![]() |
|
freeSAT nebo Skylink?Mám Skylink, platím kombi + next kartu cca 500 Kč měsíčně. Teď mi přibližně to samé vnucuje freeSAT za 299 Kč měsíčně. Otázka zní vzít, či nevzít? Jaké máte zkušenosti s freeSATem? |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
freesatzdravim Freesat nebrat. podivej se na skladbu balicku medium. k cemu cloveku jsou madarské kanaly atd. ja je mě a rekli mě pri aktivaci ze mam na 2 mes HBO,PLUS,FILMBOXPACK zdarma. misto 299kc me prisla faktura na 1240kc. Jsem u Skylinku a mam klid. ja Freesatu neverim. |
myšáček67
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
rodraJen taková rýpavá otázka. Zkusil jsi si to porovnat sám nebo jsi rovnou zde založil vlákno a zeptal jsi se?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: freeSAT nebo Skylink?zítra je na konkur.webu rozhovor s UPC. Možná se dozvíš novinky.jinak FreeSat nemá ČT4 sport v HD. Pokud jsi na sport, tak na to pozor. Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
RE: freeSAT nebo Skylink?Digi tv jednoznačná volba. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
freeSAT nebo Skylink?Zostaň tam kde si a nepodpisuj žiadne zradné zmluvy--teraz si voľný ako vták--zaplatíš kedy chceš a čo chceš.![]() |
atr2009
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 522 |
![]() |
|
Skylink + Digi SKPodle mého názoru je nej mít Skylink + Digi SK (ale jen kvůli sportu) ... pokud se bavíme o CZ/SK platformách.T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 218 |
![]() |
|
free skylinkU skylinku si zaplatim jen za to co chci a kdy chci a je vše moje.TO JE HLAVNI A DULEZITE!![]() ![]() ![]() |
Kolek
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 112 |
![]() |
|
najlepsiaskusenost, je vlastna skusenost rodra. vyskusaj. moja malickost v priebehu rokov vyskusala snad vsetky cs sat. platformy. nech uz ma skylink akekolvek meno, mne tato platforma vyhovuje najviac. vyuzivam sluzby skylinku vtedy, ked ich potrebujem...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: freeSAT nebo Skylink?Ja mám free sat a Mágio, pozerám len šport. Výhodou Free sat je to že ti idú maďarské Sport 1 HD, 2, Sport Klub a Sport M. A Nova Sport v HD. Inak Free sat nestojí za veľa. Momentálne pre športovcov sa javí vhodná dvojkombinácia Mágio a asi Sky link.Ten má CT sport a v HD. Závisí čo chceš pozerať a no akom prijímači, či vlastnom alebo ten čo Ti dá poskytovateľ |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 561 |
![]() |
|
RE: freeSAT nebo Skylink?Ja by som ostal pri skylinku, nikto ti neponúkne toľko hd programov.Zaplatíš balíky ako chceš a ak môžem poradiť, zober ešte 1 nextku,,s niekým sa podeľ, využi nejakú akciu na jeseň, čo každý rok ponúkajú a pri takejto kombinácií to výjde na 1 kartu mesačne ozaj super cena.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 323 |
![]() |
|
rodrarodra ta nabídka určitě není stejná, špatně si poslouchal. U freesatu je daleko slabší. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: freeSAT nebo Skylink?masto: Skylink má také Nova sport HD. A pozor maďarský Sport1 HD je odlišný od českého Sport1 HD o který je na satu zájem. Ukázka dnešního programu Sport 1 cz a Sport1 hu http://my.jetscreenshot.com/12990/20150526-uixf-40kb.jpg |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 967 |
![]() |
|
RE: freeSAT nebo Skylink?z bláta do louže,to si nevybereš, nejlíp nikoho.DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
freeSAT nebo Skylink?Skylink určitě ne![]() ![]() ![]() ![]() |
kuchta
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
RE: freeSAT nebo Skylink?Já si vyzkoušel Digi cz, Freesat cz a skončil jsem u Skylinku. V ČR zatím není sat. platforma z lepší výběrem tv stanic . Neberu v úvahu poplatky ty jsou pro mě druhořadý. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 967 |
![]() |
|
RE: freeSAT nebo Skylink?jednoznačně Skylink, jsem svým pánem, nemám žádnou smlouvu a vše je moje, co si zaplatím mě hraje, Programová nabídka je jednoznačně nejlepší ze sat platforem co u nás jsou. Já sám mám ke kartě ještě 2 next a platím balík multi hd máme to s rodiči na půl. A vyjde to na slušnou cenu. |
cariada
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 1 166 |
![]() |
|
RE: freeSAT nebo Skylink?Určitě Skylink.Je to platforma pro kulturní středoevropany.Frísat je určen pro Balkán![]() |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 858 |
![]() |
|
RE: freeSAT nebo Skylink?Hlavně tady nevytahujte, že u HDček je Frísatu oproti Skylinku dvojnásobný datový tok, jinak je tady ihned Joscer s tou historkou o Travel Channel... |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 292 |
![]() |
|
RE: freeSAT nebo Skylink?Od Freesatu co nejdále, pěkně velkým obloukem je mu vyhnout. |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
RE: freeSAT nebo Skylink?ber skylink, jako jediný nabízí hd programy, což se ti hodí pokud čumíš na sport, (sport 2hd, čt sport hd, nova sport hd, euro sport 1 a 2 hd...) pak tam maš většinu našich programů v HD to nikde nemáš leda u kabelovky, když neco na thoru tak slovenskou magio ta má v hd nějaky programy, a k tomu nejaky emu na powervu/biss a zbytek co jde. |
Qquiderr
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 1 505 |
![]() |
|
bretahTy se starej o svý.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: freeSAT nebo Skylink?Skylink má určitou výhodu,aniž zaplatíš serpo,mužeš si kdykoliv objednat balík a díváš se-u prog.které točí vše do kola stačí jednou za půl roku-karta se nezablokuje,pro mně výhoda-neholduji fotbalu-stačí mi dvb-t,UPC mi nabízí internet+základ/70pr./za 500+balíček/inter.s telef.-400,40/4/-výběr je tedy možný,jen to projít a hledat!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: freeSAT nebo Skylink?Jdi do freesatu neposlouchej je melou blbosti je to tvoje volba ne jejich jdi tam kam tě táhne srdce :D |
pussycat
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 592 |
![]() |
|
RE: freeSAT nebo Skylink?Takže opět trefa do černého ! |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 292 |
![]() |
|
RE: freeSAT nebo Skylink?Včera mi zrovna zase volala po par týdnech operátorka od Freesatu. Jestli vyuzivam sat prijem atd. a nez mi něco stacila nabidnout, tak jsem ji slusne odmítl a ukoncil hovor. Znamy si vzal nabidku od Freesatu s druhou kartou a když zjistil, ze asi 1/3 programu je madarskych, tak to ukoncil v terminu do 14 dnu a vratil to zpet a jede dal na Skylink. I to to se stava. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 670 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
![]() |