka live na RT HD@knawi - píšeš velmi trefně, opět můžu podepsat vše cos tu napsal.Já hlavně vůbec nechápu, jak někdo může matlat dohromady hodnocení nějakého režimu a jeho představitelům (třeba putinova režimu) s návštěvou nějakého domorodce někde na vesnici (jeho životem, pohostinností atd...). Mně třeba na slovensku okradli a v holandsku mi dali zadáčo najíst a nechali přespat... a co z toho jako má vyplývat??? To jako fakt myslíte vážně, že když mně na cestách dá nějaký mužik nažrat i se stakanem vodky k tomu a nějaký holanďan mi zabouchne dveře před nosem, že podle toho se pak rozhodnu že půjdu válčit s Putinem proti západu??? Z reakcí některých zde to tak vyznívá !!! V této debatě vůbec nejde o to, který vesničan nebo mentalita je mně sympatičtější, ale o to které hodnoty daný režim reprezentuje! Samozřejmě že mně jako slovanovi, navíc moravákovi, je bližší mentalita obyč. slováka nebo rusáka, než anglána nebo frantíka i s amíkem dohromady, ale hodnoty a styl vlády současných režimů v rusku vs. režimy "kapitalistického západu" mně jasně říkají, kde jsou více respektovány hodnoty, které já osobně považuju za nejpodstatnější... a v současném ani minulém Rusku to rozhodně není a nikdy nebylo !! |
lance
|
|
RE: Moskevská přehlídka live na RT HDA nikdy nebude !!Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
|
|
RE: Moskevská přehlídka live na RT HD@knawi v pohode, mozes verit, ze svoje som povedal aj vtedy.Svinstvo je svinstvo stale, bez ohladu na rezim. Neexistuje spravodlivost nikde. Je to len hra velmoci a krik nepodtstanych malych ludi, ktorí aj ked by vedeli nieco zmenit, su a to v kazdom rezime odstavení prisluhovacmi a obracacmi kabatov. Su to ludia bez chrbtovej kosti, co plavaju vzdy po hladine ako olej na vode ..... urcite mas takych aj vo svojom okoli.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
RE: Moskevská přehlídka live na RT HDKnawi a Lance: jsem s vámi!On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 121 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|