![]() |
|
LG TV =zapomíná= předvolby ČTDobrý den,Poslední cca 2 týdny se potýkám se zvláštním problémem - TV zapomíná nastavené kanály ČT. Mám LG 42LS570S + ČT kartu (provozuje Skylink). ČT HD (ČT1 HD, ČT2 HD, ČT Sport HD) kanály na 23,5E 12,363/V po uložení fungují normálně. Druhý den však mizí a musím je znovu manuálně přidat. Kanály jsem měl naladěné nevím jak dlouho, ale nikdy jsem s tím problém neměl. Děje se tak jenom s tímto transpondérem, všechny ostatní jsou v pořádku. Setkal jste se s tím někdo? Kde by mohl být problém? |
jiricekc
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 28 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
@pierrepetrOmluvu příjmám![]() Ano, koupil jsem si hybrid, ze všech uvedených důvodů - jedno mávátko, smart funkce, Netflix, propojení s NASem v síti. Jako to jsou imho dost dobré důvody. Navíc ja potřebuju jenom DVB-S/S2, ale takovou TV jsem neviděl. Vždy je tam minimálně ještě DVB-T, ale většinou i C. Na to moje koukání na TV 30 min. za 14 dní (ano, tak málo) to fakt stačí. HLAVNĚ: mám teď JEDEN ovladač a ne PĚT! A ta spokojenost něžné polovičky - mír, klid, pohoda. Pokud je však zapomínání kanálů fíčura LG, pak mi to vadí a proto se ptám, který výrobce je dnes na š(nevhodné slovo). To jsem se stále nedozvěděl. |
jiricekc
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: LG TV =zapomíná= předvolby ČTTu volbu najdeš po továrku při prvotní instalaci S kanálů.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: LG TV =zapomíná= předvolby ČTA je to bohužel u této značky běžné. Stejně jako nemožnost mazat kanály, ale to umí málokterá. Nepochopitelné. Nic to ale nemění na tom, že pokud vybereš tu správnou, tak se nemusíš nechat urážet od jednoduché gramodesky, když ti funkce a komfort tohoto řešení naprosto dostačují, či naopak ještě vyhovují více než s ext. hw.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
tomíčku123 OT:už jsem myslel,že konečně nebudeš rejpat a urážet,ale opět jsem se nemýlil,ty si to prostě neumíš odpustit,snaž se občas na moje demen.tn.í reakce,jak píšeš ,nereagovat,já se snažím o totéž již delší dobu k tvým nesmyslům,myslím,že není třeba být v kompotu každou chvíli,měj se a nezapomeň si zase rejpnout![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |