![]() |
|
FIN - CZE kde je nejblíž onlineJen pro info koukám na hokej a všiml jsem si že pokud si Pustím STV 1 HD je asi o dvě vteřiny napřed oproti čt sport na skylinkuna švícarech SRF zwei je zpožděný asi o 4 vteřiny proti čt ![]() jinak zatím pěkný hokej jen mne překvapila STV 1HD ![]() Amiko mini combo
|
AB DSR-322
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 532 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
toothpickjá jsem rád,že se jako národy nesnášenlivé vzdalujeme,doufám,že to nebude dalších 5 tisíc let,sami si za to můžou,že se nechtějí integrovat a jen cizopasí na silnějších ,asi jim to vyhovuje žít na dávkách od narození,až do důchodu![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: FIN - CZE kde je nejblíž onlineto saxon:prečo sa nemohlo hrať od 12:00, 15:00, 18:00, 21:00. Doteraz to vždy šlo. A nenarážam na nás, ale práve vy, česi ste nešli na ten výborný zápas RUS-SWE, lebo ste hrali o jednu tretinu neskôr. Vždy, ked sa hrali štvrťfinále na MS alebo OH, tak som si bral dovolenku, aby som pozrel v klude všetky zápasy, iba teraz iný, ešte väčší chytrák než ja vymyslel takúto ...určite nevhodné slovo... |
ozzy2
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 203 |
![]() |
|
ozzy2Ostrava poloprázdná,nikdo asi nepočítal,že slováci pojedou tak brzy domů,co už![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: FIN - CZE kde je nejblíž onlinePod vedením toho "nášho" trénera to nemohlo ani inak dopadnúť![]() |
ozzy2
![]() |
|
ozzy2nebudem to svádět na trenéry,je to v hráčích,trenér s nimi není na ledě a nepotí se,prostě vám to letos nevyšlo,nakonec my můžem letět v neděli s kanadou,je to jen hra![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
nebo vsobotu![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: FIN - CZE kde je nejblíž onlinepierrepetr:to je na debatu pri pive, alebo fajnej bošáckej... Mne skrátka nešli do hlavy tie začiatky zápasov. Dva najzaujímavejšie sa hrali skoro v rovnakom čase a ver, že ten RUS-SWE bol naozaj skvelý. Pri poloprázdnom hladisku. |
ozzy2
![]() |
|
RE: FIN - CZE kde je nejblíž onlineJo, ve 12hod by bylo určitě nabito... To by museli hrát cikáni a vstup být zadarmo....![]() On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: FIN - CZE kde je nejblíž onlinelen tak dalej až do FINALE :D |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
ozzy2Kapacita pro ms je max. 8812 ,na Švédsko - Rusko bylo 7248.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: FIN - CZE kde je nejblíž onlineJakou ma pracovni dobu soudruh, kdyz si mysli, ze by bylo pres tyden ve 12 narvano .......vzdyt je kapitalizmus, ne ?![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: FIN - CZE kde je nejblíž onlineZa socanu by se udelala kulturni akce na hokej, ale ted se to neda, tenhle system by skolabolval pod kulturou.....![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
ozzy2RUS-SWE byl super,viděl jsem bohužel poslední třetinu![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |