Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

o2tv nové tarify

takže pro mě změna k horšímu,zruší balíček sport dají sportovní kanály do jiných tarifů a dojde ke zdražení pro ty ,co mají nyní objednán balíček sport,já sem u nich 2 roky,platím si za balíček sport 151 kč a nyní pokud ty všechny sportovní kanály budu chtít sledovat i nadále tak mi to zvednou o několik stovek,končím u nich Rv

dawis77
Registrace: 9/2011
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 117
Odpověď v diskusním vlákně

RE: o2tv nové tarify

Právě jak píše dawis77 ta cena!Neustálé ji zvedají,mě se snažili
několikrát zvednout cenu za nějaké nesmyslné služby-pokaždé jsem odmítnul,protože právě těch 151,-Kč bylo skvělé.Závěr je jasný jejich politikou je co největší zisk!Ano,ať zvednou ceny,ale za velmi dobrou nabídku.bohužel není tomu tak! Rv

januvia
Registrace: 4/2013

januvia

nezbude nic jiného jak u nich skončit...

dawis77
Registrace: 9/2011

to: Januvia

Zpětné shlédnutí a možnost nahrávání dvě rozdílné věci jsou, nezaměňovat! Jak ti satelitní rekordér pomůže, když zapomeneš na svůj oblíbený pořad, nebo přepneš na kanál a zjistíš, že to, co jsi strašně chtěl vidět, je v polovině? Zpětné shlédnutí je úplně o něčem jiném, než pouhé nahrávání, které je jenom jeho ubohou náhražkou, pokud máš O2TV, dobře to víš. A kvalita obrazu, pokud se bavíme o HD, tak tam nevidím rozdíl oproti ničemu jinému, nevím s čím porovnáváš ty.

alibagil
Registrace: 5/2006

Dobře, skončit, ale kam za lepším kromě Nc+?

gliderman
Registrace: 6/2008

Re:ceco1212

Souhlasím,že za kvalitu se platí.Ovšem u O2,ten balíček s PL jede v HD kvalitě málokomu,nevím jak je to u Vás na Slovensku.
Nc+ s Pl není třeba na 15 měsíců.stačí 10,pak ta cena je někde jinde.

januvia

o2tv nové tarify

u nás na vsi není technicky možné o2tv přijímat ani kdybych chtěl a takových lidí budou statisíce a na tabletu nebo telefonu si přenosy ze sportu můžou nechat chytrolíni. Satelitní vysílání si může pořídit každý a všude a za mnohem nižší cenu. Nechápu jak FAČR mohl prodat práva na naší nejvyšší fotbalovou ligu sportovnímu kanálu, který není schopen zajistit distribuci ke všem divákům a to jsem členem FAČR a platím roční členské příspěvky a vlastní vedení fotbalové asociace nám znemožní sledovat ligový fotbal - to je absurdistán, ale v tomto státě se člověk nemůže divit už ničemu.

FI711010
Registrace: 6/2008

No taktiež je magio vetsinou na DSL optika a Vdsl je v menšine. Ale je tu aj magio SAT a Digi TV. Ja vás chápem sto percentne zdraženie vytoci každého. :mad:

Cryptobox 550hd

ceco1212
Registrace: 8/2010

Kdyby dali National geo a wild v HD tak by ten balíček L za 399 kč nebyl k zahození. čert vem pečka ikdyž některé klidně mohli šoupnout do L ,ale nevadí.

kuri75
Registrace: 12/2009

Tak to se budeš muset optat na FAČRu. Oslov svého zástupce na Valné hromadě.

bretah
Registrace: 9/2012

Re:alibagil

Hmm,v podstatě máš pravdu,jenom že u mě a možná i u některých dalších se nejedná o HD kvalitu,zpětné shlédnutí u Pl při přenosové rychlosti okolo 6 Mb je o ničem.Samozřejmě u těch kteří mají optiku nebo vyšší připojení je vše ok.

januvia

Futbal? Sport vobec, ved to je sama korupcia a podvod. Dnes pozatykali skoro cele vedenie FIFA vo Svajciarsku asi vedia preco.... Rv

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Jo takhle, pokud nedosáhneš u O2TV na HD, tak to samozřejmě je o ničem. O to větší důvod proč neplatit to, co od 1.7. budou chtít. Ona ta jejich nabídka je i v tomhle samozřejmě nesmyslná už teď, proč má platit stejné peníze člověk co bydlí u ústředny, má VDSL s 20Mbit připojením a HD programy a jiný, který má sotva 6Mbit a o HD si může nechat jen hezky zdát.

alibagil
Registrace: 5/2006

Hoši,tolik fotbalu jako u O2 nikde nenajdete.Pokud jde někomu o fotbal,tak O2.Ani nC+ nenabízí celkově tolik přenosů ze zahraničních lig.Pokud někoho ovšem fotbal nezajímá-to je jiná.A HLAVNĚ-KDO NEMÁ KVALITNÍ PŘIPOJENÍ(HD)-JE NESMYSL VYUŽÍVAT TUTO SLUŽBU.Můj názor :8)

garrrry
Registrace: 3/2009

Mám O2tv už několit let a už jsem zažil několik změn. Nikdy mě do ničeho nenutili, mohl sem jet dál podle původní smlouvy, než sem to na základě nějaké akce sám nezměnil. Takže zatím jsem v klidu, dokud nebude úplně jasno.

bobice
Registrace: 10/2009

Casy jsou zle Kamile...

Nedavno zde sla hlaska "Casy jsou zle Kamile...".Casy jsou zle pro kazdeho a splantana O2 chce podojit mistni soudruhy/soudruzky.Nase liga nestoji ani za zlamanou gresli,ostatni si kazdy zajisti jinak - vojak se stara,vojak ma.Okamzite a strelhbite odhlaste vsichni slavne O2 a nejslavnejsi ,hvezdnepruhovany Kindernay ,tise odkraci do svazoveho statu Panjab.

hdpe
Registrace: 11/2007

I kdybych chtěl, což ani nechci, tak s rychlostí co mi před rokem naměřili 1 - 2 Mbit, vyjímečně 4 Mbit by to asi nešlo. Za to by měli platit spiš oni mě.

zdrk15
Registrace: 5/2008

Hlavně že Kino Cs a Muzika Cs bude jen v balíčku XL za 749 kč . Tím mě nasrali pořádně českou klasiku do nejdražšího balíku

kuri75
Registrace: 12/2009
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 117

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra