, sekce: Programy na orbitu |
|
FIN - CZE kde je nejblíž onlineJen pro info koukám na hokej a všiml jsem si že pokud si Pustím STV 1 HD je asi o dvě vteřiny napřed oproti čt sport na skylinkuna švícarech SRF zwei je zpožděný asi o 4 vteřiny proti čt jinak zatím pěkný hokej jen mne překvapila STV 1HD Amiko mini combo
|
AB DSR-322
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 532 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
|
|
toothpickjá jsem rád,že se jako národy nesnášenlivé vzdalujeme,doufám,že to nebude dalších 5 tisíc let,sami si za to můžou,že se nechtějí integrovat a jen cizopasí na silnějších ,asi jim to vyhovuje žít na dávkách od narození,až do důchodu |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 592 |
|
|
RE: FIN - CZE kde je nejblíž onlineto saxon:prečo sa nemohlo hrať od 12:00, 15:00, 18:00, 21:00. Doteraz to vždy šlo. A nenarážam na nás, ale práve vy, česi ste nešli na ten výborný zápas RUS-SWE, lebo ste hrali o jednu tretinu neskôr. Vždy, ked sa hrali štvrťfinále na MS alebo OH, tak som si bral dovolenku, aby som pozrel v klude všetky zápasy, iba teraz iný, ešte väčší chytrák než ja vymyslel takúto ...určite nevhodné slovo... |
ozzy2
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 203 |
|
|
ozzy2Ostrava poloprázdná,nikdo asi nepočítal,že slováci pojedou tak brzy domů,co už |
pierrepetr
|
|
RE: FIN - CZE kde je nejblíž onlinePod vedením toho "nášho" trénera to nemohlo ani inak dopadnúť |
ozzy2
|
|
ozzy2nebudem to svádět na trenéry,je to v hráčích,trenér s nimi není na ledě a nepotí se,prostě vám to letos nevyšlo,nakonec my můžem letět v neděli s kanadou,je to jen hra |
pierrepetr
|
|
nebo vsobotu |
pierrepetr
|
|
RE: FIN - CZE kde je nejblíž onlinepierrepetr:to je na debatu pri pive, alebo fajnej bošáckej... Mne skrátka nešli do hlavy tie začiatky zápasov. Dva najzaujímavejšie sa hrali skoro v rovnakom čase a ver, že ten RUS-SWE bol naozaj skvelý. Pri poloprázdnom hladisku. |
ozzy2
|
|
RE: FIN - CZE kde je nejblíž onlineJo, ve 12hod by bylo určitě nabito... To by museli hrát cikáni a vstup být zadarmo....On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: FIN - CZE kde je nejblíž onlinelen tak dalej až do FINALE :D |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
|
|
ozzy2Kapacita pro ms je max. 8812 ,na Švédsko - Rusko bylo 7248.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
|
|
RE: FIN - CZE kde je nejblíž onlineJakou ma pracovni dobu soudruh, kdyz si mysli, ze by bylo pres tyden ve 12 narvano .......vzdyt je kapitalizmus, ne ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
RE: FIN - CZE kde je nejblíž onlineZa socanu by se udelala kulturni akce na hokej, ale ted se to neda, tenhle system by skolabolval pod kulturou.....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
ozzy2RUS-SWE byl super,viděl jsem bohužel poslední třetinu |
pierrepetr
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|