Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

druhá tv - skylink

Ahojte,
pořídil jsem skylink a potřebuji to dát i na druhou TV.Mám twin lnb takže to půjde akorát mám bordel v těch kartách.
Mám kartu M7 a ktomu je lepší koupit jako druhou kartu NEXT co nabízí skylink za 1 188 Kč a po roce pořád paltit 1188kč nebo si kupit za 1990kč kartu Standard ICE HD se zaplaceným serv. poplatkem na 2 roky a pak jen platit 55 měsíčně.

nejde mi o to aby ta druha karta kopirovala programy s té mateřské, protože to mám na chatě a mám jen základní programy

ať počítám jak počítám zdá se mi že je lepší sehnat ICE HD kartu než tu next. Otazka je zda ty ICE HD nepřestanou podporovat a stejně mě to nedonutí koupit nějakou výměnu nebo tak něco.

zaregistrované můžu mít M7 a ICE HD ne?

prosím zkušené o radu

paldikowo
Registrace: 2/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: druhá tv - skylink

Karta Next se rozhodne nevyplati pro provoz pouze zakladnich programu baliku Digital na druhem prijimaci nebo TV. Ta je spis urcena pro klienty, kteří si předplácí nejaky balik od Skylinku a chteji to mit i na druhem TV pripadne tretim TV. Takze si porid druhou kartu M7 Skylink HD a musíš mit prijimac s cteckou karet Irdeto nebo modul Irdeto do CI slotu TV nebo prijimace. Pokud mas i kartu ICE a na chate prijimac s cteckou Cryptoworks, tak tak vyuzijes tuto kartu. V pristim roce v cervnu ho budes muset ale vymenit za HD, protože CTcka konci v SD vysilani na satu a budou pouze HD verze. Neznam tvoji vybavu kterou používáš k prijmu na chate.

HYPER
Registrace: 11/2010

Nova karta M7 Irdeto HD nejede ve ctecce nebo cam modulu Cryptoworks. Takze jak jsem psal pokud mas na chate starsi SD prijimac se cteckou CRW nebo TV s cam modulem CRW, tak v nem ti pujde pouze karta typu ICE Skylink. Tento typ karty predpokladam uz mas podle toho co pises.

HYPER

Pokud se Skylink rozhodne nekdy ukoncit systém CRW s caid 0D96, tak karta ICE pojede dal a to pouze ve ctecce Irdeto nebo cam modulu Irdeto. Karta typu ICE je hybridního typu a je funkcni jak v kodovacim systemu Cryptoworks, tak v systemu Irdeto. Doufam, ze ti to staci toto vysvetleni. O novejsi karte M7 uz jsem ti to popsal, ta jede pouze v Irdeto systemu.

HYPER

Tak tu M7 mam strcenou do Thomson THS 813 a připojenou na starší plazmu přes hdmi.

do dalšího pokoje chci novou telku nějakou s Cl+ takže koupím modul irdeto neotion nebo smit za 800kč a dotoho sem myslel že dám tu ICE HD a 2 roky budu mít klid.U té ICE HD píšou že lze strčit do Irdeto/crypto.

to mi vyšlo lepší než m7 za 400kč +999kč registraci +55/měsíc

paldikowo

Ty tu kartu ICE HD chces teprve koupit a zaregistrovat ji? Tak to asi budes mit smulu. Tyto karty se smeli zaregistrovat nejpozději k 31.12.2013 aby si na ni mohl vyuzit dvoulete prázdniny bez SP poplatku. To si na Skylinku zjisti zda ti to ještě udelaji. Pisi ti to, protože jsem tento typ karty zakoupil před 2 lety sestrew a musel jsem ji koncem prosince zaregistrovat, prave kvůli poslední moznosti terminu kdy platila tato akce bez SP na dva roky po registraci. Navíc sel balik komplet na 2 mesice zdarma. Dnes uz tomu tak není, ale pokud by ti ji vzali, tak ti to mozna nechaj ty dva mesice placenych programu k tomu. Dnes je to pouze 14 dni od registrace karty M7 Skylink Irdeto.

HYPER

Karta NEXT je výhodná pouze pro placené programy - nějaký balíček, který se musí platit na první kartu a na druhé je to samé jako na první vč. placeného balíčku. Pokud by se balíček nezaplatil na první kartě, pak na kartě NEXT nebude fungovat ani základ, jako je NOVA, PRIMA ČT ap.

pepa12
Registrace: 6/2007

ok ohledně te NEXT jsem to už pochopil.
No a tady píšou že tu ICE HD mají za 1990kč a 2 roky je klid

http://www.satelitnishop.cz/product/dekodovaci-karty/ceske-a-slovenske-/karta-skylink-standard-ice-hd-vcetne-ser/912

nebo koupit na aukru a nechat přeregistrovat zdarma
http://aukro.cz/skylink-ice-servisni-poplatek-uhrazen-na-23-mesicu-i5375753810.html

doufam že se sem mohou vkládat odkazy

mělo by to být levnější než další m7 za 400kč +999kč registraci +55/měsíc žejo?

paldikowo

druhá karta by mala byt zadarmo, vtedy by to bolo výhodne, ako to robí freesat a digi, inak sa neoplatí , ked by to tak bolo , tak by si viacerí objednali nejaký balík

satman5455
Registrace: 5/2013

V současné době jsou dodávány karty NEXT pouze typu IRDETO. S poplatky a PROMO je to takto - viz. níže:
S platností od 1.1.2015 bude u nově registrovaných přístupových karet Skylink všech typů zkrácena doba promo nabídky placených programů. Nově bude promo nabídka aktivována na 14 dní a aktivuje se v den uhrazení Registračního poplatku na nově registrované kartě. Pro lepší orientaci uvádíme možné varianty při registraci/aktivaci nové karty:

- Zákazník kartu registruje a uhradí Registrační poplatek a Servisní poplatek (min. 1 rok) na kartě se automaticky aktivuje balíček Digital + 14 dní promo nabídky. Po skončení promo nabídky zůstane aktivní balíček Digital - je pokrytý Servisním poplatkem.

- Zákazník uhradí pouze Registrační poplatek
na kartě se automaticky aktivuje balíček Digital + 14 dní promo nabídky. Po 14-ti dnech se promo deaktivuje a balíček Digital se omezí kvůli nezaplacenému Servisního poplatku, tzn. nebude aktivní žádná programová nabídka.

- Zákazník uhradí Servisní poplatek (min. 1 rok), Registrační poplatek a (např.) 2 měsíce balíček Kombi
na kartě se automaticky aktivuje balíček Digital + 14 dní promo nabídky. Po 14-ti dnech se promo deaktivuje a aktivuje se zaplacený balíček Kombi (automaticky naváže na původní promo balíček). Po uplynutí 2 měsíců, kdy zákazník vyčerpá předplatné balíčku Kombi, se balíček KOMBI deaktivuje. Balíček Digital zůstane aktivní - je pokrytý Servisním poplatkem.

- Zákazník uhradí Registrační poplatek a (např.) 2 měsíce balíček Kombi
na kartě se automaticky aktivuje balíček Digital + 14 dní promo nabídky. Po 14-ti dnech se promo deaktivuje a aktivuje se zaplacený balíček Kombi (automaticky naváže na původní promo balíček). Po uplynutí 2 měsíců, kdy zákazník vyčerpá předplatné balíčku Kombi, se balíček KOMBI deaktivuje a balíček Digital se omezí kvůli nezaplacenému SP, tj. nebude aktivní žádná programová nabídka

- Zákazník neuhradí Servisní, ani Registrační poplatek ?
na kartě bude aktivní balíček Digital na jeden den.

Od 7/2014 jsou na trh dodávány pouze karty, které na přebalu už nemají uvedenu informaci o promo akci. Pokud by však byly na některé prodejně ještě starší zásoby karet, kde je promo akce vyznačena, prosíme o jejich přednostní prodej, popř. na upozornění zákazníka na neplatnost akce uvedené na přebalu po 1.1.2015.

pepa12
Registrace: 6/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra