![]() |
|
o2tv nové tarifytakže pro mě změna k horšímu,zruší balíček sport dají sportovní kanály do jiných tarifů a dojde ke zdražení pro ty ,co mají nyní objednán balíček sport,já sem u nich 2 roky,platím si za balíček sport 151 kč a nyní pokud ty všechny sportovní kanály budu chtít sledovat i nadále tak mi to zvednou o několik stovek,končím u nich![]() |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 617 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 117 | |
![]() |
|
januviataky u nich na 99% končím,těmi novými tarify docílí toho,že stávající zákazníci budou od nich utíkat ve velkém množství,to je myslím jistota.Dobře jim tak! |
dawis77
![]() |
|
To:dawis77Přesně jak píšeš,teď jenom vypovědět službu v ten správný okamžik a už nikdy O2! |
januvia
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
januviaa to jsem je ještě nedávno vychvaloval,a teď nejenom mě způsobili šok s těmi novými tarify![]() |
dawis77
![]() |
|
RE: o2tv nové tarifyoni se nebudou stačit divit kolik stávajících zákazníků jim bude dávat výpověď![]() |
dawis77
![]() |
|
to KeramikTak za největšího konkurenta beru kabelovku UPC, který právě přichází s novinkou Horizon, je o tom i článek tady na parabole. |
alibagil
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
RE: o2tv nové tarifydawis, az zjisti pokles klientetu, tak zacnou nabízet nizsi castky, aby si udrzeli ovecky. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
RE: o2tv nové tarifyTo je pravda , ale bez DIGI sportů. Jinak já měl kabelovku dlouhý léta a byl jsem spokojenej - modul v telce. Ale pro sportovního fanouška prostě nikdo lepší nabídku nemá. Je pravda , že pro mne zdražení znamená 100,- , být to jako u dawise 250,- tak bych asi taky přemýšlel o odchodu. |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 631 |
![]() |
|
RE: o2tv nové tarifyTak já to mám jako Dawis asi dva roky za 151,- Kč vč. balíčku sport,ale kvůli dvoum nebo třem stovkám nikam odcházet nebudu a už určitě ne k Digi. O2tv má prostě nejlepší sportovní nabídku u nás. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 765 |
![]() |
|
HYPERv to moc nevěřím... |
dawis77
![]() |
|
RE: o2tv nové tarifyTak,já to mám taky za 151,-Kč,ale určitě u O2 skončím.Za ty další dvě nebo tři stovky budu mít lepší obraz,třeba u Nc+!! |
januvia
![]() |
|
glidermansi zůstaň,v tom ti nikdo nebrání![]() |
dawis77
![]() |
|
januviataky uvažuju o Nc+,ale počkám jak se to vyvine,taky ještě není tam jisté jaké fotbalové ligy budou od nové sezony vysílat.. |
dawis77
![]() |
|
to: KeramikAno, bez Digi Sportu a Ligy mistrů, pro fanouška fotbalu UPC není. Chtěl jsem tím jenom říct, že se tímto tahem vydalo O2 do segmentu nestrukturované rodinné zábavy, kde už ovšem hráči jsou, UPC a Skylink. |
alibagil
![]() |
|
RE: o2tv nové tarifyjanuvia: Nc+ je určitě dobré řešení, měl jsem to taky. Ale určitě dobré řešení není DigiTv jak psal Dawis, že k nim přejde.Dawis: uznávám že to podraz je a HBO mě taky vůbec nezajímá. Mám to kvůli sportu. Ale není žádná jistota, že jiný provider ke kterému bych přešel nezdraží také. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 765 |
![]() |
|
RE: o2tv nové tarifygliderman:měli nechat ty tématické balíčky,tim se lišili od konkurence.Prý že to bude pro nás výhodné včera zaznělo na te tiskovce ty nové tři tarify,srandisti![]() |
dawis77
![]() |
|
RE: o2tv nové tarifyU mě při srovnání Nc+,DigiTv a O2TV vychází nejhoší právě O2TV s PL.Ale je to taky o kvalitě příjmu a ceny.A to jejích dnešní zdražení pro stávající klienty nějak nemůžu pochopit!![]() |
januvia
![]() |
|
RE: o2tv nové tarifydawis, tematicke balicky jsou i u kabelove UPC Digital. Takze nechapu tento krok u O2 TV. Mozna spis jo a to, ze to musí nekdo zaplatit ty vysilaci prava, který O2 TV nakoupila. Kazdopadne se uvidi az to rozjedou během srpna s tim O2 Sportem, zda bude klesajici tendence nebo bude tendence postupne stoupajici a bude o to zajem. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
to: januviaNejhorší v čem? Mě právě vychází O2TV díky funkcím zpětného shlédnutí jako jednoznačný vítěz, jít zpátky do satelitu se mi fakt nechce, ale všechno má svou cenu a já tu novou, u O2TV, už prostě akceptovat nehodlám. Taky teď ještě platím 150kč, byl jsem smířen s tím, že časem mi to stejně zvýší na těch 300 a teď to bude najednou ještě o 100kč nahoru? Za co, za něco, co nepotřebuji? |
alibagil
![]() |
|
HYPERto jsem nevěděl že ty tématické balíčky jsou na UPC Digital,díky za info![]() |
dawis77
![]() |
|
RE: o2tv nové tarifyjak říkám mě by od o2tv stačili jen ty sportovní kanály v HD co mám doposud,ostaní programy nepotřebuju,ani ty základní,ty chytám přes klasickou anténu... |
dawis77
![]() |
|
Re:alibagilV čem: ve všem je horší-kvalita obrazu má daleko do HD,zpětné shlédnutí-to si můžu naprogramovat na boxu,...Jedině ta cena 151,-Kč s Pl byla dobrá,ale jinak nic!!!A ty dvě nebo tři stovky? No,když to celkově spočítám,tak to bude okolo tisíce.![]() |
januvia
![]() |
|
januviajá už teď platím skoro litr,internet+tv+ pevná linka rodičům,a pokud bych chtěl sledovat jako doposud ty všechny sportovní kanály tak od 1 července by to bylo už 1300kč,to ani náhodou! |
dawis77
![]() |
|
RE: o2tv nové tarifyKde najdu ty nové tarify M,L,XL a ceny díky |
kuri75
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: o2tv nové tarifyNo chlapci za kvalitu sa platí nc+stoji na 15 mesiacov 364 eur. U o2 to máš 500*15 to je 7500ceskych za 15 mesiacov a navyše k tomu máš aj HBO. Neviem ako to mate z HD verziami to mate v cene alebo za príplatok? Na Slovensku môžeš mať L za 15 eur tu môžeš mať všetky športové pokiaľ chceš HD +5eur takže 20eur pokiaľ máš len tv pokiaľ máš aj internet je zľava kolega ma L+L+M za 24 eur ale nemá HD verzie. Ja mam XL +XL +M a k tomu HD rodinný a športový a nájom 2ks magioboxov platím 44,5 a to nemám HD. Takže budete stále najlepšie z O2tv a plačete. Cena je hodná kvalite.![]() Cryptobox 550hd
|
ceco1212
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 548 |
![]() |
|
RE: o2tv nové tarifyPřehled programů v jednotlivých balíčcích je tady: https://pbs.twimg.com/media/CF655bGVIAEK25d.pngCeny: 299, 399, 749Kč |
alibagil
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 117 | |
![]() |
|
![]() |