![]() |
|
eurovison song conteestPoprosim na live link teraz na finale,,vdaka. |
ruhros
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 295 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
VortiTo mi tedy vysvětli, jak to že není popová hudba o kvalitě a jiná ano.Já tedy znám plno umělců, popíkařů o jejichž tvorbě si myslim že kvalitní je. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: eurovison song conteestTo já v podstatě žádné takové neznám. Tedy myslím popové umělce, kteří dělají kvalitní hudbu. Třeba populární retro kapely jako jsou Depešáci, které prověřil proud času, jsou mi sice dejme tomu sympatické... ale nechávají mě naprosto v klidu. Když slyším Haydna nebo Mozarta, tak šílím.![]() |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: eurovison song conteestDíky za vysvětlení...Ona je kvalita vůbec pojem relativní, diváci stanice Šlágr jsou taky přesvědčeni o kvalitě jejich produkce. Já byl taky nadšen při posledním popíkovém koncertu v Praze, kde vystupoval Lionel Richie se svou kapelou. Pěknou neděli. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
eurovison song conteestJedinné co můžu napsat metal is foreverUclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: eurovison song conteestJo, diváci se ptají proč ČT ART vůbec vysílá Eurovision. Ale už se neptají, proč ČT ART nevysílá žádné opery. Nebo jenom hodně výjimečně. |
toothpick
![]() |
|
RE: eurovison song conteest@kanon69:![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: eurovison song conteest@toothpick -přečti si všechny své příspěvky o tomhle hudebním nesmyslu, které se učinil v průběhu několika dní, a pak o sobě začni přemýšlet (mimochodem, musíš být velmi zlý člověk)@kanon69 -souhlas @admin -zastavte už přihlouplou propagandu ala toothpick, který zde na fóru může psát snad už vše, viz. 22.05.2015, 14:12.34 Čím tupější je oko, tím dále sahá dobro!
|
Paulus
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
RE: eurovison song conteestNic není hrubé, tvrdé, vzteklé dost,aby to hudba nedovedla změnit. Člověk, co nemá v sobě milost hudby, jehož se netkne soulad krásných tónů, je schopen zradit, vraždit, krást a plenit a jeho duch je ztemnělý jak noc, podsvětí černé vládne jeho touhám. (William Shakespeare, 1598) |
toothpick
![]() |
|
RE: eurovison song conteesttak tohkle je snad vlakno intelektualu, nebo snad pracujuci inteligence?![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
likernie, je to zrejme vlakno len tak. kazdy si napise co chce...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: eurovison song conteestCo s tím, ve šroubárně!? |
toothpick
![]() |
|
radsejpridaj niejaku mini videosekvenciu na youtube dnomitrove...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: eurovison song conteestProuza: Zejtra se začne s opakováním literatury a ty koupíš knížku.Skopec: Co? Co koupím? Vy jste se... To je šílenec! Zase vyhazovat peníze. Koupit knížku? Na co? Tu si půjčíme od nějakýho školního dítěte. |
toothpick
![]() |
|
RE: eurovison song conteestYoutube je pakaz, truetube tv je cool!![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
opravatrutube tvTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
![]() |