Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Moskevská přehlídka live na RT HD

Pokud jste dnes ráno přepli na RT HD, tak jste mohli zaregistrovat, že moderátor potvrdil přímý přenos Putinovy moskevské přehlídky. Takže to bude skutečně v luxusním HD na pozicích 13E, 19.2E a 28.2E.
K tomu je navíc v provozu i Youtube live stream v kvalitě 720p.
https://www.youtube.com/watch?v=l-WtK5SiZxc

toothpick
Registrace: 11/2014
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 121
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Moskevská přehlídka live na RT HD

@lance: slavjanofilství je mi nejen jako z kadlubu Středoevropanovi ale vůbec i v naštěstí promíšené Evropě zcela cizí, možná bych se s tebou přátelsky přel. Zásadně si ale rozumíme a zvlášť se mi líbí tvůj názor na důležitost hodnot, které se snaží(!) státy a vlády reprezentovat. To máš pravdu, můžu mít sympatie k Západu nebo Severu(já) velké ale oni, protestanti, mě kopnou, pokud se budu chovat jak mi zobák narost.

knawi
Registrace: 3/2007

Saxon - no to je dost, kdes byl tak dlouho? Bojujem tu v oslabení a Ty furt nikde :))

lance
Registrace: 10/2008

@spyko, liquere : takový defétismus mě sejří a je taky nejenom zbytečný ale i milý mocnějším, zvláště agentům té naší drahé velmoci. To je návod, jak se na všechno vykašlat, jsme slabí, vždyť je nás málo atd.
Víte, co mně, pánové a nejen vy, opravdu se re, že jste lidé, ke kterým vzhlížím jako k chytrým odborníkům, sleduju jestli pochopím, co píšete, zlobím se proč tomu nerozumím a vy mně překvapíte naprostou omezeností v problémech důležitějších než jsou zrovna tyhle "paraboly". Pravda ale je, že vás budu stejně hltat.

knawi

to knawi

pěkně napsáno R^

pf09
Registrace: 8/2010

@lance: R^ :)))
@Saxon: díky pane odborníku, v těchto punktech jsme si od začátku rozuměli, že?

knawi

knawi je to tak, aj keby bolo normalnych ludi vela, zmenit nieco mozu len dvomi sposobmi. Demokraticky volbami - nie je momentalne sanca, lebo z tych sra ciek nie je koho volit. Druhu mozno si domyslis, ta je ale dnes neprechodna, este je co kradnut. ;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Knawi,nečteš,děláš rychlé soudy,rusy zrovna v lásce nemám-pro jejich vžitou podřízenost,která mi byla vždy cizí,oni toho Putina prostě potřebují,Čecháčkovstí je na tom ale taky zle,intelektuálové s alpinistickou výbavou jen čekají odkud vítr zavane,normální lid jen drží hubu a čeká kdy se něco málo nasype do jejich kapes,ctím vyjímky,těch je tak titěrné množství,že nejen nic nezmohou,ale jsou překřičení různými vlezdo.....! :O

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

@knawi R^
@liquere, Tvoje smerovanie je kazdemu zrejme, nikto Ti to nebere, ale nemusis mat zakazdym potrebu svoj nazor miestami "tvrdsie" inym vnucovat. Mimochodom usta si mozes otvarat aj v praci, ale musis mat nato, ak si len lahko nahraditelne koliesko do stroja tak mas samozrejme smolu :))) Potom Ti ostava uz len otvarat usta v senku pri pive alebo na internete :laughing: :laughing: :laughing:

Vojenska prehliadka nie je nic ine ako nastroj propagandy, tak sme sa pokochali plechovym cirkusom a mozme sa venovat hokeju :laughing: :laughing: :laughing:

Traky
Registrace: 8/2013

@ traky moje smerovanie neexistuje, takze nemoze byt ani nikomu jasne.Ani ja neberiem nikomu jeho nazor, len ho nesmie prezentovat ako jedinu pravdu. Piate kolecko je dnes nezmysel, vyrazi ta kazdy, ked mu povies nieco co mu nesmakuje a este navyse vie ze mas pravdu. Preto som pisal, ze vtedy si mohol nadavat tak a dnes takto. Logika ostala rovnaka.Urazit sa a pomstit sa. Aleb osi myslis, ze ty si nenajhraditelny pre niekoho? :laughing: :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Zdar synci,kdybych prosel Stalingradem,Koreu,trebas Vietnamem...mohl bych mudrovat,jinak ne.Proto tedy myslim predevsim politicky.Pokud bych tedy mohl nekde hledat koreny ceske pokrivenosti (ci vlezdoperdelismu),pak bych odhadl prave rok 1938 a Mnichov.Tehdy nas hodili pres palubu (prumyslovou a rozvinutou zemi) soudruzi Anglicane a Francouzi,at to bylo jakkoliv slozite - tecka popel.To bylo jednou z pricin (dle meho soudu),aby mohli po valce nastoupit k moci komunisti.Z uvedeneho pohledu jsem rovnez presvedcen i o tom,ze nasi kolaboranti s fasismem ,ci se Stalninem byli papezstejsi,nezli tito "papezove" (a stoji i za popravami v 50desatych letech,mimo bolsevicke poradce Rajciny a spol).Novodoby vlezdoperdelismus se opet projevuje jistou nevyvazenosti a nesoudnosti v sirsich ekonomicko/politickych pohledech.Komunisti ucili na skolach,ze vsechno emericke je spatne,novodobi tvurci dejin,pak zasejc naopak,ze vsechno zavinili bolsevici/soveti/Rusaci...
A zde je jadro pudla cerne/cerne a bile/bile,ale ono to je preci vzdy cernobile.Jakozto stary wehrmachtak,jsem presto blizky nazorove vlne Likera a sam rikam : Rusacy ci Amycy,ano podnikejme s nimi oboustranne vyhodne,ale nebudme z nich jednostranne zaslepeni a priposrani.

