![]() |
|
Technisat Technistar S2 nebo GoSAT GS 7056 HDico a proč koupit.dík bežny uživatel na HD |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
@satákno práve. ty poznáš gosat a dolfino oba dva, takže môže zrejme porovnať. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
@Dagy2no Technistar S2 mají rodiče ale jen na 82cm LCD Sharp.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
infoSaťak1 - kolego ta TV plazma Panas PX80E HD, je to co Japonci v té době "VIP" TV udělali s V-REAL XX generace obraz procesorem a dodnes jí horko-těžko něco stačí ( p. Kuro ) ? ? ? |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
DofinoKolego, Technisaty HD mají předvobu User 1 - 8. a tam to co chceš mít mimo Dis. 1 - 4., zadáš pro motor, pozicioner do např. FAV č. 2. - tím je vyřešíno. No a po pravdě: Comag HD SL 100 PVR CI, to zvládá super "IA", ale obrazově je to "B".![]() ![]() |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S2 nebo GoSAT GS 7056...Zdravím,Tak jsem si koupil Technisat S2 Par dotazů. Přijde mi to složitější oproti Humaxu ale zvyknu si. Co nechapu asi tak vysílaji 4:3 pořad ale přepnu na jinou stanici a obraz jede ořezan na 4:3 a postranach černy pruhy... musím ručne upravovat... HD programy maji cca od 3-7 MB jak ktery a kolisa i v řádech MB SD programy mají cca od 2-5 MB a to same Sice nemam tv ve Full HD ale jen ready ale obraz jsem čekal lepší asi to je o malo ostřejší ale nevím na co se třeba zameřit koukam na kraje obličejů (tvář vs. pozadí, oči apod) ale nepřijde mi velky rozdíl mezi SD a HD. V nastavení jsem upravil obraz na 1070i ze 720p. a změna měřítka na optimalní 16:9, format obrazu 16:9. Dále tlačítko SFI ukáže EPG ale nemam tam všechny programy jako třeba slovaky STV,JOJ jen Markyza tam je.... porádí někdo kdo zna Technisat S2 předem dík popř. se ještě zeptam když na něco příjdu :) |
tompr
![]() |
|
jistějsi připojen přes HDMi? technisati patří k lepším obrazově![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S2 nebo GoSAT GS 7056...Nastavení obrazu mám takto. Formát obrazu 16:9, změna měřítka originál, rozlišení HDMI auto. Pro zobrazení programů v EPG je třeba nastavit programový deník v menu nastavení. Tam se nastaví které programy se budou načítat. Cesta je: Menu - Nastavení - Programový deník. Tam vyberete položku TV stanice a nastavíte příznak u požadovaných stanic. |
ozzy 2
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 138 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S2 nebo GoSAT GS 7056...Ale paměť pro v noci načítané EPG samozřejmě není neomezená. Takže se může stát, že při zařazení velkého počtu programů do seznamu nemusí být EPG kompletní u všech vybraných na celých 7 dní, u některých nemusí být vůbec a zobrazí se až při přepnutí na takovýto program.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S2 nebo GoSAT GS 7056...ozzy 2:Jo to bylo tím že jsem tam neměl nastaveny EPG u těch ostatních programů ted už ok. K nastavení obrazu, rozlišení HDMI máš auto to je 720p není lepší mít 1080i když to dá kabel HDMI ale tv není Full HD takže ono je to asi jedno....změnu nepozoruji. Mám "jen" 34 programů nemam placené programy. Takže to musí zvládat pamet na EPG. Zeptám se když je vysílan program v 4:3 (zjistím v EPG) tak to nejde nastavit aby se to samo roztahlo na 16:9 (aby tam nebyly ty pruhy) musím ručně na tv "úplný 4:3" |
tompr
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S2 nebo GoSAT GS 7056...CES já to tam myslel spíše z pohledu normálního uživatele,samozřejmě že vím jak tam toto nastavit :). Technisaty mají v moji sbírce výrazné zastoupení a troufám si říct, že jsem s nimi vyzkoušel ledacos . |
Dolfino
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S2 nebo GoSAT GS 7056...Dá se nastavit u Technisatu S2 aby se po zapnutí tv automaticky zapnul satelit na tom HDMI 1 a začala běžet tv a ne zrnění a pak ručně přepínat na tv na HDMI 1.tv mám Panasonic plazmuTH-37PX80EA Přes scart to tam vždy naběhlo AV2 a bežel hned program, pry to jde někde v tv nastavit, ale co jsem koukal nikde to nevidím... a program ktery vysíla v 4:3 se mi zobrazuje ořezan a musím ručně dat úplný 4:3 aby pruhy zmizely. Nejde i toto nejak ošetřit? dík |
tompr
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S2 nebo GoSAT GS 7056...V nastavení obrazu je určitě několik voleb: pokud je tam originál, tak je 4:3 s pruhama, dále se dá nastavit (nevím přesně označení) asi optimální nebo roztažené ... dle libosti.Pomocí HDMI Technilink lze v Technisatu nastavit zapínání přímo na vstupu HDMI. Popř. každá TV Panasonic jde pomocí servisního menu nastavit požadovaný vstup při zapnutí (je potřeba vyhledat na fórech vstup do servisního menu). |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |