![]() |
|
Idú vám programy freeSAT z pozície 0,9W?Signál z pozície 0,9W mi kolíše a programy freeSAT mi vypadávajú.Je problém u mňa alebo máte podobný problém? Za odpoveď ďakujem a pozdravujem. |
neel21
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 177 |
![]() |
|
tady nicnekolíše,jaký máš počasí a odkud jsi?,jeden se taky ptal a nakonec byl v irsku![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
To: pierrepetrSom z Bratislavy a nie je búrka. |
neel21
![]() |
|
dobrá,co ti kolíše,všechno,nebo jen něco a co?![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
To: pierrepetrVšetky programy freeSAT (napr. HBO HD, HBO2, HBO Comedy, Eurosport HD, NOVA Sport HD, atď.). Mám parabolu T90. Signál z pozície 4,0W alebo 3,0E je v poriadku. |
neel21
![]() |
|
RE: Idú vám programy freeSAT z pozície 0,9W?Všetko je OK na Thore, stabilný príjem, žiadne kolísanie. Niečo sa ti tam pokazilo, nemáš to správne, strácajú sa decibely. |
skyrider
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 1 033 |
![]() |
|
RE: Idú vám programy freeSAT z pozície 0,9W?Dnes ráno o 7,30 hod. som mal opäť stabilný príjem.To kolísanie (výpadky signálu) za dobrého počasia si však neviem vysvetliť. |
neel21
![]() |
|
neel21skontroluj koaxial oni niekedy robia taketo hluposti![]() |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
RE: Idú vám programy freeSAT z pozície 0,9W?To: par32Na parabole mám DiSEqC prepínač, od ktorého vedie kábel do STB. Príjem z ostatných pozícií (napr. 4,0W, 16E, 28,2E) nekolíše a je stabilný. Predpokladám, že koaxiálny kábel bude v poriadku. Pred otvorením tohto vklákno som vymenil LNB na pozícií 0,9W, aby som vylúčil túto možnú chybu. |
neel21
![]() |
|
RE: Idú vám programy freeSAT z pozície 0,9W?Nieco ti tam rusi ten kabel na 1W. Mozno jeden z ostatnych. Mal som taky pripad. Trosku sa pohrat s kablami, prehodit ich... Nekvalitny kabel, poskodeny kabel, rusenie, hromada kablov v uzle pri sebe... Moze tam byt viac faktorov. |
skyrider
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 1 033 |
![]() |
|
RE: Idú vám programy freeSAT z pozície 0,9W?Rozmnozili sa vraj chrusty, mozno im chuti tvoj koax.....![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
To: liquereĎakujem za radu. Použijem postrek na chrústov. |
neel21
![]() |
|
neelposledne dni aj prsalo, voda je svina aj ked teraz nie je burka ako pises, nepodcenuj chrusta!![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
upc mam 0,8WMám podobný problém xtrend 9200 taktiež signál padá napr.MTV dance,Sport, ďalšie 2 primace v 2 izbách OK |
Gusepe
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 140 |
![]() |
|
Gusepeto se vážně ptáš,nebo jen konstatuješ?,tak to zkus přeházet a uvidíš hned,kde je problém![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
freeSATSkus druzicu 0,8W :-) |
brtto
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
RE: Idú vám programy freeSAT z pozície 0,9W?také stromy dorůstají,určitě to třeba zkontrolovat. |
viliam
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 416 |
![]() |
|
RE: Idú vám programy freeSAT z pozície 0,9W?mě ty kanály taky vypadávají. Není to furt, ale sem tam to buďto bliká a pak se to vzpamatuje, nebo je na pár vteřin černá obrazovka, jindy krátce zakostečkuje. Signál mám dobrý, parabola 80cm, příjem Třinecko. Včera mi dokonce vypadly 2 kanály NatGeo a od té doby nejedou. Zbytek programů ok.Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
![]() |
|
RE: Idú vám programy freeSAT z pozície 0,9W?Tech pricin proc tomu tak je muze byt vicero. Pocinaje pohnutou parabolou, vadny LNB konvertor, spatne natoceny LNB SKEW, povoleny nebo spatne udelany F konektor s koaxialnim kabelem nebo začínající koroze stredoveho vodice v F konektoru LNB vlivem vlhkosti, začínajici zavada prijimace napr. spatny kondenzátory ve zdroji nebo na hlavni desce vlivem vysichani elektrolitu az po prirodni prekazky jako jsou vetve stromu ve smeru na pozici 1W.![]() |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
![]() |