hdpe
Registrace: 11/2007

@liquere, ak nemas smerovanie, inak povedane nie si niecim zaujaty, tak by si mal mat snahu o co najvyssiu objektivitu. Tak sa o nu snaz, niekedy to tak neposobi R^ :))) Ale ano, kazdy je nahraditelny, len ta miera nahraditelnosti nie je rovnaka. A prave ti, ktori sa nahradzaju trochu tazsie by si usta otvarat mali, inak z naroda sa skutocne stane len tupe stado ovci s ktorym si kazdy bude robit co sa mu zachce R^

Traky

To si dobre napisal. Bohuzial dne je to v prvom rade strach o robotu, preto kazdy radsej prehltne,sklopi hlavu a cusi. Je mozne, ze niekedy to vyznie ako keby som pisal v jednom smere, ale mozno je to tym, ze sam odpovedam 3-4 ludom, to beriem.
Hdpe spravne vniesol do debaty svoj vyrecny humor ;) vzdy ma pobavi R^ Chlapi hokej ide do tuheho, len goly nechce mikto davat... :laughing:

liquere

@liquere: opakuju, že tě chápu, jen opět znovu nesouhlasím s tou relativizací: je to stejné, tady jako jinde, teď jako jindy nebo logika zůstává stejná. Není to stejné, v době, kterou považuješ za srovnatelnou tě mohli pro nic zavřít, v generaci tvých rodičů i popravit. A taky to dělali a teď se zlobí, že se zkreslují dějiny když se o tom mluví, že je to propaganda. Každý nezastává způsoby urazit se a pomstít, možná chudák zeman. Každý, i velký národ netouží být velmocí, když má rozumné občany. A ten národ, který chce být velmocenský, přestože jím už být nemůže, je podivný, bohužel i nebezpečný jako každá anomálie. Británie a Francie svůj ústup z velkých říší přežily a mají svůj značný respekt dál. Rusové?
@spyko: čtu možná víc než ty, neměj obavy. Podle Václava Černého, autora výrazu "čecháček" jsou jeho nositelé právě lidé, kterým vyhovuje mrtvolný a neriskantní klid v naší nevětrané zap rděné kotlině, neotevřené, spíš zabedněné, vnějším vlivům, které by nás posunuly kvalitativně dál a výš. Prostě všechno malé ale naše.

knawi

@knawi - logika veci, nie prevedenie veci.50-roky boli katastrofa suhlas,ale potom uz neskorsie, zomriet v Korei,Afganistane alebo Vietname, kto tam hajil ludske prava a slobodu? ;)
Teraz sa nebavime o ofiko verzii, preco tam isli jedni alebo druhí.

liquere

Knawi

Jesti otevřeš jen jedno okno,taky nevyvětráš,naše zoufalství je v tom,že máme dost chytrých lidí,jenže do vedení státu se dostávají vychytralci,patolízalové a zloději-slušný člověk tam nechce nebo ho utopí,politika ode zdi ke zdi,u mně se možná projevuje moc velké socíal.cítění,ikdyž ho nepotřebuji,pozůstatek 40let hornictví,ale věř mi (nevhodné slovo)ů už mám plnou pr... od 74 teho,rozvádět to nemusím! :8)

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

spyko

Věřím ti a skutečné sociální citění není nikdy moc velké, to je dobrá vlastnost a buď rád.

knawi

čítať tie vaše

ekonomické drísty,no fuj. rusko za komančov nemalo nič, majú teraz. a čo u nás? za komančov sme mali, teraz nemáme.
niečo predsa ešte máme. dlhy a veľa tunelov. to sa už rozkradnúť nedá.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

oneeeee

Jo, to se dalo od tebe čekat, spi dál.

knawi

Lance: moc práce...
Dnes jsem napriklad dělal referát z vojenské přehlídky na Rudém náměstí. V pondělí mě soudružka učitelka určitě vyvolá...
Taky se dnes jela přece úvodní týmová časovka, Saxo byli druzí, ale ztráta Bjarne Riiseho bude znát, mám obavy, že ten Rusák to tam celé roz.rdá...
v pondělí a úterý jedu na Šumavu na nějaké kilometry...

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

hdpe

Hokej stoji za figu, esteze na CT2 je vudce..... :)))

liquere

@oneeeee, ak mam byt uprimny uz som ani nechcel reagovat, ale na ten Tvoj pohlad musim. Neviem naco narazas, ak na verejny dlh tak ver, ze je to vysledok vladnutia za cele tie roky, mimochodom jeho raketovy nastup smerom nahor ma na svedomi SMER, s. r. o. To, ze sa mnoho veci rozpredalo a rozkradlo maju na svedomi samotni slovaci, lebo si volili a volia tych, ktorym o nic ine ako obohatenie nejde. Cela slovenska politika je o dennodennych kauzach spojenych najma s korupciou, klientelizmom a rozkradanym. A ver, ze je to deditstvo doby minulej, ako mentalne pozostatky v nazoroch tak aj to, ze mnohe veci dnes maju v rukach ti isti, ktori ich mali v rukach aj v dobe komancov.

Na druhej strane sa ale pozri ako Slovensko vyzera, kolko veci sa postavilo, ze to uz neposobi ako zasedivena pastvina, mesta aj dediny su upravene, cesty sa stavaju aj ked predrazene a pomaly, ale stavaju, ludia si prerabaju byty, stavaju a upravuju domy, mame relativne mlady vozovy park aj oproti nasim susedom, kazda domacnost je vybavena vselicim moznym a tak dalej. Ten kto maka a uvazuje sa ma dobre, tak ako nikdy predtym. Ak niekto len spomina na "stare casy" a dnes nadava na vsetko dookola tak je to vacsinou niekto, kto je neschopny a nestihol sa prisposobit a pochopit, ze nalety pecenych holubov rovno do ust sa nekonaju asi nikde vo svete. Su oblasti kde je to s pracou problematicke, ale cesty su volne a statisice slovakov pracuje v zahranici, mnohi sa vracaju a za zarobene stavaju a buduju, prispievaju svojim kuskom.

Osobne mi na Slovensku vadi momentalna politika a to, ze v mnohych segmentoch spolocnosti (sudy, zdravotnictvo, statna sprava a pod.) stoji cas a stale tam prehniva to, co bolo typicke pre dobu minulu (nizka efektivita, burania, korupcia, zabetonovanost..), ale inak Slovensko urobilo velke kroky vpred najma od zaciatku milenia. Sme blizsie civilizacii. Nechapem, ze to nevidis.

Traky

zle si to pochopil. škoda no. ale nejdem to tu rozpisovať.nemá to cenu.

oneeeee

ale ja ti odpoviem

ano vela sa postavilo, bohuzial ziadne najomne byty pre mladych, ale obchodne centra a kancelarske sklenene veze.Vozovy park, no skus si zistit kolko percent prihlasenych aut je firemnych a kolko sukromnych. Niektore dediny s zveladili a niektore opacne, osobne poznam par na zitnom ostrove, kde volakedy boli ulice,vlakova stanica, zastavky pekne natrete a plne kvetov, teraz je vsetko osarpane a zhumplovane.
Ale na druhej strane sa v satelitnych oblastiach velkych miest rozrasta vystavba rodinnych domov, ale ! Samozrejme nikoho nezaujimalo ake dopravne napojenie tam existuje, takze su dennodenne zapchy rano a poobede.Developer ma zarobene a vy sa trapte ako chcete.....neber to zase ako kontru, len moju skusenost ked si pisal, ze vsetko je ligotave. ;)

liquere

ušetril si mi písanie

oneeeee

Ved nikto netvrdi, zeby nemohlo byt aj lepsie, ale dakujme, ze nie je horsie :))) V 90-tych rokoch nam realne hrozilo, ze padneme na uroven balkanu, mozno este nizsie. Teraz pomaly dobiehame Cesko, v niektorych parametroch sme uz vyrovnany. Ak si niekto myslel, ze ako nam podaktori po revolucii tvrdili, ze za par rokov dobehneme Svajciarsko tak to bol samozrejme nezmysel. Realne Svajciarsko ani Rakusko nedobehneme nikdy, to by nam museli ist naproti, ale nie je to az take tragicke, najma vzhladom nato aka sme mala krajina, bez prirodnych zdrojov (okrem vody a samotnej prirody), vzhladom na vysoke percento mensin, vzhladom na minulost. Mohlo to byt horsie..

A ak mate pani depku zo slovenskeho hokeja, tak to viem pochopit, ale otvorene snad nikto necakal viac, SK hokej stagnuje, to by musel byt zazrak, aby sme sa posunuli. Teraz mozme podporit Cesko, oni to mozu zvladnut, aj ked ani pri Cesku to na medailu nevidim :laughing: :laughing: :laughing:

Traky
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 121

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra