![]() |
|
barandov plus SDuž vám jde barandov plus SD? |
petra
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 4 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 90 | |
![]() |
|
Zprávičkyhttps://www.parabola.cz/zpravicky/24058/skylink-otevrel-barrandov-plus-v-sd/![]() |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
kokunpodívej se na datum vložení dotazu, sám jsi to sem vložil hodinu po zveřejnění članku ...![]() |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
tomprjak tomu mám rozumět? To chceš říct, že jsem tu dal 2 stejné odkazy?![]() |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
RE: barandov plus SDMoje info o spusteni Barrandov Plus SD je ještě minimalne o dve hodiny drive nez byla zverejnena zprávička zde.![]() |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 670 |
![]() |
|
kvalita signalu je na 0%Ahoj potrebuji prosim poradit zdrzuji se v nemecku a mam gady satelit ktery pred cca mesicem fungoval na ceske i nemecke kanaly vymenil jsem setobox a kartu a mam uroven signalu na 88 - 90% ale kvalita je stale na 0% predtim byla karta ze slovenska ted je ceska nevim jestli to na to muze mit vliv obnovil jsem uz i tovarni nastaveni na settopboxu ale stale nic znacka settopboxu mascom mc 1110cr- cl dekuji za radu uz jsem bezradny a nevim |
Michi
Registrace: 6/2015 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
RE: barandov plus SDMichi, tim ze si dal tovarko, tak si si vymazal nektery TP ulozeny v tabulce TP pod jednotlivyma druzicema pozice 23,5E a 19,2E a navíc si si vynuloval nastaveni diseqc rezimu pro obe druzice. Jaky LNB konvertor mas na parabole monoblock nebo jednotlive LNB konvertory s prepinacem diseqc. Standartne se nastavuje pro druzice Astra 19,2E diseqc A a Astra 23,5E diseqc B. Nekdy se alenastavuje opacne, zalezi na typu monoblocku(Inverto Black PRO) nebo zapojeni v diseqc prepinaci. Nastavuje se to v polozce instalace a Antena, kde vyberes prislusne druzice a zadas povel diseqc a pak vse ulozis. Pak manual vyhladavani a Astra 23,5E a najdes v tabulce kmitoctu 12525/V 27500 3/4 a potvrdíš a pokud se ti ukaze signal a kvalita a proladis to a budes tam mit CT1, CT2, PRIMA, CT24 atd. tak to ulozis a pak staci rucne zadavat parametry TP pro Skylink a vždy proladit a ulozit. Parametry TP v DVB-S najdes zde nebo na webu Skylinku nebo na Flysat.com pod satelite list a ASTRA 3B. Upozornuju te ale, ze tento prijimac ti bude na dve věci pristi rok v cervenci, kdy ukocuje Ceska televize SD vysilani a pak budou nasledovat postupne další koncem roku 2016. Pokud budes dal využívat satelitni prijem Skylinku je zapotřebí si pak obstarat HD prijimac protože zakladni programy budou dostupne uz v HD verzi, které jsou dostupne na TP v norme DVB-S2/8PSK. Navod jak naladit tento prijimac je i myslim na strankach Mascom.cz. |
HYPER
![]() |
|
Michinepleť hrušky s jabkama,karta pouze dekoduje a se signálem nemá nic společného,i bez karty ti musí ukazovat qualitu,tedy podle toho co píšeš usuzuji příjem ze dvou družic,v menu musíš ke každé družici,astra 23.5 a astra 19.2 přiřadit disecs 1,nebo2 a u druhé opačně,zkus,máš jen dvě možnosti,potom se bude řešit karta,kdyby to nenaběhlo![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
HYPERhoníme se současně![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
pokudjedeš bez disec nastavení,alespoň němci by mohli chodit![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
Kvalita signalu je na 0%Panove moc by jsem vam chtel podekovat dal jsem to dohromady a uz vsechno jde sice nevim jak ale mam to dik moc |
Michi
Registrace: 6/2015 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
to je jedno,až to budeš příště potřebovat,tak ti to zase někdo napíše![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
Michirado se stalo a jsem rad, ze si to dal dohromady a slape to.![]() ![]() |
HYPER
![]() |
|
HYPERno není to hezký,někomu pomoci a on nakonec poděkuje,nebo se alespoň ozve?,tak to má vypadat nejen tady,ale i jinde v životě![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: barandov plus SDpetre, to mas pravdu. Tak to ma byt. Vetsinou se totiž uz tazajici neozve. |
HYPER
![]() |
|
HYPERasi je taková doba a my žijem stále jinde![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 90 | |
![]() |
|
![]() |