![]() |
|
Doporučte satelityDobrý den,Momentálně rozvádím po domě DVB-T a i když asi zrušíme FreeSat/Skylink karty, uvažuji, že bych stále nechal aktivní satelitní rozvody. Momentálně máme jen jednu TV se SAT receiverem zapojeno přes DiSEqC na dvě paraboly a každá má jeden single LNB. Jedna je na Astra 1 a druhá na Astra 3A. Uvažuji jeden talíř sundat a využít nový slučovač T+4S, přidat k němu LNB Quad Monoblock, tak by až na 4 svodech mohl být i příjem SAT, pravděpodobně jen free kanálů. Trochu se bojím ale té fixní funkce Monoblock na družice Astra 1 + Astra 3A. Když nám běží DVB-T, které případné další družice by mohli být zajímavé pro příjem v domácnosti, kde nebudeme platit žádnou kartu a navíc kromě angličtiny se moc nerozumí jiným jazykům? Děkuji Mav |
Mav71
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 36 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: Doporučte satelityDíky za rady. To je přesně co jsem potřeboval. Vypadá to na 28E tedy. Akorát ty dva malý talíře (cca 60 cm) můžu vyhodit z kombinace SkyLink/FreeSat-Thor. Nastavování DiSEqC byl pro mne začátečníka horor a o motoru je to samej dotaz na fóru. Pořídil jsem slučovač s rozbočovačem 1T+4S/4OUT a LNB QUAD, tak jsem připravený na pokrytí 4 pokojů DVB-T + jedna družice a nechám to tak být. Obávám se, že při tom DVB-T už po SAT neštěkne ani pes. Zkusím i tak tu 28E z balkonu směřujícího na jiho-jihozápad (1 hodina), kde je konzola. Když něco nepůjde, tak namířím na 19,2E a půjdu se podívat, co stojí talíře 100 cm, s tím, že bych ho musel dát na už nevyužívaný stožár po CB, který je na hřebeni střechy. |
Mav71
![]() |
|
RE: Doporučte satelityDíky za rady. To je přesně co jsem potřeboval. Vypadá to na 28E tedy. Akorát ty dva malý talíře (cca 60 cm) můžu vyhodit z kombinace SkyLink/FreeSat-Thor. Nastavování DiSEqC byl pro mne začátečníka horor a o motoru je to samej dotaz na fóru. Pořídil jsem slučovač s rozbočovačem 1T+4S/4OUT a LNB QUAD, tak jsem připravený na pokrytí 4 pokojů DVB-T + jedna družice a nechám to tak být. Obávám se, že při tom DVB-T už po SAT neštěkne ani pes. Zkusím i tak tu 28E z balkonu směřujícího na jiho-jihozápad (1 hodina), kde je konzola. Když něco nepůjde, tak namířím na 19,2E a půjdu se podívat, co stojí talíře 100 cm, s tím, že bych ho musel dát na už nevyužívaný stožár po CB, který je na hřebeni střechy. |
Mav71
![]() |
|
užij sity cizí esdéčka fakt, ale ušetříš pár piv měsíčně![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |