Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

o2tv nové tarify

takže pro mě změna k horšímu,zruší balíček sport dají sportovní kanály do jiných tarifů a dojde ke zdražení pro ty ,co mají nyní objednán balíček sport,já sem u nich 2 roky,platím si za balíček sport 151 kč a nyní pokud ty všechny sportovní kanály budu chtít sledovat i nadále tak mi to zvednou o několik stovek,končím u nich Rv

dawis77
Registrace: 9/2011
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 117
Odpověď v diskusním vlákně

januvia

taky u nich na 99% končím,těmi novými tarify docílí toho,že stávající zákazníci budou od nich utíkat ve velkém množství,to je myslím jistota.Dobře jim tak!

dawis77

To:dawis77

Přesně jak píšeš,teď jenom vypovědět službu v ten správný okamžik a už nikdy O2!

januvia
Registrace: 4/2013

januvia

a to jsem je ještě nedávno vychvaloval,a teď nejenom mě způsobili šok s těmi novými tarify :fuming:

dawis77

RE: o2tv nové tarify

oni se nebudou stačit divit kolik stávajících zákazníků jim bude dávat výpověď :)))

dawis77

to Keramik

Tak za největšího konkurenta beru kabelovku UPC, který právě přichází s novinkou Horizon, je o tom i článek tady na parabole.

alibagil
Registrace: 5/2006

dawis, az zjisti pokles klientetu, tak zacnou nabízet nizsi castky, aby si udrzeli ovecky.

HYPER
Registrace: 11/2010

To je pravda , ale bez DIGI sportů. Jinak já měl kabelovku dlouhý léta a byl jsem spokojenej - modul v telce. Ale pro sportovního fanouška prostě nikdo lepší nabídku nemá. Je pravda , že pro mne zdražení znamená 100,- , být to jako u dawise 250,- tak bych asi taky přemýšlel o odchodu.

keramik
Registrace: 1/2007

Tak já to mám jako Dawis asi dva roky za 151,- Kč vč. balíčku sport,
ale kvůli dvoum nebo třem stovkám nikam odcházet nebudu a už určitě ne k Digi. O2tv má prostě nejlepší sportovní nabídku u nás.

gliderman
Registrace: 6/2008

HYPER

v to moc nevěřím...

dawis77

Tak,já to mám taky za 151,-Kč,ale určitě u O2 skončím.Za ty další dvě nebo tři stovky budu mít lepší obraz,třeba u Nc+!!

januvia

gliderman

si zůstaň,v tom ti nikdo nebrání ;) Ale musíš uznat že trochu podraz to od nich je,nevím proč např. mě vnucujou např. HBO který mě vůbec nezajímá,měl sem jich jen kvůli sportu.Prostě ty tématické balíčky rušit něměli,to je velká chyba,ale oni to s časem taky pochopí..

dawis77

januvia

taky uvažuju o Nc+,ale počkám jak se to vyvine,taky ještě není tam jisté jaké fotbalové ligy budou od nové sezony vysílat..

dawis77

to: Keramik

Ano, bez Digi Sportu a Ligy mistrů, pro fanouška fotbalu UPC není. Chtěl jsem tím jenom říct, že se tímto tahem vydalo O2 do segmentu nestrukturované rodinné zábavy, kde už ovšem hráči jsou, UPC a Skylink.

alibagil

januvia: Nc+ je určitě dobré řešení, měl jsem to taky. Ale určitě dobré řešení není DigiTv jak psal Dawis, že k nim přejde.
Dawis: uznávám že to podraz je a HBO mě taky vůbec nezajímá. Mám to kvůli sportu. Ale není žádná jistota, že jiný provider ke kterému bych přešel nezdraží také.

gliderman
Registrace: 6/2008

gliderman:měli nechat ty tématické balíčky,tim se lišili od konkurence.Prý že to bude pro nás výhodné včera zaznělo na te tiskovce ty nové tři tarify,srandisti
:)))

dawis77

U mě při srovnání Nc+,DigiTv a O2TV vychází nejhoší právě O2TV s PL.Ale je to taky o kvalitě příjmu a ceny.A to jejích dnešní zdražení pro stávající klienty nějak nemůžu pochopit! Rv

januvia

dawis, tematicke balicky jsou i u kabelove UPC Digital. Takze nechapu tento krok u O2 TV. Mozna spis jo a to, ze to musí nekdo zaplatit ty vysilaci prava, který O2 TV nakoupila. Kazdopadne se uvidi az to rozjedou během srpna s tim O2 Sportem, zda bude klesajici tendence nebo bude tendence postupne stoupajici a bude o to zajem.

HYPER
Registrace: 11/2010

to: januvia

Nejhorší v čem? Mě právě vychází O2TV díky funkcím zpětného shlédnutí jako jednoznačný vítěz, jít zpátky do satelitu se mi fakt nechce, ale všechno má svou cenu a já tu novou, u O2TV, už prostě akceptovat nehodlám. Taky teď ještě platím 150kč, byl jsem smířen s tím, že časem mi to stejně zvýší na těch 300 a teď to bude najednou ještě o 100kč nahoru? Za co, za něco, co nepotřebuji?

alibagil

HYPER

to jsem nevěděl že ty tématické balíčky jsou na UPC Digital,díky za info ;) Tak určitě ztratí stávající zákazníky,je jen otázka kolik jich od nich odejde.Já ještě počkám co mi nabídnou,i když více méně to je jasné a pak hned končím s něma...

dawis77

jak říkám mě by od o2tv stačili jen ty sportovní kanály v HD co mám doposud,ostaní programy nepotřebuju,ani ty základní,ty chytám přes klasickou anténu...

dawis77

Re:alibagil

V čem: ve všem je horší-kvalita obrazu má daleko do HD,zpětné shlédnutí-to si můžu naprogramovat na boxu,...Jedině ta cena 151,-Kč s Pl byla dobrá,ale jinak nic!!!A ty dvě nebo tři stovky? No,když to celkově spočítám,tak to bude okolo tisíce. Rv

januvia

januvia

já už teď platím skoro litr,internet+tv+ pevná linka rodičům,a pokud bych chtěl sledovat jako doposud ty všechny sportovní kanály tak od 1 července by to bylo už 1300kč,to ani náhodou!

dawis77

Kde najdu ty nové tarify M,L,XL a ceny díky

kuri75
Registrace: 12/2009

No chlapci za kvalitu sa platí nc+stoji na 15 mesiacov 364 eur. U o2 to máš 500*15 to je 7500ceskych za 15 mesiacov a navyše k tomu máš aj HBO. Neviem ako to mate z HD verziami to mate v cene alebo za príplatok? Na Slovensku môžeš mať L za 15 eur tu môžeš mať všetky športové pokiaľ chceš HD +5eur takže 20eur pokiaľ máš len tv pokiaľ máš aj internet je zľava kolega ma L+L+M za 24 eur ale nemá HD verzie. Ja mam XL +XL +M a k tomu HD rodinný a športový a nájom 2ks magioboxov platím 44,5 a to nemám HD. Takže budete stále najlepšie z O2tv a plačete. Cena je hodná kvalite. :)))

Cryptobox 550hd

ceco1212
Registrace: 8/2010

Přehled programů v jednotlivých balíčcích je tady: https://pbs.twimg.com/media/CF655bGVIAEK25d.png

Ceny: 299, 399, 749Kč

alibagil
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 117

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra